arcthiccfox

Fórumozó
 • Hozzászólások

  5
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

arcthiccfox felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Titulus
  okleveles shitposter
 1. A szerveren lévő rendszerek és munkák: Egy leírásnak a lényege nem az, hogy egy minél hosszabb listát össze tudjunk szedni. Valamennyire tök jó meg aranyos lenne a mód meg minden, vannak benne vicces elemek (Apple Macbook 400ezerért a kisboltban, 100HUF = 1$ ??? hülyének is megéri!!), de egyszerűen megutáltatta velem EQ-LP-t a hatszázmilliárdnyi szerver ami ezen a két falun játszódik. Ha van még motivációtok, akkor inkább kezdjetek valami újba, és ne erre pakoljatok még rá, mert szerintem meg fogjátok unni ti is, és a közönség is.
 2. -

  jóvan
 3. Mindenes mód (A játékosok azt csinálják amit akkarnak .) : csak nyiss meg egy bare szervert és mehet is a buli szerk.: mindenes módot először olvasva a gondnok jutott eszembe és elképzeltem, ahogy a játékosok takarítanak és szerelnek a szerveren
 4. Szia, köszönjük a hozzászolásod, minden hozzászolást (amelyiket lehet is) próbálunk pozitívan, építő jellegűen felfogani. Az első mondatod már rosszul gondoltad rólunk. Egyikünk sem az irányító típus, és nem irányítunk senkit a szerveren, mindenki úgy játszik ahogy jól esik neki, csak az RP szabályai belül maradjon. Másodszor egyáltalán nem vagyunk 13 14 évesek, attól hogy a 7 tagú admin teamből található egy kettő olyan admin aki nem töltötte be a 18 életévét. A többiek ugyan úgy betöltötték a felnőtt életkort. Harmadszor, nem értem hogy miért mindenkinek ez szúrja ki a szemét, attól hogy valaki 15 éves az nem jelenti azt hogy hülye. Vannak olyan 20 22 évesek akik olyan szinten vannak mint egy 16 éves. Persze mindenkinek ez a legegyszerűbb hogy beleköt abba, hogy az admin társaink nem töltötték még be a 18 életévet, és ezzel mindenki azt gondolja hogy az egész admin team még gyerek, pedig nem így van. Próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni a szerver érdekében. Próbáljuk bug mentes, egyedi fejlesztésekket bővíteni, de nem vagyunk profik, de nem múlt el az akaratunk, továbbá is van fejlesztve a szerver, és javítva van.
 5. "naon" fain szerver, főleg h azóta villager (???) RP (?) -vé változott, felmentem, és láttam felraktatok egy (gondolom) kamera filterscriptet, viszont az volt a bibi h bármely játékos használhatta, és ki is írta csatlakozáskor a megfelelő parancsot. ki is próbáltam, majd írtam nektek reportba hogy "jó a camedit" erre banolva lettem. itt jelezném még, hogy banoláskor nem kapja már meg a játékos a ban reason üzenetet, mert nem hagytok elég ms időt, hogy elérjen hozzá az információ a csatlakozás megszakítása előtt :)