Hello Im KyD

Fórumozó
 • Hozzászólások

  38
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

5 Újonc

Hello Im KyD felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 1. Az év legnagyobb KyDiótája?
 2. Azzal is*... Az írásodon is látszik,hogy sokat gondolsz magadról. Ha akkora ász vagy az életben akkor miért jössz ide és beszélgetsz az itteni alsóbbrendű életformával? Jeleztem,hogy az itt kiírt referenciáid már rég nem jók ,ezzel mi a problémád? Vehetted volna jóindulatú figyelemfelhívásnak ,de te csak a rosszat látod mindenben. Meg ha nem innen akarod ,hogy keressenek a referenciák miatt ,akkor miért raktad ki egyáltalán?:D Ne mondd meg ,hogy mit hiszek,eléggé gyerekes dolog valakiről kép alapján véleményt mondani :) A te képeden valami retekarcú hereállú csaj cigizik. A cigi káros ,te meg elvileg pali vagy,tehát ha kép alapján kellene ítélkezni akkor gondban lennél. Nem mintha sok közöd lenne hozzá,de azért van új profilom ,mert "valaki" személyes dologgal ment egy itteni adminhaverjához és kivágtak. Egyébként jónéhány régi tag van új profillal,mert mondjuk elfelejtették az adatokat ,új nevet akartak vagy épp nem akarják a már rég lejáratott nevüket használni. Vegyük pl Mr.Monkey-t,nem rég regisztrált ,mégis elvileg régi tag. Őt is láttad itt ,mégsem vontad kétségbe. A 20-as éveket eltaláltad. 8-10 évesen már az ember tud játszani (5-6 évesen is már el lehet sampozgatni fun szerveren) ,mivel abban a korban már azért tud írni. A veszekedést te kezdted el. Ahelyett ,hogy megköszönted volna ,hogy jeleztem a lejárt referenciáidat inkább egózni kezdtél. Én felfogtam ,hogy a fő mondandónk egyezik, a vita nem is ezen megy. Nem vagyok stresszes és "IRL" sem vagyok elnyomva :D Szerinted ugyanazt a nézetet képviseljük mégsem vagyok intelligens:D
 3. Világfájdalmas a jó édes ....:) "egy rossz szót nem mondtam a szerverről, bár utólag belegondolva én már tudom hogy te ki vagy" <-- Ezt hogy sikerült összefogalmazni? Pondró:D Agyatlanba fejlesztettél? Mondjuk értelmes fejlesztéshez agy is kellene. Nem a szerver mellett állok ki,hanem a szervert ok nélkül savazók ellen. Nem ugyanaz. Nem vagyok lojális semmiféle szerverhez,soha nem is voltam. Hogy is lehetne lojálisnak lenni olyan dolgokhoz ,amiknek a tagja(/vezetői) folyamatosan változnak/változhatnak? Más kérdés ,hogy van ,hogy bejön egy szerver ,de késöbb rájövök ,hogy mégsem akarok időt szánni rá :) Látom szeretsz régi dolgokat felhozni ,de egy olyan szervert sem tudsz mondani ,ahol a szerverrel volt problémám ,nem 1-2 konkrét emberrel. A kedvestől távol vagyok ,de a becenevem eltaláltad. Mi köze a kornak a véleménykifejtéshez? Véleménye bárkinek lehet,kortól függetlenül,csak néha ez a vélemény olyan,mint a segglyuk...mindenkinek van,de senki sem kíváncsi a másikéra. Ennek a közösségnek a tagja 2008 óta vagyok kb ,kihagyásokkal. Az értelmezéssel nem nálam vannak gondok. :)
 4. Annyira unalmas ez a "ne sirjal..." szoveg. Ki sir? Csak jeleztem ,hogy ha nem vagy a kozosseg resze es nemerdekel ez az egesz akkor nem kellene itt irkalni. A szerverrol kene szoljon a tema ,nem pedig a kozossegrol.
 5. Es ha vagja a temat akkor mivan? Attol meg egozas amit csinal. Ha nem erdekel ,hogy mi van kirakva meg a Samp se erdekel akkor mit keresel itt ? Miert kommentelgetsz ?
 6. ,,A referenciáimról pedig annyit hogy mivel felhagytam vele mivel a munkám lett, ezért lényegtelen, ha valakit érdekelnek a referenciáim az ránéz a linkedin profilomra, de azok nem SA:MP-ról jönnek majd. :D " Nem bírtad ki,hogy ne egózz egy kicsit a végére ,ugye ?
 7. Teszt uzemben fut. Ki vagy te ,hogy megmondd ,mikor lehet hirdetni? Bemutatot a varhato dolgokrol lehet irni,nem? De. Fellkesz szerveren nem muszaj jatszani,de a lehetoseg megvan mindenki szamara ,hogy megnezze,ha neked ez a bepillantasi lehetoseg nem tetszik akkor ne elj vele es kesz. Olyan hibakkal talalkoztal,amiket meg van ido javitani:)
 8. Az nem építőjellegű kritika,hogy valaki 10 perc alatt megunta ,meg hogy vannak benne írási hibák,mikor még tesztüzemű:D -Hogy fogadja el azt a véleményt ,ami nem vélemény igazából,hanem a szerver savazása? Jó,hogy kiáll maga és a szerver mellett. -Te nem küldenél el valakit az anyjába,ha a te munkádat mindenféle érv és egyéb nélkül szidná és mások előtt is próbálná lejáratni? -Aha,az megoldás,hogy figyelmen kivül hagyja és elnézi,hogy a szervere posztjában ilyenek legyenek...:D Ui.: A referenciáid már nem "aktív"-ak.
 9. Közöm sincs a szerver fejlesztéséhez,de valakinek védenie is kell:D Ez a szerver nincs kész. Nemtudom milyen parancsokat irkáltál te az első 10 percben 2 percig,de akkor vagy nagyon lassan írsz,vagy a számolás nem megy túl jól... 10 perc kb a bemutató+míg eljutsz valahova. Ezalatt megadod a nemed/korod/származásod/bőrszíned +beírsz egy /guide-ot... Ez mondjuk 5 szó :D 5 szót neked 2 percbe telik leírni? Na mindegy is,részletkérdés. Miért kellett volna kicserélni a bejelentkező képernyőt ,mikor még a szerver sincs kész? Tesztüzemben van. Komolyan a szerver legfontosabb része a bejelentkező képernyő?:D A 10mp-vel szerintem túlzol, én elindítottam a szervert,majd volt időm kimenni WC-re és felrakni tölteni a telóm meilőtt regisztráltam volna és mégsem vágott ki. Egyébként 10mp bőven elég begépelni 2 szót... :D Az actorokkal még ráérnek foglalkozni ,mivel a szerver még nincs kész. Szerintem még a mappolás sem teljes. Más szerverkészítők fel se nagyon engednek a szerverre mikor még nincs kész,itt legalább van lehetőséged bepillantani,ha hibát találsz akkor tudod jelezni. Az nem hiba,hogy még nincsenek mindenhol actorok. Én nem egy szerveren játszottam régebben ahol a munkákat nem a városházán kellett felvenni. Attól,hogy te megragadtál mondjuk a See-n ,még nem csak az létezett, és akkor a külföldi szervereket nem is említem. A kezdő játékos elég szép útmutatót kap egy actortól,sok szerverrel ellentétben ,ahol csak a /help nyújt némi segítséget. A stílusból meg szerintem neked kéne visszavenni:D Sokan gondolsz magadról csak azért,mert már régóta a fórum tagja vagy meg éveket töltöttél egy játék előtt? Ettől még nem leszel több senkinél. Nemtudom honnan veszel 350Ft-ért szervert,de oké:D Valakinek az ideje is többet ér 350-nél,de itt látszik,hogy más az értékrendünk :)
 10. Korábban is divat volt ,hogy az itteni "Veterán" tagok egymást védik és a "tisztelet" (?!) nélküli felhasználókat elnyomják... Arra is volt példa ,hogy egy "veterán" tag kérésére indokolatlanul zártak le egy témát ,csak mert a nem tetszett neki,hogy a szerveréről negatívot írnak... Most is ez látszik. Komolyan... Mi változik ha rak ki képet? Egy félkész szerver. Mi legyen a képen? Mi az ,amit nem tudtok elképzelni? Rendszereket nem lehet 1-2 képbe belerakni és mivel még semmi sem tökéletes ,videóban sem érdemes őket bemutatgatni. Itt a szervert kellene véleményezni,ez a szerver még meg sem nyílt (abban a kategóriában is van) ,mégis miért kezelitek úgy ,mintha már egy megunt sz×r lenne? Komolyan olyanok vagytok,mintha nem is akarnátok ,hogy rendes szerver nyiljon,akárki akármikor csinál egy szervert egyből megy a lehurrogás. Ha nem érdekel a SAMP vagy csak valaki szervere nemtetszik akkor ne menj fel ,ne játsz és kész. Annak semmi értelme ,hogy félkész/kezdő szervereket járattok le. A ti szerveretek nem futott be ,ezért másé se fusson,mi? Érett elgondolás.
 11. Elugráltam a bérlőig (ahol jelenleg még semmi nincs) ,majd vissza,,,visszafele beszálltam egy mentőautóba,de egyből ki is szállított. Amiatt lehet ? Mert akkor van még mit finomítani ,mivel bárkivel előfordulhat véleletnül is akár ,hogy beszáll.
 12. Felmentem és alapból van priuszom,ezáltal nemtudok kb semmilyen munkát vállalni...
 13. Öhm...Amikor 1000 éve láttunk még nem érdekeltél (most se) ,csak most felhoztuk,hogy korábban már jöttél velünk "szembe". Most megint előkerültél,kicsit utánad kérdeztem és mindenhonnan az jött vissza,hogy Maki=Hid ,erre rátesz az,hogy én is hasonlónak látlak titeket + hogy a keresztnév egyezik. Külső szemmel sok az egybeesés. És az i-re feltette a pontot az,hogy egy csapattag szerint is azonos vagy Hid-al. Amikor én az első kommentemet írtam akkor sehol nem voltál (legalábbis én nem vettelek észre) tehát NYILVÁN nem néztem utána a sztoridnak,amit később írtál le:D A kommentem sem csak erről szólt,ti ragadtatok le ennél. Ui.: Én még mindig nem vagyok benne biztos,hogy 2 külön ember vagytok,de nem is érdekel annyira,hogy foglalkozzak a témával. Gyanús ,hogy elvileg 1000 éves tag vagy,de szeptember 12.én regisztráltál csak ide,ahogy az is,hogy Hid volt az első ,aki megnézte a profilod. Ha 2 külön ember vagytok akkor legyen úgy,ha egy ember 2 lélek akkor nekem az is jó:D
 14. Éreztem,hogy ez lesz ebből:D Te is nem egyszer offolsz más szervereknél,vélemény helyett a saját szervered konfigjait hozod fel stb... Amit írtam az a szerverrel kapcsolatos,mivel te és a másik tag is a csapat része,ami a szerverhez tartozik,semmiféle offolás nem történt. Mackó képe viszont tényleg offolás. Egy tisztázott vitából csinált utólag viccet. Na ez nem tartozik a szerverhez.
 15. Hát ez borzasztó vicces... 2 azonos keresztnévvel és stílussal rendelkező embert valaki kever úgy,hogy még a csapatuk tagjai sem tudják,hogy mi a helyzet :D