spici

Fórumozó
 • Hozzászólások

  11
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1 Újonc

spici felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1994-08-18

Egyéb

 • Titulus
  Fórumozó
 1. Ott a pont. A Másik az, hogy mi nem állítottuk, hogy mi írtuk, de mi javítottuk a mysql-tõl a scriptfilesig. Annyi bug volt benne, hogy 900kb os modból muszáj volt írni egy 1300kb-osat vagyis a bugjavítás (még van egy pár) +400kb volt ami szerintem elég sok. Meg am büszke lehet magára, hogy aki esetlegesen letöltötte csak szenved vele mert BUGOS BAMEG. Mysqlrõl nem is beszélve.
 2. Nem egy SeeRPG Copy lesz. Teljesen egy 0-ról írt dologról van / lesz szó. Várunk mindenkit sok-sok szeretettel maximum 1 héten belül. Addig is megy egy átalakított (***) mod rajta. Leírtam, hogy 1 héten belül lép érvénybe az új mod. És igen a régi megszokott moddal fog futni és rengeteg bug kerül(t) javításra. Remélhetõleg holnap este már be tudjuk üzemelni. A mostani tényleg egy fos seecopy, de ez nem tart sokáig. El kéne olvasni teljesen a szöveget
 3. Üdvözlök mindenkit! A ..::Big City Life RolePlay::.. Újra fog indulni a megszokott moddal (BCL:RP) Nem egy SeeRPG Copy lesz. Teljesen egy 0-ról írt dologról van / lesz szó. Már van hozzá usercp, csak még fejlesztgetni kell rajta eleget, egyenlõre csak a karakter adait, zseb tartalmát, ház tartalmát, biznisz tartalmát. Várunk mindenkit sok-sok szeretettel maximum 1 héten belül. Addig is megy egy átalakított (***) mod rajta. Weblap ugyanaz: www.bclrp.eu Maximum 1 hét múlva beüzemeljük a régen megszokott módot. Remélem tetszeni fog ez az új megjelenés.