Lucio

Fórumozó
 • Hozzászólások

  232
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

36 Kezdő

Lucio felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1998-09-02

Egyéb

 • Játékos név
  Lucio
 • Titulus
  PAWN || C# || Java || PHP

Utolsó profil megtekintők

286 profil megtekintés
 1. Úgy vélem mindenki edittel kezdett, ahogyan te is amikor elmagyaráztam a dolgokat :) És köszönjük.
 2. GetPlayerCameraTargetObject Itt csak lemented egy változóba az objectet és, checkolod, hogy ezt nézi e.
 3. Itt igazából csak annyi lehet a probléma, hogy a pmotelkey mező nem INT típusú.
 4. +rep. Milyen gyorsan felnőnek :')
 5. Üdvözlök mindenkit. A minap szükségem volt egy whitelist rendszerre és nem nagyon találtam olyat ami nekem tökéletes lenne, így írtam egyet, és gondoltam kipublikálom. A lényeg: Rcon adminként hozzá lehet adni, illetve el lehet távolítani játékosokat a whitelistből, ami SQL-ben tárolódik. Ha hozzá adod a listához fel tud jönni és megjegyzi azt az IP-t amivel először lépett fel. Ha utána más IP-vel lép fel akkor nem fogja fel engedni a szerver. Ha a játékos fent van a szerveren és törlöd a listáról kickeli, ha betöltődik a script akkor mindenkit kickel aki nincs a listán, kivéve ha Rcon admin a játékos. Használt kiegészítők: sscanf,mysql r38,zcmd Letöltési tömörített fájlban megtalálható minden. Képek: Letöltés Pastebin SQL Create Code
 6. Miért akar hirtelen mindenki LSRP -t nyitni? :D https://www.facebook.com/hulsrp?fref=ts
 7. A betöltő képernyőből valamelyik képet berakja.. Gondoltam erről nem szükséges kép..
 8. Ha nincs tesztelve minek rakod fel? SetPlayerHealth, ha a kocsiba be akarod rakni akkor elegy = CreateVehicle(...). A sor végén ';' jel van mindenhol. Az tök jó, hogy gyakorolgatod, de akkor ne ilyeneket publikálj, hanem nagyobb scripteket amiből alig van, és mindig teszteld.. Vagy legalább fordítsd le..(Ha PAWNO-ban dolgozol akkor F5)
 9. Hali. A kérdés az, hogy ha elkezdek editálni egy objectet akkor elég gagyi az irányítása, tehát vagy csak fel érzékeli vagy csak nagyon gyorsan vagy csak egy oldalra engedi forgatni stb. Ezt ki lehet valahogy javítani?
 10. Sziasztok! Készítettem egy véletlenszerű kép megjelenítőt(egész képernyőn). Azokat a képeket jeleníti meg amelyek a SinglePlayer betöltési képei. Készítési idő: kb. 3-4 perc Készítő: Lucio Sorok száma: 28 "Telepítés": Az OnGameModeInit(), vagy az OnFilterScriptInit() alá kell írni a CTIMG() függvényt. Használat: ShowRandomIMG(playerid) - Véletlenszerű kép megjelenítése HideRandomIMG(playerid) - Véletlenszerű kép eltüntetése new Text:LSI; stock CTIMG() { LSI = TextDrawCreate(0.000000, 0.000000, "loadsc3:loadsc3"); TextDrawBackgroundColor(LSI, 255); TextDrawFont(LSI, 4); TextDrawLetterSize(LSI, 0.500000, 1.000000); TextDrawColor(LSI, -1); TextDrawSetOutline(LSI, 0); TextDrawSetProportional(LSI, 1); TextDrawSetShadow(LSI, 1); TextDrawUseBox(LSI, 1); TextDrawBoxColor(LSI, 255); TextDrawTextSize(LSI, 663.000000, 482.000000); return 1; } stock ShowRandomIMG(playerid) { new str[32],rand = random(14); format(str,sizeof(str),"loadsc%i:loadsc%i",rand,rand); TextDrawSetString(LSI,str); TextDrawShowForPlayer(playerid,LSI); return 1; } stock HideRandomIMG(playerid) return TextDrawHideForPlayer(playerid,LSI); Letöltés Használja mindenki egészségére.
 11. Köszönöm a válaszokat.
 12. Igen, csak a modba lenne a mysql csatlakozás és azok lennének átírányítva az fs-ből a modba. De ez lassítja a CallRemoteFunction az úgymond "üzenetet" fs-ből a modba? E.: Igazából most jöttem rá mekkora retardált vagyok a mysql-el kapcsolatban. De az tapasztalat szerint még mindig érdekelne, hogy lassít-e az adat átadáson a CallRemoteFunction
 13. Sziasztok. Az lenne a kérdésem, ha egy modot filterszktriptekből építenék fel, de úgy hogy összefűződik a moddal a CallRemoteFunction használatával, az lassítja a szervert,a szerver válaszidejét? Ennek az lenne az előnye, ha egy rendszert szeretnék editálni anélkül, hogy újra indítsam a szervert csak az fs-t kell újratöltenem, mint MTA-ba a resourcokat. Tehát. Lassítja a szerver működését?
 14. A PAWN tudás meg van. A nyelvre tudok szerezni fordítókat, csak mint minden projektnél a mapper hibádzik.