Landlover

Fórumozó
 • Hozzászólások

  119
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

13 Újonc

Landlover felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1999-01-13

Egyéb

 • Titulus
  UyDs Clan Leader
 1. most akkor Overedit, vagy Everedit? :D
 2. Az elején szereplõ Daviid én vagyok... úgy hívatom magam, és nem a fórumozó társunk készítette a videót.
 3. MÉG TÖBB BORT!!!!! xddd jó nem. amúgy én nem szoktam fogadalmakat tenni... elég erõs az akaraterõm, nem dohányzok, nem iszok (kivéve ünnepekkor, dehát az átlagos), nem élek semmi ilyen káros szenvedélynek. esetleg a gyúrásra kéne rávetetnem magam, mert hasonlítok egy fogpiszkálóra lassan... szóval megfogadom hogy újév után egy kib***ott Bud Spencer leszek.
 4. Találó 10/8,5 :)
 5. ú,ú,ú,ú,ú ezt a zenét ismerem:D egyik dubstep promotionos csatornán hallgattam meg néhány napja. szép ív nem sok volt, vagy nem volt türelmed, vagy nem szoktad meg a joyt, vagy kitudja. ettõl függetlenül nem rossz, de a monitorom fényerejét le kellett vennem minimumra hogy meg tudjam nézni a videót :D
 6. Ez az üzenet fogad szerverre való kapcsolódás után... a single player mükszik! http://prntscr.com/n6hml
 7. újratelepítésnél van egy opció, ki lehet választani hogy a 'hangokat' feltelepítse e vagy sem. most nem tudom megmutatni, de ha végigmész a telepítésen figyelmesen akkor látni fogod.
 8. nice:D like the music
 9. jónak jó, kár h vice cityben, a zene nekem nemnagyon tetszett, de ennek ellenére jó volt. lehet, hogy énis inkább stunter lettem volna, de a magyarok nemigazán stuntolnak. igaz driftelni is alig, de azt inkább..:D
 10. mellesleg erõsen látszik hogy 1024x720ba, vagy 800x600ba játszol :D <3
 11. a színvakok sajnos sikertelen felfogással hagyják el a topicot
 12. nem is néztem hogy itt is kint van :D
 13. nem akartam rosszabbat mondani. és úgytudom nem is szabad
 14. ha egyidõben nyomom a 4 gombot az egyiket nem fogja érzékelni... valami hihetetlen értetlen vagy. mivel én elõbb nyomom az a-t num használata közben pl nem használja a spacet. így kell értelmezni. és space nélkül hogy is kezdjem meg az ívet? JA SEHOGY.
 15. hát figyelj. gáz, ez alapértelmezett. mivel a num 4 illetve 6-ot elõbb kell megnyomni hogy jól nézzen ki, ezért ez már a 2. gomb. kell egy iránygomb, A/D, és kell a space az ív megkezdéséhez. neked ez hány gomb? ha nem tudom megkezdeni az ívet akkor örjöngjek hogy ezzaazzz tudok menni egyenesen nummal.? ne. légyszi.