ZyZu

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  8.320
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.504 Híres

3 követő

ZyZu felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1997-04-20

Egyéb

 • Játékos név
  ZyZu.

Utolsó profil megtekintők

546 profil megtekintés
 1. Valaki PS4? nyomassunk valami játékot.. PS4 username: feheristi97

  1. #caysemax.

   #caysemax.

   van nintendom az nemjo hozza?

 2. akarod mondani txt fájlból beolvasás kell hogy amikor csatlakozol kiírja neked azt az 5 példát?
 3. kit érdekel a HL de most komolyan? xd
 4. egyedin megírtak vannak csak, te is azt kellene hogy csinálj. :)
 5. Egy nap felnézek hogy lássam megint az öreg Broskowt, örülök, hogy még mindig dolgozik a módon. Ezen a szerveren sok évet lenyomtam adminként is :D :D
 6. Szerintem rosszul latsz mert nincs semmi igeny mar RP -re/ra. Angoloknal probalkozz.
 7. kb xd ez sem lesz több.
 8. A képeket és a videókat is javítani kellene.
 9. Kedves olvasó. Mint ahogy látjátok újra megnyitja kapuit a régi Cops and Robbers szerver amit már elég régóta írok. Ma eljött a megfelelő nap és időm, hogy előhirdessem, hogy újra megnyitom a szervert. Felfrissítő, szervert még 2010 környékén nyitottam meg ami egy teljesen alap RCB móddal működött. Sokan lehet emlékeztek is a szerverre elég sokan voltak nyitáskor majdnem napi 40-50 játékos volt a szerveren, nagyon sokan szerették a játékmódot. Körülbelül 2011 környékén bezártam a szervert mert nem volt pénzem fizetni a hostingot ezért házi szerveren futott tovább.. olyan sokan nem voltak már rajta mivel nagy volt a lagg meg elég elavult játékmód lett ezért inkább bezártam. Következő lépés 2012 -ben volt amikor elhatároztam az egyik GTAKözösség fórumozóval, hogy írjunk együtt egy hasonló játékmódot és csináljuk megint meg azt a feelinget mint régen, BoOy te vagy az. :) Nem volt valami sok időnk sem kedvünk de a játékmódot elkezdtük építeni teljesen nulláról aztán meg felhagytunk vele és a módot publikáltam mivel azt hittem tényleg végelegesen befejezem a szkriptelést. Olyan 2014 környékén megjött megint a kedvem és elkezdtem tanulni a MySQL plugint. Amikor már kezdtem érteni a dolgokat neki áltam írni egy regisztrációs rendszert / admin rendszert / bejelentkezés rendszert amit mai napig is fejlesztek a megfelelő MySQL verzióval. A mostani játékmód teljesen egyedi, angol nyelv mellett döntöttem mivel több esélyt látok az angol szerverekben mint a Magyaroknál, játék aránylag. Tavaly olyan 2015-2016 kihirdettem megint a szervert de hónapokkal rá elment megint a kedvem a fejlesztéstől és töröltem a leírás mert időm sem volt és kedvem sem tovább csinálni, felraktam a játékmódot egy USB -re/ra és hagytam több mint egy évet avulni. Olyan új év környékén (2017) elővettem megint a játékmódot és átírtam a MySQL verziót a legújabbra, játékmód jelenleg 10,391 soros (ebben benne vannak a nagyobb rendszerek már természetesen). Mit tervezek ezzel a szerverrel? Nos, játékmódot csak hobbiból írom, néha eljön újra egy régi feeling amikor 2010 környékén nyomattuk a barátokkal és hogy milyen jó érzés volt rendőrként / bűnözőként játszani. Ugyan ezt az érzést szeretném előhozni, lehet a színvonal már nem megfelelő erre de én még adok még magamnak egy próbát, látok reményt ebben a játékmódban, angol nyelven több játékost tudnék előhozni és egy kisebb közösséget megalapítani újra mint régen. Leírást hamarosan bővítem képekkel és több dolgokkal.. (biztonságból kiírom a leírást :D)
 10. Ez úgy tudom hogy a régi RBC szerveren volt.
 11. Úgy tanulsz ha nézel sok szkripteket, nem kell felhasználni őket csak a sorokat megnézni hogy hogyan lett megvalósítva.. majd létrehozol egy új fájlt a pawnoban és megpróbálod megírni a sajátodat, garantálom így sokat tanulsz.
 12. nyisd már megfele ne add itt a rizsát flashi.. xd
 13. Néha eljön a feeling hogy játsszak megint a nGen szerveren. :C
 14. A leírást majd jó lenne bővíteni. A kiemeléssel kapcsolatban pedig, én vettem le a kiemelést mert teljesen felesleges a Hamarosan Nyíló szerverek között egy szervert kiemelni ami nem is működik, majd ha a téma át lesz helyezve egy megfelelő leírással akkor szavazással kiemelheted. Köszi.
 15. Kell sim