divkn

Legend
 • Hozzászólások

  3.295
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.620 Híres

6 követő

divkn felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1993-10-15

Egyéb

 • Titulus
  Pónipopót-lopó Pótpápua Puapó

Utolsó profil megtekintők

787 profil megtekintés
 1. TE5 szkriptben valahol OnGameModeInit eljárás alatt egy tömb túllépte a megengedett (100) indexszámot. 1848521225 szám lehet lebegőpontos érték vagy handle érték File/Menu funkcióktól.
 2. Én szerintem meg FlyMTA.
 3. Nem is értem Exa miért ennyire underrated grafikus.
 4. Világos téma ftw
 5. OnPlayerTakeDamage eljárásnak sok köze nincs az objektekhöz, az issuerod paraméter kapott egy INVALID_PLAYER_ID-it ami átugorta egy változó max kapacitását.
 6. Frissítsd a streamer és sscanf függvénykönyvtárt, majd fordítsd le újra azokat a szkripteket, melyek használják a két bővítményt.
 7. Nincs az oldalon feltüntetve bármi is FiveMP-ről, egyedül a GTANetwork (https://gtanet.work/) figyelmeztetett arra mindenkit hogy csak hivatalos oldalról töltsük le a modifikációt.
 8. https://gtakozosseg.hu/index.php?/settings/signature/ Csak engedélyezned kell, ki van kapcsolva alapértelmezettként.
 9. Igen, regisztrációs kulcsoknál tárolja, méghozzá a HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/WOW6432Node/Multi Theft Auto: San Andreas All/1.5/Settings/general -nál teljesen kódolatlanul, viszont nem látok olyat hogy fájlba is mentené és/vagy elküldené mtasa.com oldalra ellenőrzése a szériaszámot, mint 1.0.5-nél. Konkrétan minden karakterláncot titkosítottak, nagyon megnehezítik a keresést. Épp egy netc hookot próbálok összerakni, ami konkrétan teljesen véletlenszerű karakterláncot ad a CNet::GetSerial funkciónak.
 10. CPUID alapján bannol most az 1.5.3. Valami fájlt is létrehoz valahol, egyenlőre próbálom még visszafejteni.
 11. The link could not be embedded because an error occurred on... FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT! FIX IT!
 12. https://www.youtube.com/watch?v=DwUP87kxUyU
 13. @DEFEATER