scripter01

Támogató
 • Hozzászólások

  1.035
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

133 Elfogadott

scripter01 felhasználóról

 • Rang
  Ex Moderálisan Globális
 • Születésnap 1996-09-22

Egyéb

 • Játékos név
  Archer Gomez
 • Skype
  popike99
 • Weboldal
  http://forum.fcrp.hu
 • Titulus
  Archer
 1. Kedves Santi! Sajnos arra a szintre jutottam en is, hogy muszaj lesz nem szo nelkul hagynom azt amit irtal. Igazabol egyetlen dolog bokti ki a szememet de az nagyon. Frakciók frakciójárművekkel, HQ-val és rádióval. Nem érdemes meglepődni a fogalmak helytelen kezelésén, hiszen a tulajdonosok, illetve az adminok mind a Rise RPG-n tanulták mindazt, amit a most ezen szerveren igyekeznek kiárasztani. Soha nem jatszottam a Rise RPG-n. Sot hogy nyugodt legyel Flash ezen a szerveren tudta hogy letezik Role Play szerver. Tobb hozzaszolni valom nincs. Ui: telefonrol irtam.
 2. A mindenes :D de ahogy ezt csak mondani szoktam A CEO :D
 3. Gratulálok a két tovább jutónak! Viszont azzal nem értek egyet, hogy Hiroshi az miatt nem kapta meg a szükséges pontszámot mert a HTML része volt az a rész amelyik nem volt megfelelő! Szerintem a PAWN Script Liga került megrendezésre és nem Web Programozási liga, hogy tartozik a SAMP-ba a HTML/CSS tudtommal a PAWN ami a lényegesebb.
 4. Szia! KATT Nézd meg szerintem ez segíteni fog. Üdv, Archer.
 5. Szia! Igen van több módszer is arra. Én most itt a Fórum leírásokat böngészve találtam neked egy védelmet. KATT Vannakl INC védelem alapú védelmek is, vannak IP címre néző védelmek tehát nagyon sok van. Üdv, Archer.
 6. Ebben most nagyon is igazat adok Pedró :D Martin támogatom a B opciódat de pont valamelyik nap beszéltem egy ismerősőmmel be akart vonulni és amikor ki mondták neki hogy mennyit kereshet sírva fakadt. Sajnos a katonák mai átlag keresete 100-110 e Forint, lehetne ez több is ha az a sok ember aki a Parlamentben bujkál nem lopná szét az országot.
 7. Sziasztok! Nagyon tiszetelem azokat, akik tanulnak és igen is ki tartanak több ivig az iskola pad mögött. Nem szeretnék senkibe bele állni, de mi értelme van az érettséginek a mai világban? Ahogy halottam multkori érettségizős haveroktól eddig nem nagyon tudtak vele munkát találni. Azt is halottam hogy ehol ez elött laktam városomba(Nagykanizsa) ott a kukásoknak követelmény az érettségi. Ahol jelenleg lakom (BP) itt nem tudom hogy az FKF-nél mi a követelmény de már csak magamból ki indulva mi a hét 2 napján adunk + zsetont a kukás srácnak hogy vigye el az üzlet plusz szemetét, ugyebár étterembe dolgozom és hát ott mindig van bőven mint kiszórni a kukába :Dű A kérdésem az lenne inkább, hogy mit szeretnék kezdeni az érettségivel, itt meg álltok vagy tovább szeretnétek tanulni a "Kemény borítós" pappír lappal. Nekem nincs érettségim nekem 2 szakmám van, de szerintem nem döntöttem rosszul. Üdv, Archer.
 8. Sziasztok! Hogy haladnak a munkálatok srácok? :D
 9. Nagyon helyes :)
 10. Még egyeztetés alatt van ez az ügy. Martin, hogy érted hogy egyeztetés alatt van? Talán meg fordult nálatok az a kérdés, hogy legyen "1 életes" karakter? Üdv Arc! Te egy vicc vagy. Köszi, hogy kidugtad a fejed Krokker de nem teged kerdeztelek. Még egyeztetés alatt van ez az ügy. Martin, hogy érted hogy egyeztetés alatt van? Talán meg fordult nálatok az a kérdés, hogy legyen "1 életes" karakter? Üdv Arc! Nem tudom hogy ezt hogyan lehet mashogyan erteni Úgy, hogy a csapattagokkal egyezteted a kerdest vagy a jatekosoktol kersz rola velemenyt. Ui:Telefon
 11. A táska rendszer alatt az Invetory-t értelmezed?
 12. Még egyeztetés alatt van ez az ügy. Martin, hogy érted hogy egyeztetés alatt van? Talán meg fordult nálatok az a kérdés, hogy legyen "1 életes" karakter? Üdv Arc!
 13. Szia, egyszerű az egész. new pickup; pickup = CreatePickup(1274, type, X, Y, Z, virtualworld(-1)); Ha esetleg így nem értednéd akkor parancsolj. pickup = CreatePickup(1274, 2, 1503.3359, 1432.3585, 10.1191, -1); A POS-t írd át egy általad le mentett POS-ra. Üdv, Arc!
 14. Egy szinten vagyok veled :D Nagyon rá fogtál most a témára barátom, ebbe neked most 100000%-ban igazságot kell hogy adjak sajnos a FlyMTA Igazságszolgáltatója nem tudott jelen lenni, de majd az elsőfokú Bírósági tárgyaláson be pótolja a kimaradást. Hát igen sajnos, itt is csak az 'EDIT' 'EDIT' 'EDIT' 'EDIT' 'EDIT' megy :/ :(
 15. Sziasztok! Kinek mi a véleménye ahoz hogy jön a Fly MTA Reloaded? :D A kérdés adott. UI: remélem jó helyre nyitottam ha nem bocsi és helyezzétek, köszcsi puszcsi :D Üdv, Arc!