BenceDaPro

Fórumozó
 • Hozzászólások

  37
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

BenceDaPro felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó
 1. Olvasgattam mindenhol, de UPC modemmel nem láttam leírást,és nem nagyon tudok eligazodni így. :S Valaki tudna segíteni? Elõre is köszönöm. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
 2. http://sampforum.hu/index.php?topic=18170.0 ez a téma segített. köszönöm szépen draco a segítséged.
 3. beleírtam, felraktam ezt az a_samp.inc-et is, de még mindig errorozik :S kitöröltem a mappolást,hátha azzal van valami gáz erre ez az error jött ki error 017: undefined symbol "StopAudioStreamForPlayer" error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer error 017: undefined symbol "PlayAudioStreamForPlayer " .... Ezek szerint nem csak a RemoveBuildingForPlayerrel volt gáz :S valaki tudna segíteni miért van ez?
 4. Hellosztok, elkezdem mappolni a módomba és a következõ hiba adódott: error 017: undefined symbol "RemoveBuildingForPlayer" Ezt adja ki mindegyik RemoveBuldingForPlayer-re. :( Pawnot a legújabb változatra cseréltem, de az sem segített sajna.
 5. Megoldódott,köszönöm
 6. Megoldódott,köszönöm
 7. Hogyan frissítsem az a_samp.inc-et?
 8. C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\a_samp.inc(2) : error 010: invalid function or declaration 2.sor:#include <core> C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\streamer.inc(156) : error 017: undefined symbol "OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\streamer.inc(237) : error 017: undefined symbol "MAPICON_LOCAL" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\streamer.inc(382) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerEditObject") C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\streamer.inc(404) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "OnPlayerSelectObject") C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\streamer.inc(406) : error 017: undefined symbol "SELECT_OBJECT_PLAYER_OBJECT" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(45) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(45) : error 017: undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(46) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(46) : error 017: undefined symbol "RemovePlayerAttachedObject" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(43) : warning 203: symbol is never used: "playerid" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(43 -- 51) : error 017: undefined symbol "IsPlayerAttachedObjectSlotUsed" C:\Users\User\Downloads\pawno\pawno\include\cop-tools.inc(43 -- 51) : fatal error 107: too many error messages on one line Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 10 Errors. C:\Users\User\Downloads\samp03e_svr_R2_win32\gamemodes\lvdm.pwn(377) : error 017: undefined symbol "RemoveBuildingForPlayer"
 9. Látok 1 MODot ami elég híres mostanába,de nem tudom honnan szerezhetném meg,már 4 szerveren láttam eddig,elmondok pár tulajdonságot,ami rajta van,és más szerón nem annyira. -Nincs óra limit hogy elhagyd a munkát. -/areport és /asreport-al müködnek a jelentések. -Autószállító munka,és Tüzoltóság. -Ha 1 frankciós ember szolgálatba lép,nem ugy rakja be mint pl.Oxfordon hogy"Ez_Az rendõr Kadét szolgálatba állt." hanem "Rendõrvédelem szolgálatban./112". -Ha nem várod meg az 5mp-t és irsz az adminoknak,akkor azt írja "Türelem az adminok ráérnek" Szóval ezt a modot már minimum 4szerveren láttam,ugyan ezekkel a szöveggel,és mappolással,valaki tudna segiteni hogy ez melyik mod,és honnan szerezhetném meg?Köszönöm elõre is.
 10. de kéne segitség..mert én megirni megtudom..de még most se inyi idõ után se vágom hogy milyen includet öltsek be,melyen definet,milyen pragma-t.. de az a szeró amit irtam,kezdésnek jó lenne..de ha nem lesz más akkor kitörlök mindent seebõl és újrairom
 11. Tudnátok mondani olyan mapper programot,ami kiveszi azokat az objecteket amik alapból bent vannak a SAMP-ba,és be is lehet vele rakni,a kezelése nem bonyolult,és elmeni a munkát,és belehet rakni pawnoba. Elõre is köszönöm. Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1346049623[/time] ) Valaki?
 12. EQ-LP jó,átmappolnánk,de lehet kialkitom LB-t is,ami EQ melett van. Az hogy leszedek 1 bármilyet és átirom azért elég sok munka,de ha nem lesz más... Látok 1 MODot ami elég híres mostanába,de nem tudom honnan szerezhetném meg,már 4 szerveren láttam eddig,elmondok pár tulajdonságot,ami rajta van,és más szerón nem annyira. -Nincs óra limit hogy elhagyd a munkát. -/areport és /asreport-al müködnek a jelentések. -Autószállító munka,és Tüzoltóság. -Ha 1 frankciós ember szolgálatba lép,nem ugy rakja be mint pl.Oxfordon hogy"Ez_Az rendõr Kadét szolgálatba állt." hanem "Rendõrvédelem szolgálatban./112". -Ha nem várod meg az 5mp-t és irsz az adminoknak,akkor azt írja "Türelem az adminok ráérnek" Szóval ezt a modot már minimum 4szerveren láttam,ugyan ezekkel a szöveggel,és mappolással,valaki tudna segiteni hogy ez melyik mod,és honnan szerezhetném meg?Köszönöm elõre is.
 13. Üdv. Valaki tudna adni 1 olyan RP módot,ami EQ-LPben játszódik.Nem kell 1 totál kész mód,elég 1 kezdõ ami alapján elindulhatok.Leszedtem innen a fórumról a DTRPG módját,de sajnos nem müködött,meg mások is irták hogy bugos.A mod 0.3e-re kéne.Ha angol az se nagy baj,csak legyen valami ami alapján elindulhatok.Elõre is köszönöm szépen. :)
 14. Sziasztok Egy komoly szerverhez keresek társat,Scriptert,és Mappert is. Én magam Scriptelni tudok alap fokon,bár mappolni jobban szeretek,de csak MTA-ba tudok. Fontos,hogy aki jelentkezik írjon PMet,és jó lenne ha lenne Skypeja,és mikrofonja. Ez egy komoly szervernék készül,nem copy,és nem editelt szerver lesz.Volt régen 1 szerverem,abból még van jó pár parancsom,ami még használhatóak,gondolok most admin script,házrendszer,stb.. Röviden ennyi lenne,a részleteket majd még megbeszéljük.
 15. Nem keresek?Elmult 2napba minimum 10szerveren voltam,az egyiken mindenki nonozott,a másiknál tiszta bug volt az egész..majd megnézzük a ti szervereteket hogy milyen lesz,1 olyan szerverrõl ami még megse nyilt nem lehet véleményt alkotni ;) 8)