divkn

Legend
 • Hozzászólások

  3.300
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.623 Híres

6 követő

divkn felhasználóról

 • Rang
  Veterán

Utolsó profil megtekintők

1.165 profil megtekintés
 1. GetVehiclePos(vehicleid, JarmuInfo[vehicleid][XPos], JarmuInfo[vehicleid][ZPos], JarmuInfo[vehicleid][YPos]); Ez talán megmagyarázza miért tűnik el a jármű. Egy kis enyhe hiba a koordináták lekérésében.
 2. SetVehicleParamsForPlayer nincs szinkronizálva a többi játékossal, egyedül csak az adott játékos 'playerid' kliens oldalán állítja be, muszáj OnPlayerConnect alatt ciklussal végighaladnod minden járműveken és úgyszintén az OnVehicleStreamIn alatt is, viszont ott ciklus nem kell.
 3. samp

  Azt nem tetted közzé hogy ingyen vagy egy kisebb jutalom érdekében. Egyébként szép bump volt.
 4. Szerintem teljesen felesleges volt már ezt a Best Of szavazást elindítani, de azért grat a nyerteseknek!
 5. TE5 szkriptben valahol OnGameModeInit eljárás alatt egy tömb túllépte a megengedett (100) indexszámot. 1848521225 szám lehet lebegőpontos érték vagy handle érték File/Menu funkcióktól.
 6. Én szerintem meg FlyMTA.
 7. Nem is értem Exa miért ennyire underrated grafikus.
 8. Világos téma ftw
 9. OnPlayerTakeDamage eljárásnak sok köze nincs az objektekhöz, az issuerod paraméter kapott egy INVALID_PLAYER_ID-it ami átugorta egy változó max kapacitását.
 10. Frissítsd a streamer és sscanf függvénykönyvtárt, majd fordítsd le újra azokat a szkripteket, melyek használják a két bővítményt.
 11. Nincs az oldalon feltüntetve bármi is FiveMP-ről, egyedül a GTANetwork (https://gtanet.work/) figyelmeztetett arra mindenkit hogy csak hivatalos oldalról töltsük le a modifikációt.
 12. https://gtakozosseg.hu/index.php?/settings/signature/ Csak engedélyezned kell, ki van kapcsolva alapértelmezettként.