SnooP

Legend
 • Hozzászólások

  1.810
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

569 Közkedvelt

SnooP felhasználóról

 • Rang
  SnooP
 • Születésnap 1997-05-04

Egyéb

 • Játékos név
  Lucas_Taylor, SnooP
 • Skype
  johnmcloadsamp
 1. nagyon szépen köszönöm :)
 2. Wow. Ez nagyon jó lett. Tudom, hogy hülye vagyok, hogy nem említettem meg külön, de a repülőt nem kellett volna megrajzold, megtennéd kérlek, hogy kiveszed a repcsit és a hozzá tartozó láncot, valamint a handmade in the usa feliratot és küldöm a hálám kísérteni :D
 3. Sziasztok srácok. Egy elég különös kéréssel fordulnék felétek. Az egyik ismerősömnek akartam venni szülinapjára egy ajándékot, de csütörtökre esedékes és addigra nem jönne meg, a plot twist meg, hogy már nem is kapható. Valaki aki jól rajzol ps-ben a következő képeslapot le tudná rajzolni + az írást hozzá? Az alján lévő márkajelzések nem kellenek. Ha valaki megrajzolná örök hálám kísértené. :)
 4. Sziasztok. Megszeretném venni a CSGO-t újra, viszont 13 eurót sajnálok érte kiadni, amikor régebben 3 euró környékén vettem meg. Láttam oldalakat ahol 5 euró, van olyan oldal ahol megkaphatom ezt olcsóbban? Előre is köszönöm a válaszotok.
 5. Élek csak az igazi műremekhez fűzöm hozzá véleményem, köszi.
 6. Ezt is megértük :D Boldog születésnapot.
 7. Srácok üdv a való világban, itt minden profitorientált. Vagy úszol az árral vagy megfulladsz :)
 8. valahogy éreztem, hogy ilyen arányok lesznek kb :D
 9. Sziasztok. Azért hoztam létre ezt a témát, mert kíváncsi vagyok arra, hogy hányan játszanak valamilyen samp szerveren aktívan (napi szinten) innen a fórumozók közül. :)
 10. Gratulálok. neked is krook :)
 11. virtual dj :DDD fl studiót használj inkább.
 12. Van valami hiba mert próbálkoztam csinálni egyet, de azt kapom, hogy "Valamelyik megadott adat hibás." A domainnév szabad és a felhasználónevem/jelszóm gondolom stimmel.
 13. köszönöm a videót, sokat tanultam belőle
 14. és 5-ből 6 brit tudós ajánlja ?