divkn

Legend
 • Hozzászólások

  3.270
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.609 Híres

5 követő

divkn felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1993-10-15

Egyéb

 • Titulus
  Pónipopót-lopó Pótpápua Puapó

Utolsó profil megtekintők

282 profil megtekintés
 1. Köszönöm a meghívást privátban, de én nem MTA-zom.
 2. hyp poszter posterfig stílusban
 3. Ez Valhalla akar lenni?
 4. >/b/ >/pol/ aylmao T W O S T A R S W O S T A R S
 5. Igen. Mindenképp be kell jelentkezni a Social Clubra hogy játszani tudj a móddal. Social Club pedig kérni fogja a sorozatszámot.
 6. Nem fog működni tört verziós GTA5-el.
 7. Ha ez benne van a .dff fájlban, akkor másodpercek alatt kivehető belőle a mesh. Nem vagyok MTASA szkripter, de gondolom hozzá van csatolva a jármű egyik RW framehez, vagyis egyik komponensébe, mint például motorháztető, kipufogó, lámpa, stb.. Láttam videókban hogy el tudják távolítani a járművek kerekeit, ajtajait, csak nem tudom melyik funkció teszi lehetővé.
 8. Szerkesztő fölött tudod engedélyezni az aláírások megjelenését.
 9. Szerintem miután megnyitják az AVRP-t.
 10. Nem lehetséges. A fordító mindenképp a ] jelet fogja kérni, azt nem tudom hogy a Zeex fordítójában ez ki lett-e javítva, de egyenlőre csak így tudod megoldani. #define MAX_OWNER_LEN 32 #define MAX_NAME_LEN 64 enum data { Name[MAX_NAME_LEN], Owner[MAX_OWNER_LEN] }; new HouseInfo[MAX_PLAYERS][data]; format(HouseInfo[0][Name],MAX_NAME_LEN,"Név: %s", "Ismeretlen");
 11. Aaww, csak néhány szavazat kellett volna ahhoz hogy a SAMPANY nyerje a év legjobb SAMP szervere díjat. :( Grat a nyerteseknek.
 12. @peanut PlayerTextDrawSetString funkciónak 3 paramétere van, nem 2. format(S, sizeof(S), "%s", uzemanyag); PlayerTextDrawSetString(playerid, Muszerfal[playerid][3], S); format(S, sizeof(S), "%s", uzemanyagszint); PlayerTextDrawSetString(playerid, Muszerfal[playerid][4], S); format(S, sizeof(S), "%d", GetVehicleSpeed(vehicleid)); PlayerTextDrawSetString(playerid, Muszerfal[playerid][1], S); És nem szükséges 3 tömböt létrehozni karakterláncnak, elég 1 is, úgyis újraformázza 0-ról a változót.
 13. Tetszik az hogy vannak utca nevek, csak a tárgyak elhelyezve egyes helyen egyszerűen borzalmas, nagyon csúnyán néznek ki és nevetséges helyeken vannak.
 14. Mivel a videokártya nem igényel semmilyen más erőforrás, úgy hogy egy Corsair CX450M táp teljesen elegendő, még sok is erre a konfigurációra. Egyetlen hátránya az hogy nincs 6 és/vagy 8 tűs csatlakozója, ha esetleg erősebb videokártyára szeretnéd cserélni 1050-nél, viszont moduláris, így nem fog fuldokolni a gép felesleges kábelekkel.
 15. GiveXP stock funkció fölötti kódban van a hiba, nem itt és valahol hiányzik egy ; mondat vég.