kiswajas

Fórumozó
 • Hozzászólások

  1.686
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

704 Közkedvelt

kiswajas felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1997-05-21

Egyéb

 • Steam
  hun_razr
 • Játékos név
  RAZR
 • Weboldal
  https://redcountyrp.com/
 • Titulus
  Ex-RC-RP Tester, Mapper, Helper
 1. Elég ha csak a modellek készítőjét az ügy mögé állítják, de valóban csak a szerverek kompatibilitása lesz az első verzió, csak azután dolgoznak az újításokon.
 2. Azt még érdemes elmondani a projektről, hogy semmilyen módon sem használ fel olyan kiszivárogtatott régi SA-MP forráskódokat amiket több más hasonló jellegű, de elkaszált "SA-MP származék" használt. Teljesen 0-ról felépített, egyedi mod-ot akarnak a fejlesztők.
 3. Sok sikert! Egy év után van is valami a projektből.
 4. https://sampforum.hu/index.php?action=profile;u=18283 Szia Martin.
 5. Bármilyen sértő hozzászólást szerkesztettél, az ott volt azóta, hogy megírtad. Szóval azzal, hogy ide beidéztem még nyoma is van.
 6. Akkor ezek szerint egy barátod sincs, nem lehet jó neked, de én itt krook aláírására gondoltam. :) Ellenben veled, nekem nincs vele semmi bajom és nem tudom kihasználni a moderátoromat, hogy banoljam, de ha neki lehet, akkor lehessen másnak is.
 7. Szerintem ez már kimeríti a másik fórumozóra sértő magatartás fogalmát.
 8. Nem rólad van szó, a kis barátodról. :)
 9. Sziasztok. Mint azt már láthatjátok is egy nagyon vidám taggal fogyatkozott a csapat. Bannolták Nekloszt. :wavecry: Ő tényleg egy vidám tag volt, a légynek sem ártott soha sem, de most leütött a banhammer rá is. Ezért kérlek titeket, hogy fogjunk össze ezért az ártatlan szellemért. Azt mondom, ha másnak is lehet, akkor neki is lehessen a profilképébe olyan dolgokat tenni, amit Ő is tett. Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek? Köszönöm az összetartást és a pozitív chakrát. #NekloszMilla #FreeNeklosz #LetNekloszBeFree
 10. Kaptam egy ilyet és szerintem indoktalan. Utánanézhetnek a moderátorok az igen sikeres Red County RolePlay fórum témájában, hogy milyen cizellált és humoros kifejezésekkel sértegettek, legalábbis próbálták sértegetni személyemet. A moderátor akit jelentenék az Martin lenne, legalábbis belőle nézek ki ilyesmit.
 11. Vicces vagy enter. :))))))))))))))) Úgy őszintén, szerinted nem le szarom, hogy mit pampogsz nekem? (: (: (:
 12. Sorok száma: 3103 Eltávolított objektumok: 121 Létrehozott objektumok: 2982 Készítő: RAZR Kategória: RolePlay Képek: ITT Teleport koordináták: AddPlayerClass(playerid, 2170.4182, 41.5733, 25.9448, 0.00000, 0.00000, 0.00000); // [RAZR Mappin'] Red County - RolePlay Ready Letöltés: ITT Ez a Map igazából nemrég készült, de végül nem fejeztem be teljesen. Attól eltekintve, hogy hiányzik jó sok olyan látványelem, amit meg akartam valósítani, még felhasználható szerverekre. Szeretném is, ha minél többen nyitnának szervert ezt a mapot használva, ugyanis Red County mondhatni a számomra legkedvesebb helyszín San Andreas-on belül. Talán várható második, egyben befejezett verzió, de erre csekély az esély, ugyanis nem sok időm van ilyenekre.
 13. Mióta az eredeti RC-RP-n tolom, kedvem támadt ilyen random profilképekhez is, de készítettem a karakteremnek egy aláírásba rakható kis képet. Szeressük a Jagert. :3 Ezt használom profilképnek az RC-RP fórumán. Ez pedig a már említett, karakteremet jellemző/leíró kis egyszerű aláíráskép. #1337thComment
 14. Nem jogvédett semmi ilyen, de eléggé szánalmasnak találom, hogy így már véglegesen is elveszett az egyedisége a szervernek. Ahogy számítottam sok kis fölösleges nyálverés is elcsattant a megjegyzésemre. Látom sikeresen felnőtt a fórum nagy része. Ja, nem. :)
 15. Nem érdekem a szervernek dolgozni. Mindenesetre beszéltem erről a dizájn eredeti tulajdonosaival/kitalálóival és nem igazán voltak elragadtatva, szóval nem hiszem, hogy sokáig akarni akarjátok ezt a kreatív és egyedi stílust. :)