FecoPapy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  16
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1 Újonc

FecoPapy felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  Westmiller James
 1. Szia! Megpróbáltalak bejelölni discordon, de nem talál ilyen account-ot, tehát nem sikerült. Esetleg ha annyit megtennél hogy felveszel dc-n, nagyon megköszönném! Dc nevem : FecoPapy#3093
 2. Azt nem paranccsal teszi rá...
 3. Sziasztok! Sikeresen kiszedtem LV-t egy script segítségével, csak nem tudok vizet rakni a helyére.. Esetleg valaki tudna küldeni egy működő scriptet, ami lv helyére vizet rak? Nagyon hálás lennél érte!
 4. Akkor az az mdc nem fog működni a szerveren! Csak a SanMTA-as fog működni!
 5. Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Szeretnék egy scriptet letölteni, de nem tudom a nevét. Sajnos nincsen rá se időm, se energiám hogy megirjam. Egy olyan scriptet keresek, mint SeeMTA szerveren is van. Amikor mozgunk a karakterrel, akkor 3-dben látnánk az iconakat. Ennek a scriptnek keresem a nevét. Válaszokat előre is köszönöm!
 6. Milyen modot használsz? Ha Externál modot, akkor nem lesz jó a Freedom-os mdc.
 7. Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehetne azt megoldani, hogy amikor nincsen fent villogó(rendesen meg van csinálva hogy felrakja a bizonyos itemet.) akkor ne villogjon kéken, csak akkor villogjon ha fent van a villogó? Mert ez így elég érdekesen néz ki, ha vesz valaki egy m5-öt, akkor ha megnyomja a h betűt akkor elkezd villogni.. De ha meg lehet oldani azt, hogy csak akkor lehessen felkapcsolni a villogót, ha elsőnek felrakjuk a kocsira a villogót! Kb úgy mint SeeMTA-an van. Köszönöm előre is a válaszokat!
 8. Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy valaki tudna -e nekem segíteni a FreedomGaming mod összekötésében? Nagyon hálás lennék érte!
 9. Sziasztok! Szeretnénk egy MTA szervert készíteni pár haverommal. Első sorban is egy External Gaming modot szeretnénk feltelepíteni, amin tudunk egy kicsit Funolni. Béreltünk egy Linux VPS-t is. Sajnos nem tudunk regisztrálni sem loginolni. Mysql-t hogyan lehet létrehozni vps-en? Régen béreltem már egy szervert, aminek a mysql adataival próbáltuk összekötni a szervert. Ekkor ezt a hibát kaptam : [19-02-16 20:40:12] start: Resource 'mta_connection' start was requested (Start up of resource cancelled by script) [19-02-16 20:40:12] WARNING: mta_connection/serverCode.lua:15: Bad usage @ 'dbConnect' [Can't get hostname for your address] [19-02-16 20:40:40] Start up of resource mta_connection cancelled by script [19-02-16 20:40:40] Stopping mta_connection Házi szerveremen remekül tudok loginolni, illetve regisztrálni. VPS-en pedig nem. Légyszives mihamarabb segítsetek nekem!
 10. frakció

  removefaction a parancs.
 11. Sziasztok! Hogyan lehet External Modban Gate kaput lerakni? Nagyon fontos lenne a megoldás.
 12. Sziasztok! Hogyan lehet megváltoztatni a MTA serialt a gépemen?
 13. Sziasztok! Csinálok egy szervert, igaz, most csak tesztelek, de paintjob-ban valaki tud segíteni? A mod az Externál, és a rendőrkocsi amire szeretném rakni a paintjoboot az meg a seemta-ás változata. Hogyan lehet megcsinálni hogy lehessen rárakni paintjobbot?
 14. Áhj, nagyon szépen köszönöm! Nagyon kedves vagy!
 15. Sziasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem hozzátok. Szeretnék csinálni egy szervert, és úgy szeretném megcsinálni, hogy amikor csatlakozik fel egy játékos, akkor amikor tölti a modot le, akkor ne töltse le a .lua filelokat, csak a luac-ot, illetve a képeket. Ez nagyon fontos dolog tud lenni, hiszen ezen keresztül lehet megakadályozni hogy kipublikálják a modot.