𝓒𝓪𝓹𝓹𝓼𝔂

Adminisztrátor
 • Hozzászólások

  2.885
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

615 Közkedvelt

1 követő

𝓒𝓪𝓹𝓹𝓼𝔂 felhasználóról

 • Rang
  Cappsybácsi :)
 • Születésnap 1997-06-15

Egyéb

 • Steam
  Cappsys
 • Játékos név
  Cappsy
 • Titulus
  Támogató-Lokális Moderátor-Globális Moderátor-Adminisztrátor-Vezetőségi Tag-Legend

Utolsó profil megtekintők

1.358 profil megtekintés
 1. Én lennék az utolsó aki véleményt mondana, pláne, hogy nem is játszok már évek óta, így a szerveren se voltam fent. De azért ezen a neven kiégtem :D, pedig én se voltam fiatalabb koromban túl kreatív :D
 2. multi theft auto

  Ezzel a téma vásárlással amúgy nem pontosan értem mi a probléma. Bár konkurens vagyok, (..igaz nem játékszerver hoszting..), de én is vásárolt témát használok. Egy picit mondjuk szebb mint az itt látható, de mindenkinek ízlések és pofonok. Ha valaki "profitorientáltan" gondolkodik (ki nem), sokkal jobb egy témát jogszerűen megvásárolni, mint elkészíteni egyet, a végfelhasználóknak úgy gondolom amúgy sem ez a lényeges pont... Én számomra inkább fontosabb volt az, hogy a vásárlók rendeléseit, és fejlesztéseit elvégezzük, minthogy egyedi legyen a témánk. Egyszóval nem szeretnék offtopikot csinálni, csak szerintem ezen kár lovagolni.. ---- Viszont! Az adatvédelmi nyilatkozat így azért eléggé gyenge. Rendben van az a része ahogy az adtok kezelése le van írva, de az hogy ki kezeli ezeket az adatokat azt valahogy nem találom. Ezen felül, gondolom halottak már az EU általános adatvédelmi rendeletéről...Csak mert oldaluk működése és adatvédelmi nyilatkozatuk egyáltalán nem felel meg ennek. Az Általános Szerződési Feltételek, a nevéből is adódóan egy szerződés, azért itt sem árt leírni azt, hogy ki kivel szerződik.. Enélkül nincs sok értelme.. Ezen felül, minden kötekedés nélkül számomra furcsa az, hogy egy vélhetően magyar cégformával rendelkező cég a ISZT adatai alapján, domain címét természetes személyre regisztrálja. Valamint webhosting is, és tdns névszerver? :) Mindenesetre ez mind építő kritika és a gondolataim halmaza, csak reménykedek abban, hogy valós cég áll a működés mögött. További sok sikert.
 3. Megfontolandó kérdés, de szerintem sorba kell menni, ha túl sokat nyitunk nem lesz jó a tartalomfeltöltés. Miután ez megvan jöhet a többi lehetőség
 4. Sziasztok! Ez a téma a Rage Multiplayer játékról szól, illetve arról, hogy miért készítettünk neki egy külön fórumrészt. A Rage Multiplayer egy kiegészítő a GTA V játékhoz, mely lehetőséget nyújt olyan többjátékos módhoz, ahol egyedi megoldásokkal találkozhatunk. A szerverfejlesztők számára szinte korlátlan lehetőséget biztosít a háttér környezete, így nagy élményt tud nyújtani egy jól összerakott játékmód. Hazánkban még most kezd csak elterjedni, de remélhetőleg minél többen megfogják ismerni és kedvet kapnak a játékhoz. Úgy gondoljuk Rage Multiplayer egy új és reményteli alternatíva, amelyre érdemes figyelmet fordítani. A játék jelenleg kezdetleges, és még csak most kezdd el kibújni abból a bizonyos gyerekcipőből. Mint régen a sa-mp esetében, jelenleg is az a helyzet áll fenn, hogy a játék még nem annyira ismert Magyarországon, kevés leírás és információ van a szerverkészítésről, és fejlesztésről. A gtaközösség fórum, több mint 8 éves működésének hála egy remek közösséget hozott létre. Mai napig is vannak "aktívnak" mondható felhasználók akik igaz néha-néha de mégis felnéznek az oldalra. Én személy szerint úgy gondol a fórum sikerességét leginkább az adta, hogy óriási segítséget tudott nyújtani, az "akkori kor" egyik legelterjedtebb multiplayer játékának fejlesztéséhez. Az utóbbi időben hagytuk, hogy megálljon velünk az idő, és nem foglalkoztunk (mi mint staff) új tartalom feltöltésével. Viszont jogosan gondolhatjuk, hogy a Rage Multiplayer a jelenkor SA-MP-ja is lehet, és ebből a gondolatmenetből pedig arra következtetünk, hogy ideje visszatérni a kezdetekhez, vagyis megpróbálunk tartalmat készíteni a leendő Rage Multiplayer szerverkészítőknek, és fejlesztőknek magyarul is, lehetőséget adva, nemcsak egy új közösség létrehozására, de a Rage Multiplayer elterjedésére magyar körökben is. A játékkal jelenleg 5000-6000 játékos játszik naponta. Ideje, hogy a 118 szerverek közé amik a poszt megírásakor jelen vannak bekerüljenek a magyar szerverek is! Az első mérföldkő most a jelenleg ismert leírások, és scriptek lefordítása, ez persze időbe fog telni, de ahogy időnk engedi csinálni fogjuk. Ezen felül, megpróbálok a hivatalos rage.mp oldallal valamilyen relációt létrehozni, és elérni azt, hogy segítsenek a magyar közösség létrehozásában, illetve elterjedésében. Ez nekik is érdemük, én reménykedek a segítségükben. A tartalom készítésben, és feltöltésben mint mindig a fórumozók most is kivehetik a részüket :D Tényleg, nem haragszunk meg! :D A játék leírását @Jim Moriarty a fórum található egyik témájából loptam Néhány videó a játékról:
 5. samp

  Szerintem is.. Legyenek kint referenciák is. Bővítsd.
 6. Oké, akkor hajrá. Mert ez elég gyér.
 7. Esetleg ajánlhatnám a másik megoldást. Az pedig az, hogy a fórumozók nem ajánlgatják neki, azt hogy ne nyisson szervert. Értem én a koncepciót de a segítség kérő résznek nem ez a lényege.
 8. Én nem tudom mi akar ez lenni, de siralmas.. kedves flyrpg001, valami szebb leírást nem lehetne összehozni?
 9. Esetleg savanyú a szőlő? Nem értem miért kész máris számon. Én nem vagyok admin már, még ha a rangom ezt is mutatja. Amikor én, voltam admin igyekeztem a globális moderátorok munkáját megbecsülni. (Lásd:Angel se csak úgy beteleportálta magát admin rangra, ahhoz valakinek át kellett adnia). Mivel weboldal programozóként dolgozok jelenleg, és a programozói affinitásom a fórumnak köszönhetem, így látva, hogy Szilárdék nem tudnak aktívan fejleszteni, felajánlottam nekik a segítségemet. Szóval én kifejezetten azért vagyok itt, hogy fejlesszem a fórumot.. Nem azért, hogy témákat nyitogassak.. Ezeket a vágyakat kiéltem már az évek alatt. Az meg amúgy régen se volt a globális moderátorok dolga, hogy ki lesz admin.. Maximum a véleményüket kérték ki. Hidd el, én tudom. Hisz ha jól emlékszem jó ideig adminisztrátor voltam.. Igazibol zyzu leszarom, a rangot is, és azt is, hogy neked ezért fáj a szíved. Én programozni jöttem, a tesztelésekhez pedig szükség volt megfelelő jogokra. Nem kell aggódni, se moderálni, se észt osztani nem jöttem, se időm, se kedvem, se energiám erre. Nemmellékesen nem 13-14 évesek vagyunk, és a fórumnak sincs erre szüksége. Csak úgy gondolom, kár lenne veszni ezeket az élményeket, és témákat amik itt vannak, és jó lenne ha nem állna le a fejlesztés :) Mindenesetre örülök neki, hogy szívesen látsz így az adminok között, és annak is örülök, hogy a múlttól függetlenül, glob vagy. Ha esetleg más globnak még lenne problémája ezzel a dologgal, szívesen meghallgatom. Bár aki, nem látja az "adminságom" okát az hülye. Már bocs.
 10. Még egy ilyen komment és megint elkezdek moderálni kappa
 11. Kéz csók :) Akkor most már elkezdünk foglalkozni ezzel a témával is! Először is bsz ben, és köszi a sok fejlesztési ötletet. Visszatértem, és most, hogy megint enyém a fele királyság, elkezdem a fejlesztések kivitelezését. Szerintem össze kéne gyűjteni mindent, ami szavazásra mehet, és én ezt közleménybe kirakom, szavazásra! Én is szerettem az SMF fórumot, de próbáljuk meg ezt a motort összepofozni. Kicsit türelmeteket kérem, mert a jelenlegi motorral én is még csak most ismerkedek, de a jövőhéten mindenképp szeretnék már látható haladást mutatni .
 12. őszinte leszek veled , igyekeztem megcsinálni és örültem hogy sikerült megoldjam, így is 7 pontot kaptam ami nekem teljesen elég :-) Elindultál a verseny ami már bőven jó :-) Részemről plusz pont hogy elindultál az hogy nem adtál be feladatot hát most ez így alakult :-) lesz még verseny lesz még lehetőség :-) Cappsy :-) Én pontosan emiatt a gyönyör miatt csinálom még és igen hát pár évvel ezelőtt már nagyon nem volt olyan ötlet amit ne lehetett volna megoldalni most megváltozott mert sok új hülye ötlet kijött amit tökviccesen meglehet oldalni Jó Kikapcsolódni mindig pláne egy ilyesmivel bár most már így átgondolva másképp csinálnék meg 1-2 dolgot Igen átérzem, ez olyan, hogy minél többet tudsz annál nagyobb "f*szságok" jutnak eszedbe :D. Mármint megvalósítás és ötlet szempontjából :D Ilyenkor tud elszabadulni a pokol :D
 13. Szép munka. :) Jó pár éve programozok már, de adtál nekem egy "kis kikapcsolódást". Már hónapok óta csak a vizsgáimra készülök, így más aspektusból néztem az egészet. Visszaidézte, kicsit a scriptelgetést, és azt hogy mennyi szopással járt :D.. Leginkább azt, hogy régen én is mennyit ültem akkor még (az én számomra) "világmegváltónak" számító script írásával :D, ami most megnézve, már nem is annyira világmegváltó. De mégis megvan a maga gyönyöre. :D
 14. https://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerDeath Remélem ez alapján össze tudod rakni :) Nem nehéz.
 15. Foxika, mennyire lenne vicces ha... :angel: Írd le privátba mit szeretnél csinálni rajta :D.. De csak akkor vállalom ha szabadon engeded a fantáziám. Kb 2-3 éve nem csináltam már ilyet. Visszajött a kedvem.