cappsy

Adminisztrátor
 • Hozzászólások

  2.877
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

613 Közkedvelt

1 követő

cappsy felhasználóról

 • Rang
  Cappsybácsi :)
 • Születésnap 1997-06-15

Egyéb

 • Steam
  Cappsys
 • Játékos név
  Cappsy
 • Titulus
  Támogató-Lokális Moderátor-Globális Moderátor-Adminisztrátor-Vezetőségi Tag-Legend

Utolsó profil megtekintők

1.023 profil megtekintés
 1. samp

  Szerintem is.. Legyenek kint referenciák is. Bővítsd.
 2. Oké, akkor hajrá. Mert ez elég gyér.
 3. Esetleg ajánlhatnám a másik megoldást. Az pedig az, hogy a fórumozók nem ajánlgatják neki, azt hogy ne nyisson szervert. Értem én a koncepciót de a segítség kérő résznek nem ez a lényege.
 4. Én nem tudom mi akar ez lenni, de siralmas.. kedves flyrpg001, valami szebb leírást nem lehetne összehozni?
 5. Esetleg savanyú a szőlő? Nem értem miért kész máris számon. Én nem vagyok admin már, még ha a rangom ezt is mutatja. Amikor én, voltam admin igyekeztem a globális moderátorok munkáját megbecsülni. (Lásd:Angel se csak úgy beteleportálta magát admin rangra, ahhoz valakinek át kellett adnia). Mivel weboldal programozóként dolgozok jelenleg, és a programozói affinitásom a fórumnak köszönhetem, így látva, hogy Szilárdék nem tudnak aktívan fejleszteni, felajánlottam nekik a segítségemet. Szóval én kifejezetten azért vagyok itt, hogy fejlesszem a fórumot.. Nem azért, hogy témákat nyitogassak.. Ezeket a vágyakat kiéltem már az évek alatt. Az meg amúgy régen se volt a globális moderátorok dolga, hogy ki lesz admin.. Maximum a véleményüket kérték ki. Hidd el, én tudom. Hisz ha jól emlékszem jó ideig adminisztrátor voltam.. Igazibol zyzu leszarom, a rangot is, és azt is, hogy neked ezért fáj a szíved. Én programozni jöttem, a tesztelésekhez pedig szükség volt megfelelő jogokra. Nem kell aggódni, se moderálni, se észt osztani nem jöttem, se időm, se kedvem, se energiám erre. Nemmellékesen nem 13-14 évesek vagyunk, és a fórumnak sincs erre szüksége. Csak úgy gondolom, kár lenne veszni ezeket az élményeket, és témákat amik itt vannak, és jó lenne ha nem állna le a fejlesztés :) Mindenesetre örülök neki, hogy szívesen látsz így az adminok között, és annak is örülök, hogy a múlttól függetlenül, glob vagy. Ha esetleg más globnak még lenne problémája ezzel a dologgal, szívesen meghallgatom. Bár aki, nem látja az "adminságom" okát az hülye. Már bocs.
 6. Még egy ilyen komment és megint elkezdek moderálni kappa
 7. Kéz csók :) Akkor most már elkezdünk foglalkozni ezzel a témával is! Először is bsz ben, és köszi a sok fejlesztési ötletet. Visszatértem, és most, hogy megint enyém a fele királyság, elkezdem a fejlesztések kivitelezését. Szerintem össze kéne gyűjteni mindent, ami szavazásra mehet, és én ezt közleménybe kirakom, szavazásra! Én is szerettem az SMF fórumot, de próbáljuk meg ezt a motort összepofozni. Kicsit türelmeteket kérem, mert a jelenlegi motorral én is még csak most ismerkedek, de a jövőhéten mindenképp szeretnék már látható haladást mutatni .
 8. őszinte leszek veled , igyekeztem megcsinálni és örültem hogy sikerült megoldjam, így is 7 pontot kaptam ami nekem teljesen elég :-) Elindultál a verseny ami már bőven jó :-) Részemről plusz pont hogy elindultál az hogy nem adtál be feladatot hát most ez így alakult :-) lesz még verseny lesz még lehetőség :-) Cappsy :-) Én pontosan emiatt a gyönyör miatt csinálom még és igen hát pár évvel ezelőtt már nagyon nem volt olyan ötlet amit ne lehetett volna megoldalni most megváltozott mert sok új hülye ötlet kijött amit tökviccesen meglehet oldalni Jó Kikapcsolódni mindig pláne egy ilyesmivel bár most már így átgondolva másképp csinálnék meg 1-2 dolgot Igen átérzem, ez olyan, hogy minél többet tudsz annál nagyobb "f*szságok" jutnak eszedbe :D. Mármint megvalósítás és ötlet szempontjából :D Ilyenkor tud elszabadulni a pokol :D
 9. Szép munka. :) Jó pár éve programozok már, de adtál nekem egy "kis kikapcsolódást". Már hónapok óta csak a vizsgáimra készülök, így más aspektusból néztem az egészet. Visszaidézte, kicsit a scriptelgetést, és azt hogy mennyi szopással járt :D.. Leginkább azt, hogy régen én is mennyit ültem akkor még (az én számomra) "világmegváltónak" számító script írásával :D, ami most megnézve, már nem is annyira világmegváltó. De mégis megvan a maga gyönyöre. :D
 10. https://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerDeath Remélem ez alapján össze tudod rakni :) Nem nehéz.
 11. Foxika, mennyire lenne vicces ha... :angel: Írd le privátba mit szeretnél csinálni rajta :D.. De csak akkor vállalom ha szabadon engeded a fantáziám. Kb 2-3 éve nem csináltam már ilyet. Visszajött a kedvem.
 12. Szia! :) Ez így kevés információ. Sok a hibalehetőség..
 13. Hát nem is tudom, elég rég nem játszottam már. De ha leülnék újra, biztos nem az lenne az első dolgom, hogy felmenjek hozzátok. Igazán nem bántásból írom, csak gondolom te is leszűröd a lényeget.. Azért sok sikert :)!!
 14. Pontosan. Jó lenne ha a témanyitó rá jönne, hogy a fórumrész nem arra van hogy helyette dolgozzanak.. Nehogy a végén baj legyen.... Halkan megsúgom, mint felhasználó ilyen mentalitású fórumozónak biztosan nem segítenék. :whistle:
 15. ez nem egy embernél fordult már elő.. szerinted Elite volt az első? volt több ember is. :D Valóban zseniális ötlet lenne korlátozni egy fórumrész, ami tulajdonképpen erre van. Gondolom/Remélem a moderátorok figyelnek arra hogy ne vigye senki se túlzásba a dolgot. Ha mégis szólnak neki. Legalábbis kéne..