DurkO

Fórumozó
 • Hozzászólások

  15
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

17 Újonc

DurkO felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 1. de választ még mindig nem kaptunk AdamB-től :)
 2. Én fél hónap alatt lefordítottam 1 angol RP modot és még javítani is volt időm! Akkor most miről is beszélünk?
 3. "Ezek" mit műveltek? Akkor azt is írd már le nekem, kérlek szépen, hogy a te "barátaid" és azok barátai mit műveltek. :)
 4. Én úgy gondolom, hogy egy szerver tulajaként akkor is higgadtnak kéne maradni, ha egy vita kezdődik el a szerveren, és nem kéne különbséget tenni játékos és olyan játékos között, aki közelebb áll AdamB úrhoz! Menjen csak a kivételezés, a többi toxic csávót nem kell kirúgni, csak minket. Én bevallom, hogy hibáztam, még akkor is, ha én próbáltam legkevesebbet szidni a másikat.
 5. Na helló, szeretném, ha látnátok, hogy milyen vezetősége van egy "nagy" színvonalú szervernek, discordon így beszélnek a leendőbeli játékosaikkal, stb.. Ráadásul azt állítják, hogy nem tagadják a Sublime gm-et, mégsincs kiírva ez se a facebookon, se a saját fórumjukon (lentebb a képeken ez látható, aki nem értené, a google tud weboldalakon belül keresni). A vitákról csak annyit, hogy NEM mi kezdtük általában, csak mikor már bele kötöttek a borsodi származásunkba, és lecigányoztak minket (mert Borsodban ugye mindenki cigány, vagyis így gondolják AdamB nagyrabecsült barátai), és általánosítottak, hogy "omlik a fal büdös borsodi cigányok", "csövesek vagytok paraszt mezőn élő kutyák", akkor muszáj volt vissza szólnunk néha-néha, főleg úgy, hogy AdamB azokat tartja jónak, akiknek ha visszaszólnak, a csatlakozás-logban hirtelen megjelenik pár emberke ezeknek a jónak tartott embereknek köszönhetően, és kurva anyázással köszöntik a népet. A szép vezetőségről egy pár kép: Itt pedig a képek arról, hogy megemlítették a Sublime készítőjét/készítőit (ez csak azután lett beleírva a szerver leírásába, miután valaki megjegyezte ezt AdamBryantnek): + https://lsc-rp.hu Ezt nem tudom mekkora mértékben írtad te, mivel ez egy ingyenes alap + félig van lefordítva, és mivel ez egy magyar szervernek készül, nem tudom miért van angol szöveg benne ( nem zárom ki azt se, hogy az eredeti készítő is Adam néven tevékenykedik, de furának tartom ezt a dolgot ).
 6. Eddig tetszetős! Nagyon nagy jövőt nem látok ebben a szerverben, hajrá!
 7. mfr

  Gyertek játszani!
 8. szép kis szerver