divkn

Legend
 • Hozzászólások

  3.292
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.618 Híres

6 követő

divkn felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1993-10-15

Egyéb

 • Titulus
  Pónipopót-lopó Pótpápua Puapó

Utolsó profil megtekintők

660 profil megtekintés
 1. Világos téma ftw
 2. OnPlayerTakeDamage eljárásnak sok köze nincs az objektekhöz, az issuerod paraméter kapott egy INVALID_PLAYER_ID-it ami átugorta egy változó max kapacitását.
 3. Frissítsd a streamer és sscanf függvénykönyvtárt, majd fordítsd le újra azokat a szkripteket, melyek használják a két bővítményt.
 4. Nincs az oldalon feltüntetve bármi is FiveMP-ről, egyedül a GTANetwork (https://gtanet.work/) figyelmeztetett arra mindenkit hogy csak hivatalos oldalról töltsük le a modifikációt.
 5. https://gtakozosseg.hu/index.php?/settings/signature/ Csak engedélyezned kell, ki van kapcsolva alapértelmezettként.
 6. Igen, regisztrációs kulcsoknál tárolja, méghozzá a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/WOW6432Node/Multi Theft Auto: San Andreas All/1.5/Settings/general -nál teljesen kódolatlanul, viszont nem látok olyat hogy fájlba is mentené és/vagy elküldené mtasa.com oldalra ellenőrzése a szériaszámot, mint 1.0.5-nél. Konkrétan minden karakterláncot titkosítottak, nagyon megnehezítik a keresést. Épp egy netc hookot próbálok összerakni, ami konkrétan teljesen véletlenszerű karakterláncot ad a CNet::GetSerial funkciónak.
 7. CPUID alapján bannol most az 1.5.3. Valami fájlt is létrehoz valahol, egyenlőre próbálom még visszafejteni.
 8. The link could not be embedded because an error occurred on... FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT!
 9. https://www.youtube.com/watch?v=DwUP87kxUyU
 10. @DEFEATER
 11. Igen.
 12. Soha nem fogsz 32 bites architektúrán 64 bites programokat elindítani. Mindenképp be kell szerezned egy olyan processzort, amiben van 64-bit instrukciók és telepíteni egy 64-es Windows mellé. Aggódni nem kell mert 64 mellett a 32-es programok ugyanúgy futnak.
 13. x86 https://linux.mtasa.com/dl/152/multitheftauto_linux-1.5.2.tar.gz x64 https://linux.mtasa.com/dl/152/multitheftauto_linux_x64-1.5.2.tar.gz