Kovacs_Richard

Fórumozó
 • Hozzászólások

  1.626
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

303 Kedvelt

1 követő

Kovacs_Richard felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap Január 1

Egyéb

 • Weboldal
  http://hun-rp.com
 • Titulus
  HRP Fejlesztő
 1. Év fórumozója? legsegítőkészebb tagjai között? mit is műveltem én itt? :D azért köszi, csak nem tudom hogyan érdemeltem ki :)
 2. ránézésre elég fapados még a host, de sok sikert én már ott nem veszlek titeket komolyan, hogy amikor rányomok egy szerverre, hogy megnézzem mi mennyibe kerül, egyből logint kér tehát regisztráció nélkül nem is nézhetek szét? keresek jobbat :)
 3. hello érvénytelen a discord meghívó :)
 4. Szia Esetleg írhattál volna arról, hogy kb milyen feladatról van szó. Meg ha tudod milyen tudást igényel (SMF, vagy bármi), akkor talán hamarabb lenne jelentkező :)
 5. sokan itt szeretik beleírni, hogy "egyedi 0-ról írt mód" tekints erre a fejlesztésre úgy, hogy egyedi, vagy innovatív törekvés, valahogy ki kell tűnni a kismillió szerver közül a legjobb, ha a dolgok nagy része opcionális, hogy a játékos tudja megszabni a saját RP elemeit és vihesse tovább a karaktertörténetet
 6. nem nehéz ha értesz hozzá, de pár hónap alatt eljuthatsz arra a szintre, hogy tudj egy normálisat írni
 7. aha...nézd meg sok filmben hogyan ábrázolják Magyarországot :D trabant, c1g4ny putri meg hasonlók :D (pl valamelyik szállítóban :D) egy amerikai nokia rollback még nem is gáz :D
 8. de megegyezik az indexszel
 9. lett ebből végül valami? :)
 10. esetleg ha feltéved ide egy kompetens személy, az tudna választ adni arra a kérdésre, hogy a fórum vezetőségtől várhatunk e támogatást bármilyen szinten ebben a dologban? vagy oldjuk meg saját erőforrásból? és jöhetnek ide olyan válaszok is akik esetleg valamivel betudnának szállni a dologba, gondolok itt szerver, fórum....bármi olyan dologra ami hasznára válhat a projektnek :)
 11. kezdő szinthez megfelelő :) amúgy a patkókat a játékosnál nem kellett volna egyesével eltárolni Patko1, Patko2......néven, hanem létrehozol 1 tömböt rá ahol bool-ban eltárolod, hogy felvette e {15,1362.92, 1015.24, 11.0,}, itt van egy felesleges vessző :) lpatko[PatkoKordinatak[i][pickup]] itt ahogy látom a pickup helyett elég lett volna egy sima i, a ciklus változó ugye, vagy miért soroltad fel oda a pickupokat? az index is ugyanazt takarja ahogy látom viszont jó pont, hogy az unloadnál törlöd a pickupokat :) esetleg mentés, betöltés rendszert is rakhatnál bele :)
 12. nem log, hanem config egy ilyen ház fájlja
 13. kellene egy ilyen config fájl is, hogy könnyebb legyen a hibát keresni amúgy a helyedben a bútorokat külön kiszervezném és külön lenne kezelve, persze akár mellette tárolhatod, hogy mi kapcsolódik ide
 14. Egy kis update: A fórum loginos interface sajnos nem jött össze az itteni vezetőséggel, így a HRP weben lesz majd mindenki számára a regisztráció. Az itt leírt verzió óta már jött 1 patch és holnap jön a következő, de a login részt a jövő havi patchel rakom bele (2018.12.15.) és azzal együtt lesz publikusan elérhető verzió is. A publikus regisztrációt összeegyeztetve a mi elképzeléseinkkel (és megelőzve a későbbi problémák egy részét) valószínűleg a regisztráció után admin jóváhagyás szükséges. Mivel nem nagyon szeretném még tolni a marketinget és reklámozni a projektet, így nem számítunk egyenlőre sok felhasználóra. A fejlesztések alatt inkább csak kipróbálni lehet dolgokat és pár dologgal funolni, esetleg kicsit RP-zni 1-1 szituációban.
 15. Performancia szempontjából talán az állandó ellenőrzés helyett rakhatnál CheckPointot (akár race CP-t), vagy Pickupot. https://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerPickUpPickup https://wiki.sa-mp.com/wiki/OnPlayerEnterCheckpoint