ZyZu

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  8.402
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.538 Híres

6 követő

ZyZu felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1997-04-20

Egyéb

 • Játékos név
  ZyZu.

Utolsó profil megtekintők

3.565 profil megtekintés
 1. Miért volt olyan hogy kifejlődött magyar RP? Nem nagyon tudom. :D
 2. Privátban beszéljétek a magán ügyeteket. Szerverrel kapcsolatos dolgokat írjatok, köszi.
 3. Módosíts a téma címén és tedd a kódokat idézetbe. "
 4. Úgy nem fogsz soha semmit megtanulni ha így kezded el a mód írást és a pawn nyelvet tanulni, kezdj neki egy egyedi módnak és nézzél szkriptek után majd írd lassan a módodat össze, sokkal többet fogsz tanulni mint egy más által írt edit móddal.
 5. ez hosting, sunwellnek meg weboldal bérlő oldala volt moonwell.hu néven.
 6. Helló Simi, hivatalos fórumon találsz pár leírást a modellezésről, nézz körül majd. A többi hozzászólást pedig töröltem, kedves ILuvCoffe meg némítva lett.
 7. Bővíts mert ez nem leírás, 24ó kapsz a bővítésre, ha nem történik a témát törölöm és figyelmeztetésben részesülsz.
 8. Nem tudom hogy vagy vele te, de én nem neveznék egy víz alatti szervert RP szervernek. Mi benne az egész RP? Mi lenne a szabályok, nem szabad a víz felszínére menni? Mi benne a valóság?
 9. Na szóval, 24 hozzászólást töröltem most csak azért mert JackieX99 nem írta le hogy melyik mód az.. Nem hogy segítséget nyújtanátok neki és normálisan leírnátok hogy melyik mód az inkább neki álltok kötekedni vele. Nem csodálom, hogy egyik kezdő sem akar témát nyitni ha mindenkivel ezt csináljátok, ez csak égetés, a srác nem tudta hova kell nyitni a témát ezért nem kell lehordani meg nekiállni veszekedni. Következő alkalommal némítok. Áthelyezem a témádat.
 10. Menj a Total Commanderbe, majd fent írja Internet(NET) -> Új Csatlakozás(NEW CONNECTION) -> Majd látni fogod fent hogy Generál meg Advanced, csinálj képet mind a két ablakról akarom látni hogy hogyan van beállítva, nem kell képet csinálj a te csatlakozási infódról csak látni akarom hogy csinálja a connectiont.
 11. Szóval egyáltalán nem csatlakozik? mit ír neked a logban amikor csatlakozol FTP -n? Meglehet hogy a portokat írod el.. vagy valamit nem csinálsz jól a csatlakozásnál.
 12. Új év, új fórum, új updateek.
 13. @REPTA következő ilyen hozzászólásért némítást fogsz kapni.
 14. Áthelyeztem a témádat mivel megnyitottátok.
 15. samp

  Referenciák? Munkák? Honnan tudjuk hogy te tényleg egy profi szkripter vagy aki megírna mindent? Nem mutatsz fel semmit sem amivel meggyőznéd a népet.