ZyZu

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  8.295
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.485 Híres

3 követő

ZyZu felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1997-04-20

Utolsó profil megtekintők

388 profil megtekintés
 1. Fel sem ismerem a fórumot olyan sok mindent fejlesztett cappsy már eddig. Szomorú nézni hogy jobban dolgoznak egy játékmódon mint egy 7 éves közösségi fórum motorján csak azért mert pénz jön nekik be onnan.
 2. Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem eddig a régi kedvenc RPG szervereim a LittleTown és Fay RPG volt .DDD
 3. Én nGen szerveren kezdtem el először.. azt találtam meg az internet listában sok játékosokkal aztán hónapok után átmentem a NMSS -re :D és onnan meg PDSS.. Azután pár évvel megjelent az NPC zombi szerver ami már sajnos megtalálható a sampfórumon is (játékmódja) és onnan kezdtem admin lenni. :DD Sajnos képem nincsen mivel én mindig újratelepítettem a winemet így mindig töröltem a képeket is.. én hülye. De a googlebe amikor beírom a régi játék neveimet kidob pár régi képeket :DDD.
 4. .. mielőtt valaki azt fogja mondani, hogy minek a lófasznak nyitottam egy ilyen témát és megint mi van a SA-MP -vel/val annak üzenem ez nem a kihalásról meg a mai létszámról szól hanem emlékekről és megőrzött képekről amit évekkel ezelőtt csináltatok. A fórum jelenleg 17.530 felhasználóból áll, garantálom ebből a sok regisztrált felhasználóból legalább 5% durván még aktívan tartja a fórumot még mai napig is akik még anno 2008 - 2013 évek körül nyomatták már, nektek megvan még azok az emlékek? Ha van fényképetek nyugodtan megoszthatjátok, hogy mi is lássuk vagy akár kisebb vagy nagyobb sztorikat is írhattok.. legalább meghozzuk megint mindenkinek a kedvét/emlékét a játékra! :) Figyelem: A téma azért lett létrehozva, hogy beszélgessünk a régi időkről.. Nem szeretnék olyan hozzászólásokat látni, hogy kihalt meg nincs már.. természetesen nincs már ugyan az a közösség mint régen de ez a téma különösen azért lett létrehozva, hogy emlékeket felhozzunk, szervereket akár régebbi fórumokat, témákat, fényképeket és egyéb dolgokat amit lementettetek ezalatt a sok eltelt idő alatt.
 5. Mivanoszt!? Jon uj jatek es majd azon fogtok kockulni.. kb minden honapban van egy ilyen tema hogy kihalt meg minden faszom.. ez van
 6. Erről beszéltem én is, minek 'programozó' ide amikor van egy teljesen működőképes SMF motorunk amit simán vissza lehetne rakni? Teljesen felesleges ezt a motort szépíteni, mindenki megvan szokva a régivel.
 7. Szerinted 20 évesen engemet a rangok fognak érdekelni még? Engemet nem zavar hogy neked milyen rangod van, kitől kaptad, miért kaptad, mit mondtál hogy kapjad.. engemet csak az zavar hogy ezek csak szavak amiket te leírtál, semmi extra nem lesz belőle, ez olyan lesz mint az anti-cheat amit 3-4 éve írsz nekem(állítólag). " Mindenesetre örülök neki, hogy szívesen látsz így az adminok között, és annak is örülök, hogy a múlttól függetlenül, glob vagy. " Én nem fogok nyalni még ha piros is a színed, őszintén megmondtam a véleményemet, hogy mit gondolok erről. A múltról inkább ne is beszéljünk mert ezt óráig tudnám cáfolni, ha nem tetszik a rangom el lehet venni te vagy a góré mester.
 8. Kíváncsi leszek a nagy változásra, furcsa hogy anGeL is ugyan olyan színben van és még sincs semmi hozzáférése az FTP fájlokhoz, de reméljük neked adtak hozzáférést. Ha most csak a nagy fejlesztésre azt érted, hogy létrehozol pár kategóriát és törölsz pár témát akkor inkább hagyd az egészet a faszba mert ide már nem az kell. :) Másik meg köszönjük, hogy mi "Globális Moderátorok" csak így feleslegesen vagyunk kékek miközben mi is a csapatnak a tagjai vagyunk és nekünk is van/lenne jogunk tudni arról hogy kinek milyen rangot adnak (a főnökök) de úgy látszik már nem működik úgy mint régen, szavazással és vélemény kérvényezéssel. Megvárom a jövőhetet csak kíváncsiságból, hogy mi változik ha ugyan ilyen lesz minden akkor feleslegesen vagyok a csapatban, nem? Szerintem Flash is ugyan ezt érezte.
 9. webfejlesztő

  Amúgy nem nagy munka, letöltöd a csomagot és feltöltöd a SMF fájlokat majd www.weboldalamcime.hu majd be kell setupolni az adatokat.. kb ennyi az egész, Youtube -on/en sok videó van róla, nézz párat és megérted.
 10. Van cartoonban is nekik. Nekem bejön, nem szoktam nézni a klippet általában csak a zenét hallgatni. ;)
 11. webfejlesztő

  Írd ki mit adsz a munka cserébe. Másrészt milyen sablont akarsz? sajátot vagy valami internetest?
 12. Hát ha szeretnél játszani megint ott akkor ajánlom venni egy új számítógépet SEE maitt. k
 13. hol a kep :(
 14. Én próbáltam ezelőtt pár évvel és formáztam a merevlemezt, nem tudtam akkor sem vissza menni, próbáld meg de szerintem tiltva leszel ugyan úgy. :D