azguard1998

Fórumozó
 • Hozzászólások

  24
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

3 Újonc

azguard1998 felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 1. whadeznek nem kell egoznia :D. nem kicsit vagja a temat haverszelet
 2. Jol van mar rasheed inkabb mondjad mikor nyit a seerpg koszhelo!
 3. szép hsz vadászat megy a ban de ha adsz egy fmst akkor nem írok a gmnek yo?
 4. @bivaly7 Én nem tartanám hülyeségnek mivel szeretem az "oldschool" dolgokat. A kérdés viszont az az, hogy mennyi igény van erre itt? Szerény véleményem szerint nem sok pedig én adnám!
 5. Mire gondolsz, hogy minimális modokkal? Tudsz mondani ilyen külföldi szervert? Kíváncsi vagyok mit takar ez.
 6. cs huzol ac yangot? ad ide a fmst felhuzom neked +9 re van kovacs kove nalam
 7. WH, aim minden fain.
 8. Mysql-ből történő törlés Sziasztok. Mysqlből adatbázisból szeretnék törölni felesleges dolgokat a játékosok táblázataiból amire úgy konkrétan semmi szükség nem lenne a modban. PlayerInfo[playerid][pLevel] = strval(data[4]); PlayerInfo[playerid][pAdmin] = strval(data[5]); Ilyen formában vannak az adatbetöltések. Ha egyet eltávolítok akkor csúszik az egész pedig az sql táblázatból is teljesen eltávolítom azt az adott dolgot amit törölni szeretnék. Viszont, hogyha belépek a szerverre akkor elcsúszik az egész és olyan dolgaim lesznek amiket amúgy nem is vettem. Nyilván nem pont ezeket akarok törölni csak példaként hoztam fel, hogy az adatbetöltés ebben a modban így néz ki.
 9. multi theft auto

  @ClanwebNe érts félre. Nem azt mondtam, hogy Ti konkrétan ugyanezt csináljátok csak régebben több ismerősömnek volt ilyen negatív élménye bizonyos hostingokkal (nem neveznék néven egyet sem). Teljesen mindegy, hogy most egy 26. defensive "edites" (nem nevezném editnek) modrol van szó. Igen ez alapvető dolog lenne annak aki ért hozzá, hogy jól levédjen mindent de ha már vásárlok egy szolgáltatást akár 300 FT-ért akkor ne legyen már az, hogy turkálnak a dolgaid között.
 10. multi theft auto

  Akkor azért volt ismerős a honlap kinézete. Van egy domain / tárhely szolgáltató oldal ahol erősen ugyanígy néz ki minden csak a színek különböznek.
 11. multi theft auto

  @Kovacs_Richard Sulc Martin gyerekre gondolsz? Az ismert mindenféle SA:MP facebookos csoportban. :D Most a fórum keresőbe beírtam a nevét és látom, hogy itt is alakított ezt-azt. Egyébként meg rohadt sok kételyem van az ilyen hostingokkal kapcsolatban. Hallottam mesét arról is, hogy a clans.hu-nál is történt olyan, hogy szimpla módon valahogy publikálva lett egy gamemode vagy fel is használta valaki más azt úgy, hogy soha nem volt azelőtt publikálva. 9-10 évesen még menő volt, hogy "Na rendeljünk egy 30 slotos szervert apu úgy is megveszi" és nyomattad rá a külföldi freeroam modokat. :D De ma már ha szervernyitáson gondolkodnék amire sok esélyt nem látok akkor sem fordulnék ilyen hostingokhoz.
 12. Előző HSZ-emet editeltem, hogy megoldódott időközben az alapján amit először írtál, köszönöm szépen!
 13. Pickuppal már próbáltam. Ott is az történt, hogyha beleállt akkor kiírta az üzenetet csak addig floodolta amíg benne álltam. EDIT: Dettó ez is megoldódott. Egyébként hihetetlen, hogy pár napig ülök valami felett majd mikor eljutok a kritikus pontra, hogy segítséget kérek valamilyen ok folytán mindig sikerül megoldanom.
 14. Üzenet küldés egy adott pozíción Sziasztok! Egy egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok (ámbár számomra nem egyszerű :D) Hogyan tudnám azt megoldani, hogyha egy adott játékos egy megadott koordinátán áll akkor a játék kiírjon neki egy automatikus üzenetet? Tehát nem parancshoz akarom használni hanem szimplán ha a játékos a megadott pozícióra áll kiírjon neki egy üzenetet és ha lehet ne is floodolja neki a chat, hanem elég 1x megjelenítenie az adott üzenetet. Eljárásokat tudom csak nem tudom, hogy lehet megoldani.
 15. fixchars probléma Sziasztok. Van egy olyan include fájlom amivel hasonló, single player stílusú infoboxokat, szövegeket tudok létrehozni. (Nyilván nem saját, githubon találtam) viszont a fixchars egyáltalán nem segít azon, hogy ezekben a textdrawokban megjelenítsen ékezeteket. Pár napja már efelett ülök és már mindenhogy próbáltam megoldani de sajnos nem sikerült. Szinte az összes fixchars inc-et próbáltam. Próbáltam már belerakni ebbe az inc-be a fixcharsot is de sajnos ezzel sem jártam sikerrel. Kicsit furcsán is érzem magam, hogy ehhez kell folyamodnom de valaki tudna ebben segíteni, hogy megjelenítse az ékezeteket ebben az incben is? [törölt link] Ha valakinek van rá ideje és megtudja nekem csinálni annak nagyon megköszönném. Én már sajnos kifogytam az ötletekből, hogy hogyan kéne megoldanom. TÁRGYTALAN, sikerült megoldanom!