kriszrap

Fórumozó
 • Hozzászólások

  614
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

9 Újonc

kriszrap felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1-01-01
 1. igen arra a wiki érszre gondoltam és a példa kódba találtam ám gui csak a kickplayer rész nem megy:((
 2. sourcePlayer mi a kickplayer nél??
 3. Hát ez MTA Topik nem samp:((
 4. Sziasztok! Hogy tudnám megcsinálni azt hogy ga rákattintok egy gombra akkor kirúgja azt aki rákattintott. Hogy tudnám megcsinálni?
 5. sajnos annyira nem tok angolul:(((
 6. Sziasztok .:) mire jó a getRootElement() mert fingom sincs mire jó:) még annyi hogy a localPlayer is mire használják?? Elõre is köszönöm a segítséget:)
 7. hu ti aztán értetek hozzá :)) köszönöm :) megjegyzés: Nem szeretnétek pici turtoialt írni?:) egykét dolgot hogy mi mire jó.:) nem csak nekem másoknak is biztos sokat segítenétek mert nincs egy normális mta fórum ami magyar.
 8. hú de utálom ezt benne :) köszönöm azért:) húú tényleg kimaradt a van bevitelimezõ az értéket milyen tömbe vagy hogy fogom megkapni (sampba inputtext[])??
 9. sziasztok ! login rendszert akarok csak nem tom melyik része szokott lenni szerver oldali meg a cliens oldali és ezek egymás köz hogy komonukálnak?
 10. köszönöm :)
 11. Az lenne a kérdésem hogy ha egy változót létrehozok akkor egy másik scriptbe is tom használni mert ha login rendszert csinálok akkor másikba meg csinálom a bank rendszert oda jó lenne ez a dolog . lehetséges vagy más megoldás van rá?
 12. SendClientCheck Mire jó? bocs offért
 13. sikerült azért köszi:)
 14. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=117973 akkor ez mi?:((
 15. Sziasztok! Már lehet olyat csinálni hogy mindenki lássa a saját skint kocsit és objectet? Vagy is ha a játékos csatizni akar elõtte letöltse a dolgokat. Van ilyen re lehetõség?