bendor

Támogató
 • Hozzászólások

  2.950
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.051 Híres

bendor felhasználóról

 • Rang
  Veterán
 • Születésnap 1999-01-10

Egyéb

 • Játékos név
  Bendi.

Utolsó profil megtekintők

657 profil megtekintés
 1. boldog szülinapot bender

 2. Mányi Rolika egyszerűen zseniális
 3. Egy UsePlayerPedAnims(); jó lenne. /cmds,tele,givecash,rablas,sp,lp nem működik, valamint a dm-ek se. Egyébként sok sikert kívánok, és az Isten áldjon meg titeket, hogy végre nem egy rp szerver nyílik.
 4. Szivesen :D Egyébként ahogy néztem igazakat írnak, ismerősök akiknek ilyen van/volt is hasonló véleménnyel vannak az autóról. Elég jó kis hatchek.
 5. http://nepitelet.hu/autok/audi/a3_1996/
 6. -
 7. Ilígyek vagytok tizezer alatt ne donateljen senki
 8. Annak idején minket azért zártak ki, mert csak 1 hónapot futott a szerver abban az évben. Jó látni, hogy sikerült fejlődnie a vezetőségnek, és még meg sem nyílt szerverekre is lehet szavazni. Sampany
 9. Beleférhetett volna a költségvetésbe egy Gorilla Glass hátlap, de hát ennyi az egy főre jutó almás büdzsé. Edit: Hagylak inkabb. Szep cizellalt mondanivalo. Bendi: Milyen tokot es foliat vettel? http://www.cellect.hu/t/LCD-IPH7-PLUS-GLASS https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-gps-tok-c4202/celly/iphone-7-plus-ultravekony-hatlap-zold-celly-frost801gn-gsmhome-p345961674/ (sötétszürkébe)
 10. Amíg nem volt tok meg üvegfólia a dobozból se vettem ki :D
 11. 7plus jetblack Felettébb gyönyörű, viszont tényleg rohadtul vonzza az ujjlenyomatokat. Ezen kivul nagyon jo telefon, ajánlom mindenkinek, esetleg masik szinben is.