ZyZu

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  8.411
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.540 Híres

6 követő

ZyZu felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1997-04-20

Egyéb

 • Játékos név
  ZyZu.

Utolsó profil megtekintők

3.891 profil megtekintés
 1. Köszönöm hogy leírtad, ennél jobban már senki se tudná nektek elmondani hogy tényleg nem éri meg. Már annyi ilyen mese volt már hogy ilyen meg olyan nagy MAGYAR RP szervert írunk.. oszt bezár egy hónap után.
 2. Ha Sanyitól vásároltad akkor szerintem szívesen segít neked egy olyan módot elindítani neked amiért fizettél, vedd fel vele a kapcsolatot.
 3. #include <a_samp> //www.pornhub.com fasza lett, első kód amit megláttam xd
 4. Lezárom a témát, szabályzat szerint a SeeRPG mód a fórumról tiltva van, hirdetéseket sem fogadunk el ami SeeRPG móddal fút.
 5. köszcsi Bencsi, amugy nem sok az update
 6. Hali, csináltam egy frissítést a windowsomon tegnap és amikor rámegyek egy fájlra akkor kijön nekem egy ablak hogy hogyan szeretném megnyítni azt a fájlt milyen programmal, kiválasztottam a notes programot rámegyek a mindig ezt a programot használja és OK nyomok.. mikor kilépek a fájlból ugyan ez a kérdés jön elő és nem menti le a fájl megnyítási választásomat, ez miért csinálja? Képek hogy pontosan miről beszélek... https://imgur.com/jjG6zrf https://imgur.com/UIzZrHO
 7. Ja benne vagyok de erre külön kategória kellene, ki fogja megnyitni mikor egyik admin sem aktív..
 8. Hmmm, egy sima háznak a kifestése ami nem is olyan nagy csak 2 szoba, 1 konyha, 1 fűrdő.. csak egy sima lakás bele kerül 3,000-4,000 dolcsiba festékkel együtt, külföldön. :)
 9. Miért volt olyan hogy kifejlődött magyar RP? Nem nagyon tudom. :D
 10. Privátban beszéljétek a magán ügyeteket. Szerverrel kapcsolatos dolgokat írjatok, köszi.
 11. Módosíts a téma címén és tedd a kódokat idézetbe. "
 12. Úgy nem fogsz soha semmit megtanulni ha így kezded el a mód írást és a pawn nyelvet tanulni, kezdj neki egy egyedi módnak és nézzél szkriptek után majd írd lassan a módodat össze, sokkal többet fogsz tanulni mint egy más által írt edit móddal.
 13. ez hosting, sunwellnek meg weboldal bérlő oldala volt moonwell.hu néven.
 14. Helló Simi, hivatalos fórumon találsz pár leírást a modellezésről, nézz körül majd. A többi hozzászólást pedig töröltem, kedves ILuvCoffe meg némítva lett.
 15. Bővíts mert ez nem leírás, 24ó kapsz a bővítésre, ha nem történik a témát törölöm és figyelmeztetésben részesülsz.