Cartmen

Fórumozó
 • Hozzászólások

  3
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1 Újonc

Cartmen felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  Douglas
 1. Szia, köszönjük a hozzászolásod, minden hozzászolást (amelyiket lehet is) próbálunk pozitívan, építő jellegűen felfogani. Az első mondatod már rosszul gondoltad rólunk. Egyikünk sem az irányító típus, és nem irányítunk senkit a szerveren, mindenki úgy játszik ahogy jól esik neki, csak az RP szabályai belül maradjon. Másodszor egyáltalán nem vagyunk 13 14 évesek, attól hogy a 7 tagú admin teamből található egy kettő olyan admin aki nem töltötte be a 18 életévét. A többiek ugyan úgy betöltötték a felnőtt életkort. Harmadszor, nem értem hogy miért mindenkinek ez szúrja ki a szemét, attól hogy valaki 15 éves az nem jelenti azt hogy hülye. Vannak olyan 20 22 évesek akik olyan szinten vannak mint egy 16 éves. Persze mindenkinek ez a legegyszerűbb hogy beleköt abba, hogy az admin társaink nem töltötték még be a 18 életévet, és ezzel mindenki azt gondolja hogy az egész admin team még gyerek, pedig nem így van. Próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni a szerver érdekében. Próbáljuk bug mentes, egyedi fejlesztésekket bővíteni, de nem vagyunk profik, de nem múlt el az akaratunk, továbbá is van fejlesztve a szerver, és javítva van.
 2. Szia, köszönjük a hozzászolásod, minden hozzászolást (amelyiket lehet is) próbálunk pozitívan, építő jellegűen felfogani. Az első mondatod már rosszul gondoltad rólunk. Egyikünk sem az irányító típus, és nem irányítunk senkit a szerveren, mindenki úgy játszik ahogy jól esik neki, csak az RP szabályai belül maradjon. Másodszor egyáltalán nem vagyunk 13 14 évesek, attól hogy a 7 tagú admin teamből található egy kettő olyan admin aki nem töltötte be a 18 életévét. A többiek ugyan úgy betöltötték a felnőtt életkort. Harmadszor, nem értem hogy miért mindenkinek ez szúrja ki a szemét, attól hogy valaki 15 éves az nem jelenti azt hogy hülye. Vannak olyan 20 22 évesek akik olyan szinten vannak mint egy 16 éves. Persze mindenkinek ez a legegyszerűbb hogy beleköt abba, hogy az admin társaink nem töltötték még be a 18 életévet, és ezzel mindenki azt gondolja hogy az egész admin team még gyerek, pedig nem így van. Próbálunk minden tőlünk telhetőt megtenni a szerver érdekében. Próbáljuk bug mentes, egyedi fejlesztésekket bővíteni, de nem vagyunk profik, de nem múlt el az akaratunk, továbbá is van fejlesztve a szerver, és javítva van.
 3. Fain RPG FainRPG Roleplay szerver! A szerver még béta teszten fut ezért még előfordulnak hibák.Szerintem meg ér egy esélyt!Szerver IP:217.144.54.193:7034Fórum:fainrpg.nhely.huTovábbi szerver infocmáiók:-MRFK - Megyei Rendőrfőkapitányság [Foglalt]-MSZT - Megyei Szerelő Társaság [Foglalt]-MAV - Megyei Adó és Vámhivatal [Foglalt]-MTT - Megyei Taxi Társaság [Szabad]-MMK - Megyei Média Központ [Szabad] -MMSZ - Megyei Mentőszolgálat [Foglalt]-VLA - Varios Los Aztecas [Szabad]-RM - Russian Mafia [Szabad]Különféle egyedi rendszerek:-Ruhabolt rendszer-Széf rendszer-Bolt rendszer-Hulla rendszer-Elsősegély nyújtás rendszer-Bank rendszer-Drog rendszer-Éhség rendszer-Traffipax rendszer-Vizsga rendszer-És még sok kis apróság!További kellemes időtöltést kíván a FainRPG Közösség!