Kovacs_Richard

Fórumozó
 • Hozzászólások

  1.670
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

309 Kedvelt

2 követő

Kovacs_Richard felhasználóról

Egyéb

 • Weboldal
  http://hun-rp.com
 • Titulus
  HRP Fejlesztő
 1. a ház berendezésnél az interior elforgatás is javítva? :) amint megláttam a videóban, hogy azt is "ki tudod választani" szerkesztésnél, az volt az első kérdésem magamban, hogy "na vajon ezt lehet szerkeszteni?" és gondoltam, hogy nem, ezért nem is hívtam fel rá a figyelmed, de élesben láttam, hogy ez még sajnos opció :)
 2. Fel akartam nézni, de zárva a szeró, gondolom a ház rendszert debugoljátok, vagy valamit teszteltek. Mikor lesz nyitva megint?
 3. Szép munka, grat a scripthez és a videóhoz is :)
 4. rpg

  bármi is legyen gondolom egyikőtöknek több esze van, mint a másiknak...vagyis inkább az jó lenne ha lenne :D kb egy óvodás szintet látok, bármilyen háttér sztorija van téged minősít a kép
 5. rpg

  @Mortyka itt mi is akart lenni a cél? megmutatni, hogy mennyi eszed van? :D nem is csodálom, hogy itt tart a magyar RP SAMP téren ahol, nem véletlen akik komolyabban akarnak és tudnak RP-zni azok inkább angol szerókon tolják
 6. mi volt végül a megoldás? és a probléma forrása?
 7. és amúgy zuhansz is, vagy csak állsz? nem lehet, hogy ennyi hiányzik a kódból? SetPlayerInterior(playerid,0);
 8. SetPlayerCameraPos is van vagy csak LookAt?
 9. Vannak akik azért fizetnek, hogy a mennybe repüljenek, nálad úgy tűnik ez akkor lehetséges, ha elállnak a vásárlástól :D Rossz helyre nyitottad, ez nem RageMP, hanem SA-MP kérdés Amikor beállítod a játékosnak ezt a setupot, akkor van SetPlayerPos, esetleg SetPlayerInt-ed?
 10. mindenkinek kell egy hobbi
 11. megoldódott?
 12. A benzinkút ID-kat miért 1-től nézed és nem 0-tól? a 0 az valami speciális admin benzinkút, vagy micsoda? Véletlen nem a 0-s benzinkútnál akarsz tankolni? (Tömböt 0-tól indexelünk ugye) A helyedben a benzinkút ellenőrzést kiszervezném egy külön public függvénybe IsPlayerNearGasStation, vagy GetNearestGasStation. Akkor akár filterscriptből is tudod ezeket az adatokat lekérdezni és az még hasznos lehet később. Meg maga a feltétel is átláthatóbb lenne, de ez már a te döntésed.
 13. írasd ki betöltés után a kocsi adatokat és vesd össze azzal amit lespawnol, aztán nézd meg mit ment le
 14. de pontosan mi nem működik? mi nem jó most?
 15. és pontosan mi a hiba jelenség most?