ZyZu

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  8.365
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.532 Híres

4 követő

ZyZu felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1997-04-20

Egyéb

 • Játékos név
  ZyZu.

Utolsó profil megtekintők

1.765 profil megtekintés
 1. 2017

  Tetszik a csapat, sok sikert nektek srácok, jól összerakott játékmód.
 2. @Striker mesélni tudna róla több információt neked. :D Ha nem haragszol én leírom a véleményemet, vw golf mk4 dízelben kurva jó, nekem egy évvel ezelőtt volt egy 1.9l ALH motorral és nagyon megvoltam vele elégedve, sokkal jobb volt a fogyasztása mint az 1.9l BRM jettámnak, viszont ha javítani kell akkor a BRM motort sokkal könnyebb. De ha én egy választás előtt lennék most mint te én tuti, hogy a golfot választanám csak a jó fogyasztás miatt és az olcsó alkatrészek miatt. :D
 3. kiemelt témákat használd.
 4. Leírás bővítést nem látok.. mikor lesz a bővítés?
 5. máskor nem kell proxy_sa -t használni, amúgy letörlésnél a dokumentumok nem törlődnek, külön kell törölni őket csak úgy megsúgom.
 6. Nem az, lefutottam a kódot a módomban és nekem működik jól, szerintem neked strcmp cuccok vannak a játékmódban és azért nem engedi.. csak attól lehet ez. Ez a sor nincs a játékmódban? Ha benne van töröld ki OnPlayerCommandReceived(playerid, cmdtext[])
 7. Ezennel a témát zárom, szabályzatot meg olvasd el berrybeni.
 8. Ez csak kifogás, ettől volt híres mindig is a SA-MP.. letöltötted a csomagot a hivatalos fórumról, kitöltötted a server.cfg fájlt majd indítottad a saját házi szerveredet, jöttek a barátok játszani élvezted a játékot, írtad a saját módodat majd újra indítottad, tesztelted, engemet így kötött le a szerver készítés mindig is, most meg hogy valaki feljöjjön, lekonvertálod a módodat, feltöltöd az FTP -re, vársz 1-2 percet, újraindítod, mai napig is írok módokat, de már csak is azért mert hiányzik, nem azért mert élvezem, több munka van vele mint haszon. Elvette azt a feelinget a játékosoktól amit régen, ha megnézed figyelmesen a hozzászólók 80% követelné vissza az Internet Tab -ot, ő meg szarik az egészre. Őszintén, legutóbbi verziókban sem voltak semmi extrák, még az objecteket is Matite ajánlotta fel, hogy megcsinálja neki.. másképp még lehet az sem lenne 0.3.7 verzióban.
 9. Ha zcmd -t hasznalsz akkor nincs ekezet.. ha strcmd akkor van ekezet, nem lehet 2 fele keppen menni.. :)
 10. Ja, de legalább még figyeli a fórumot, nekem ebből a frissítésből az esett le, hogy a 0.3.7 kliensből egy stabil verziót akar megcsinálni ami évekig elmegy, hozzászólásaiból is azt szűrtem le, hogy nem tervez egy újabb verziót publikálni jó pár évig. Szóval szerintem reménytelen is lenne várni, nem a semmiért szüntette meg az Internetes szerverek megjelenését meg a házi szervereket, annak oka lehetett és szerintem ezért.
 11. néha egy köcsög de na.. így kell szeretni mivel ez egy Blöky, jófej :)
 12. kód nélkül semmit sem tudunk elmondani, ToggleSpectate kell használni majd újra bekapcsolni és SpawnPlayert használni.
 13. csá, jóarc
 14. Nekem amúgy épp az nem tetszik.. eltakarja a pénzt meg ezeket, soha sem tetszett, nem a te dizájnoddal van baj, ne vedd magadra kérlek. :D Sok szerveren láttam már hasonló ötleteket, faszák csak az a fekete box nem mutat jól oda. Ha engemet kérdezel, csinálj egy /textdrawedit parancsot vagy akár mit és engedélyezd a játékosoknak, hogy tudják be-ki kapcsolni a textdrawokat így mindenki saját magának dönti el. :)
 15. Szerver tetszik, de azokat a textdrawokat tervezd ki újra, mert szerintem nem illenek oda. :D