Legend

Adminisztrátor
 • Hozzászólások

  1.841
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

810 Közkedvelt

3 követő

Legend felhasználóról

 • Rang
  Őskövület
 • Születésnap 1997-09-01

Egyéb

 • Skype
  peterzonnn
 • Weboldal
  http://av-rp.com
 • Titulus
  Egy Lekent a távolból.

Utolsó profil megtekintők

730 profil megtekintés
 1. Sok sikert. :)
 2. FlyMTA!!!!4!4!!!négynégy
 3. Szeretnélek tájékoztatni titeket, hogy az American Villages RolePlay körülbelül egy év sikeres munka után hamarosan újra megnyitja kapuit. A szerveren nem változott érdemben sok minden, csupán a jelenben játszódik és a már megjelent technikát, újításokat, rendszereket tartalmazza, így sok új dolgot is felfedezhettek majd a szerveren. A vezetőség ugyan nem, de a csapat az megváltozik és ehhez új emberekre van szükségünk, melyhez várjuk az érett, tapasztalt jelentkezőket, akik ezen a szerveren is megállnák a helyüket. Jelentkezni jelenleg a facebook oldalunkon lehet (https://www.facebook.com/avrpg/) privát üzenet formájában, ahol a kapcsolatot felvéve a lehető leghamarabb egy illetékes reagálni fog az üzenetre és megteszi a szükséges lépéseket. Továbbá mostantól nem csak a jelentkezés indul el a facebookon, de folyamatosan tájékozódhattok a szerverrel kapcsolatosan, feltehetitek a kérdéseiteket és értesülhettek a legfrissebb információkról. Sok sikert kívánok mindenkinek a jelentkezéshez!
 4. És aki már elmúlt 14 éves?
 5. A szavazatom ezután egyértelműen angelre esik.
 6. Az, tanúsíthatom.
 7. Amíg nem teszik töltőre neked, és nem kapcsolják be, addig végkép lemondhatsz róla. Az, ami az akksiban van lemerülés után, az kb annyira jó, hogy egy LED-et ellát energiával kb 5 percre.
 8. https://sampforum.hu/index.php?topic=68016.0
 9. Igen.
 10. Lényegtelen, amit jónak tartasz. A megvalósításra vagyunk kíváncsiak.
 11. Bármilyen megvalósítás jó, ami animációként elfogatható.
 12. Nem akartam olyan feladatokat adni, amiből létezik már vagy ezer script.
 13. Sok sikert kívánok mindenkinek. A feladatokat megpróbáltam ugyanolyan nehézre megalkotni minden régióban. A következő kör már nehezebb lesz. :D A jelenlegi feladatok nagy részéhez nem kell más, csak logika.
 14. Nem kéne annyi kecskepornót nézni. :DDDD
 15. Sziasztok. Aki sok modelt szokott egyszerre berakni, az már tapasztalhatta, hogy a lustaság nagy úr. Ez a kis java program azt csinálja, hogy minden, ami a "files" mappában van, azt beírja a metában. Nem nagyon néztem utána, hogy létezik-e ilyen program, igazából nem is azért csináltam. Ez a legelső értelmes java programom, így tanulásnak nem volt rossz. Jelenleg csak annyi a "hibája", hogy ha scriptről van szó, azt rendesen <script> előtaggal beírja, de ugye a fájlnév alapján nem tudja eldönteni, hogy kliens vagy szerver-e. Letöltés: http://leghu.ml/metagenerator.rar Használata egyszerű: helyezzük be az összes fájlunkat a "files" mappába, majd futtassuk a "futtatas.bat" fájlt.