Legend

Adminisztrátor
 • Hozzászólások

  1.843
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.032 Híres

6 követő

Legend felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1997-09-01

Egyéb

 • Skype
  peterzonnn
 • Weboldal
  http://av-rp.com
 • Titulus
  Egy Lekent a távolból.

Utolsó profil megtekintők

2.180 profil megtekintés
 1. FiveM-el szerintem akkor lesz érdemes foglalkozni, amikor az OneSync-nek nevezett motorját összerakják úgy, hogy normális lesz a szinkronizáció és nem csak 63 játékost támogat. Mert jelenleg a GTA Online szinkronizációjára épül az egész, ami hosszú távon nem túl nyerő.
 2. Jó ötlet. Ha kellene host, akkor azt megoldjuk. :)
 3. Sok sikert. :)
 4. FlyMTA!!!!4!4!!!négynégy
 5. Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy az American Villages RolePlay körülbelül egy év sikeres munka után hamarosan újra megnyitja kapuit. A szerveren nem változott érdemben sok minden, csupán a jelenben játszódik és a már megjelent technikát, újításokat, rendszereket tartalmazza, így sok új dolgot is felfedezhettek majd a szerveren. A vezetőség ugyan nem, de a csapat az megváltozik és ehhez új emberekre van szükségünk, melyhez várjuk az érett, tapasztalt jelentkezőket, akik ezen a szerveren is megállnák a helyüket. Jelentkezni jelenleg a facebook oldalunkon lehet (https://www.facebook.com/avrpg/) privát üzenet formájában, ahol a kapcsolatot felvéve a lehető leghamarabb egy illetékes reagálni fog az üzenetre és megteszi a szükséges lépéseket. Továbbá mostantól nem csak a jelentkezés indul el a facebookon, de folyamatosan tájékozódhattok a szerverrel kapcsolatosan, feltehetitek a kérdéseiteket és értesülhettek a legfrissebb információkról. Sok sikert kívánok mindenkinek a jelentkezéshez!
 6. És aki már elmúlt 14 éves?
 7. A szavazatom ezután egyértelműen angelre esik.
 8. Az, tanúsíthatom.
 9. Amíg nem teszik töltőre neked, és nem kapcsolják be, addig végkép lemondhatsz róla. Az, ami az akksiban van lemerülés után, az kb annyira jó, hogy egy LED-et ellát energiával kb 5 percre.
 10. https://sampforum.hu/index.php?topic=68016.0
 11. Igen.
 12. Lényegtelen, amit jónak tartasz. A megvalósításra vagyunk kíváncsiak.
 13. Bármilyen megvalósítás jó, ami animációként elfogatható.
 14. Nem akartam olyan feladatokat adni, amiből létezik már vagy ezer script.
 15. Sok sikert kívánok mindenkinek. A feladatokat megpróbáltam ugyanolyan nehézre megalkotni minden régióban. A következő kör már nehezebb lesz. :D A jelenlegi feladatok nagy részéhez nem kell más, csak logika.