Fuzzy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  32
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

4 Újonc

2 követő

Fuzzy felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap Április 18
 1. Látatlanban fogalmam sincs. A scriptben szerveroldalon ellenőrizd a phpMyAdmin táblákat, hogy megegyeznek-e.
 2. Az accounts-nál ott a gond, hogy csak a LUAC-os működik. A sima lua-ban nincs megírva a loginpanel kirajzolása, tehát ha sajátot akarsz akkor írnod kell egyet.
 3. Nem vagyok modellező, de mikor próbálkoztam vele, akkor ha kijelöltem egy objectet akkor jobb alsó listánál volt egy attach gomb és azzal.
 4. Ez már nem az összekötéshez tartozik. A publikált modok tele vannak bugokkal, ezeket egyesével megkell keresni sor alapján és megpróbálni javítani. Mivel a modot nem te írtad ezért nem tudhatod a script felépítését sem ezért nehéz lesz.
 5. Szia, ha csak nyitásig szeretnéd hogy csak a fejlesztők mennyenek fel, felesleges adatbázissal megoldani. Csinálsz egy tömböt melybe beírod a serial-okat. A csatlakozott játékos serial-ját pedig lekérdezed (azthiszem getPlayerSerial), majd egy for ciklussal végigmész a tömbön. Ha nincs találat akkor kickPlayer.
 6. Ez egy elég rossz megoldás. A rengeteg if-et inkább elseif-el tedd, így nem nézi végig az összes if-et. Másik megoldás pedig: if jelen2sel < 4 then jelen2sel = jelen2sel + 1 then
 7. Szia, megkeresed az MTA mappáját, majd server -> mods -> deathmatch -> reousrces. Oda bemásolod a scripteket, ezután visszalépsz egyet és az mtaserver.conf-ot is megírod. Ha ez mind kész akkor letöltesz egy XAMPP nevű alkalmazást majd az xampp control-t megnyitod és elindítod az Apache-t és a MYSQL-t. Ezután localhost/phpmyadmin oldalra felmész létrehozol egy új adatbázist majd feltöltöd a táblázatot. (.sql file). Ha ez is megvan akkor a resources mappába megkeresed az mta_connections, mta_mysql vagy mta_core mappát. (Nem tudom hol van nem igazán foglalkoztam vele) ebben kitöltöd a phpmyadmin adatait: A host az localhost legyen, felhasználónév: root a jelszót pedig üresen hagyod. databasename-hez pedig a létrehozott adatbázis nevét írod. Remélem tudtam segíteni :)
 8. Wikipédiát szoktál nézni? Mert ezekre a kérdésekre magadtól is tudnál választ kapni. Egyébként mikor leveszed a villogót: removeVehicleSirens(kocsiElement)
 9. Megcsináltam gyorsan: https://data.hu/get/11938187/banyato.rar
 10. Paramétereihez a 3 sarkát kell beírni, Z érték mindenhol legyen ugyan annyi.
 11. createWater-el kell.
 12. Kevés információ, képek hiánya.. Nem fogott meg. Nem kaptam a szövegedből semmiféle olyan információt amiért nekem adnom kellene a szervernek egy esélyt..
 13. Híváskor a debugscript milyen hibaüzeneteket ír ki?
 14. /refresh-t használj a /refreshall-t pedig tiltsd le
 15. Mivel az OnClientRender az adott funkciót tized/ezred másodpercenként hívja meg. Általában panelekhez használják. Ha csak azt szeretnéd, hogy kattintásnál írja ki, akkor kérd le az ifen belül a mouse1 statját :)