divkn

Legend
 • Hozzászólások

  3.266
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.607 Híres

5 követő

divkn felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1993-10-15

Egyéb

 • Titulus
  Pónipopót-lopó Pótpápua Puapó

Utolsó profil megtekintők

247 profil megtekintés
 1. Igen. Mindenképp be kell jelentkezni a Social Clubra hogy játszani tudj a móddal. Social Club pedig kérni fogja a sorozatszámot.
 2. Nem fog működni tört verziós GTA5-el.
 3. Ha ez benne van a .dff fájlban, akkor másodpercek alatt kivehető belőle a mesh. Nem vagyok MTASA szkripter, de gondolom hozzá van csatolva a jármű egyik RW framehez, vagyis egyik komponensébe, mint például motorháztető, kipufogó, lámpa, stb.. Láttam videókban hogy el tudják távolítani a járművek kerekeit, ajtajait, csak nem tudom melyik funkció teszi lehetővé.
 4. Szerkesztő fölött tudod engedélyezni az aláírások megjelenését.
 5. Szerintem miután megnyitják az AVRP-t.
 6. Nem lehetséges. A fordító mindenképp a ] jelet fogja kérni, azt nem tudom hogy a Zeex fordítójában ez ki lett-e javítva, de egyenlőre csak így tudod megoldani. #define MAX_OWNER_LEN 32 #define MAX_NAME_LEN 64 enum data { Name[MAX_NAME_LEN], Owner[MAX_OWNER_LEN] }; new HouseInfo[MAX_PLAYERS][data]; format(HouseInfo[0][Name],MAX_NAME_LEN,"Név: %s", "Ismeretlen");
 7. Aaww, csak néhány szavazat kellett volna ahhoz hogy a SAMPANY nyerje a év legjobb SAMP szervere díjat. :( Grat a nyerteseknek.
 8. @peanut PlayerTextDrawSetString funkciónak 3 paramétere van, nem 2. format(S, sizeof(S), "%s", uzemanyag); PlayerTextDrawSetString(playerid, Muszerfal[playerid][3], S); format(S, sizeof(S), "%s", uzemanyagszint); PlayerTextDrawSetString(playerid, Muszerfal[playerid][4], S); format(S, sizeof(S), "%d", GetVehicleSpeed(vehicleid)); PlayerTextDrawSetString(playerid, Muszerfal[playerid][1], S); És nem szükséges 3 tömböt létrehozni karakterláncnak, elég 1 is, úgyis újraformázza 0-ról a változót.
 9. Tetszik az hogy vannak utca nevek, csak a tárgyak elhelyezve egyes helyen egyszerűen borzalmas, nagyon csúnyán néznek ki és nevetséges helyeken vannak.
 10. Mivel a videokártya nem igényel semmilyen más erőforrás, úgy hogy egy Corsair CX450M táp teljesen elegendő, még sok is erre a konfigurációra. Egyetlen hátránya az hogy nincs 6 és/vagy 8 tűs csatlakozója, ha esetleg erősebb videokártyára szeretnéd cserélni 1050-nél, viszont moduláris, így nem fog fuldokolni a gép felesleges kábelekkel.
 11. GiveXP stock funkció fölötti kódban van a hiba, nem itt és valahol hiányzik egy ; mondat vég.
 12. Gondolom akkor crashinfo.txt fájlt sem kapsz. Lehetséges hogy sérült a fájl, próbáld meg frissíteni őket sa-mp.com/download.php oldalról, esetleg futtasd rendszergazdaként, vagy más kompatibilitás üzemmódban.
 13. >CryRPG a fájl neve >A szkriptben StayRPG van írva >See mód >GF edit >Szerver neve pedig [HuN]..::Big City Life Role Play::.. dafuck
 14. A játék(ok) neve(i): GRID™ Érvényes(-től,-ig): 1 napig Hol?: Humble Store Platform: PC Link(ha szükséges): Link Aktiváló kód(ha szükséges): - Egyéb információ: Steam szükséges!
 15. Küldj nekem egy TeamViewer felhasználót privát üzenetben és megnézhetem mi a probléma.