ZyZu

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  8.394
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.538 Híres

5 követő

ZyZu felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1997-04-20

Egyéb

 • Játékos név
  ZyZu.

Utolsó profil megtekintők

2.861 profil megtekintés
 1. Nem tudom hogy vagy vele te, de én nem neveznék egy víz alatti szervert RP szervernek. Mi benne az egész RP? Mi lenne a szabályok, nem szabad a víz felszínére menni? Mi benne a valóság?
 2. Na szóval, 24 hozzászólást töröltem most csak azért mert JackieX99 nem írta le hogy melyik mód az.. Nem hogy segítséget nyújtanátok neki és normálisan leírnátok hogy melyik mód az inkább neki álltok kötekedni vele. Nem csodálom, hogy egyik kezdő sem akar témát nyitni ha mindenkivel ezt csináljátok, ez csak égetés, a srác nem tudta hova kell nyitni a témát ezért nem kell lehordani meg nekiállni veszekedni. Következő alkalommal némítok. Áthelyezem a témádat.
 3. Menj a Total Commanderbe, majd fent írja Internet(NET) -> Új Csatlakozás(NEW CONNECTION) -> Majd látni fogod fent hogy Generál meg Advanced, csinálj képet mind a két ablakról akarom látni hogy hogyan van beállítva, nem kell képet csinálj a te csatlakozási infódról csak látni akarom hogy csinálja a connectiont.
 4. Szóval egyáltalán nem csatlakozik? mit ír neked a logban amikor csatlakozol FTP -n? Meglehet hogy a portokat írod el.. vagy valamit nem csinálsz jól a csatlakozásnál.
 5. Új év, új fórum, új updateek.
 6. @REPTA következő ilyen hozzászólásért némítást fogsz kapni.
 7. Áthelyeztem a témádat mivel megnyitottátok.
 8. samp

  Referenciák? Munkák? Honnan tudjuk hogy te tényleg egy profi szkripter vagy aki megírna mindent? Nem mutatsz fel semmit sem amivel meggyőznéd a népet.
 9. még működik? jé.

 10. En most ulok a wc -n ez volt eddig a napom fenypontja.
 11. Tegyuk fel a tied a hosting, ingyen adod a szervereket par honapig es sokan rendelnek toled szervereket mert ingyen van, lesznek jatekosok akik elmondjak a baratoknak, aztan ok is oda mennek ingyen hostert.. amikor meg mar vannak paran atirjak az arakat fizetosre es kesz, kb szerintem ennyi benne az elony hogy legyen emberuk es ismertek legyenek.
 12. Jó látni újra, hogy foglalkoztok is a szerverrel még! Csak így tovább srácok, megpróbálok Vasárnap este felmenni. :D
 13. Témát lezárom, nincs miért nyitva hagyni, úgy sem fejlesztik tovább.
 14. Van róla leírás.
 15. Nem.