Depi

Legend
 • Hozzászólások

  2.302
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

92 Beilleszkedő

Depi felhasználóról

 • Rang
  Még mindig TrYp. :)
 • Születésnap 1993-02-11
 1. Ezekszerint már többször is tiltották? Na mind egy, a sorsa eldõlt.... 1 igen, 7 nem A " Ti véleményeteket " - Az nem 7db nembõl áll azért. van még pár ember akiknek illene szavazni talán.
 2. ScreaM elég jól leírta a témában. Dini szükséges hozzá. http://sampforum.hu/index.php?topic=50558.msg482749;topicseen#msg482749 Szerk.: Pontosítok, ScreaM válasza alapján rájöhetsz hogy mûködik de javasolt Admintól külön fájlba lementeni, nehogy kavarodás legyen belõle..
 3. Tsunami..
 4. Engem is érdekelne. (( Marcus_Drygori ))
 5. Elnézést érte, de jó vissza nézni h mennyire oltottuk egymást...xD Régi szépidõk.. ja nem, csak fiatalabb, tudatlanabb, fórumozok, hála istennek ezt most nem megy. :)
 6. Várjunk szerintem még pár ember hozzászól, én is dolgozók már, de van ugye a szabadnap vagy a betegszabadság lehetõsége, egyiket se szívesen verem el, de ez egyébként jó ki szórakozás lenne. :D Megismerni IRL az itteni embereket, és ne haragudjon senki, de pont ezért mondtam az idõsebb réteget.
 7. De egy játékos problémájára nem válaszoltok ?! :)
 8. A ciki melót megcáfolnám, az h az embernek van egy ilyen szakmája az nem ciki. Sõt mostanság sokkal többet ér mint a gép elõtt ülõ informatikus bármelyik verziója. :)
 9. Véleményem szerint két szünet között esélytelen, tapasztalat h az a kifogás hónapja. Inkább ünnepek után egy hétvége.
 10. A szerveremmel volt egy kicsi probléma. De most már lõ Csabesz. Am már meg vannak a jelentkezõk. Habár szerintem a negyede nem fog a témára nézni.
 11. Vidéken élek (40 km a fûvárosból) és van egy IRL és egy majdnem-IRL ismerõsöm a fórumról. Budapest egy élhetõ lehetõség lenne. Ki mondta, hogy tömeg? Ha a kemény maggal zörrennénk össze 6-7en az is jó. :D Más a kép, ha 18+-osok vannak és beülünk valahova sörözni vagy, ha vegyes és mindenki józan marad. Adom, csak közös idõpont kéne.
 12. Kiraktam egy képet, és nem is tudom melyik témában hozzászóltam " pacekjani " hülyeségéhez.. Ezt a fenyegetést kaptam : :weep: :weep: :weep: http://kepfeltoltes.hu/121121/39823840721455596888612_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/img] Egyébként jót röhögtem rajta, másrészt képet ilyen téren szerkeszteni nem nehéz mûvelet, de neked ez sem sikerült.... :D :D
 13. Én is vidéki vagyok, de sztem budapest tökéletes lenne.
 14. Én meg úgy gondoltam h 10 fõ alatt is akár. Nem muszáj szólnia ennek a tömegrõl.. Csak mondjuk nem karácsony hónapjára terveznénk. :) Ha nem közös megegyezés alapján, pl: Mi lenne az ideális hely ?
 15. Oly mód marhára unatkozom, hogy felvetném a témát. Benne lenne valaki egy SF találkozóban ? Idõsebb réteget kérdezem ( Személyem a huszadik életévét fogja tölteni ), nem azért mert h lenézem hogy fiatalabb, csak tudom h nem fogják sehova se elengedni. Ezért kérdezem az idõsebb réteget, h valaki valami ?! Nyugodtan lehet tele offolni a témát, azért a warnt nem én fogom kapni.