sza23

Fórumozó
 • Hozzászólások

  354
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

14 Újonc

sza23 felhasználóról

 • Rang
  Vérbeli tag
 • Születésnap 1999-12-05

Egyéb

 • Skype
  fazakassz
 • Titulus
  Jacky Wilvorst
 1. Ezt próbàld meg 500msec timerrel: new Float: x, Float:y, Float: z; GetPlayerPos(playerid, x, y, z); SetPlayerPos(playerid, x,y,z); SendClientMessage(playerid, -1, "A jàrmű zàrva van.");
 2. .
 3. Tisztelt @grove4l. Tudjuk mi is, hogy lustàk voltunk újra irni mégegyszer a bemutató leíràst, de több linkre kattitva is eléred a bő tàjékoztatónkat a szerverről! Tisztelettel Fusion team.
 4. Aki jàrt a Sapphiren az tudja, hogy a szerkezet felért egy jól megirt mta móddal. Grat @Florian
 5. Le lett töltve linkeltem honnan. Köszi a nyomozàst.
 6. Nem lopott alig hasznalt weboldal elado a header van meg a többi eltünt 150000 kösz helo (le is töltheted innen: https://www.samp-mta-dev.cf)
 7. Haladunk csak lassan időhiány és Jézusmegszületése miatt! Boldog Karácsonyt! :) A szerveren idejüket nem sajnálva segédkeznek Daniel Connors, Rico, Johnny, Max1, RoluX, David Backer, Steven Smith, Györgyfi97, Csabee. Nagy köszönet nekik, hogy velünk vannak és mindvégig kitartottak a nehéz időkben! Hamarosan jelentkezünk.
 8. Szépen kidolgoztad, jár érte a +!
 9. - Az év SA-MP szervere: SAPPHIRE RolePlay - Az év MTA szervere: SeeMTA - Az év fórumozója: @Ben - Az év legsegítőkészebb tagja: @Fl0rian - Az év staff tagja: @skyLine - Az év MTA scriptere: @Xenius - Az év SAMP scriptere: @Fl0rian
 10. Tiszteletem a fórum lakóinak. Egy mapperre lenne szükségem akàr fizetéssel. Bővebb infókért dobj egy PM-et. Mint a címben làtható tudja végezni a dolgàt.
 11. Mappert keresünk, nagyvárosi játéktérre! A játéktér Los Santos. Ha úgy érzed, hogy helyt állnál egy ilyen játéktéren, akkor jelentkezz hozzánk! A szerver még fejlesztés alatt van, de hamarosan elkészülünk egy beta verzióval! Rendszerekről és egyéb infórmácikról az ideiglenes teszt szerverünkön nyújtunk bemutatást! Jelentkezni lehet PM-ben itt a fórumon, vagy Skypeon, amit szintén PM ben kérhet ki a jelentkező! (a hirdetés az 1. kinézetre lett írva)
 12. Jogos, és elnézést kérek Johnny nevében is, idősebb nálam, azért lehet ez. :P
 13. Érdekes, hogy skypeon azt mondtad azt editelted régen, na mindegy elég lesz ennyi vitából, és nem idegeskedek, csak nem néztem volna ki belőled, hogy így lejáratod a szervert.
 14. Ja publikáld csak a goudlyne módodat abba volt a kezed benne
 15. Szia, csak ezért regisztráltál az oldalra, hogy ezt leird hogy lopott minden akkor gratulálok. Nem tudsz beletörődni, hogy kiszálltál a projektből és így kívánsz bosszút állni? Gyerekes