Alessandro

Fórumozó
 • Hozzászólások

  7
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

3 Újonc

Alessandro felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Utolsó profil megtekintők

152 profil megtekintés
 1. ScarcityBP - Vulture's Ass :') Mennyi pulcsi, gatya, pólóm van tőlük.
 2. Fagyás kapcsán a ramra tippelnék, hogy azzal van valami gubanc. Jó pár éve (6-7 éve) volt ugyanilyen problémám, majd mire cseréltem videókártyát és procit is kiderült, hogy a ram volt a ludas. Természetesen ez most nem jelenti azt, hogy a ramoddal van probléma de én ott keresném a hibát főleg ,hogyha a számítógép már simán a windows futtatása alatt is lefagy.
 3. roleplay

  Én azt nem értem a sok SA:MP és MTA szervereken, hogy minek kell 13 adminszint? :D Nyilván e-pénisz méregetés de szerintem gyerekes. 1-3 szintig admin, Főadmin és Tulajdonos, ennyi. Erre jön a 1-3 admin, FőAdmin, FőAdminSegéd, FőFőAdmin, FőFőAdminSegéd, SuperAdmin , SuperAdminControllerGigaMegaNagykirály, áh.
 4. Mindenesetre sok sikert kívánok a projekthez és kitartást.
 5. Nem vádolgatásképp írtam meg nem volt rosszindulat a hozzászólásomban csak meglepődtem, hogy nálad meg náluk láttam csak ilyet eddig.
 6. Egyébként van valami kapcsolatod velük? https://www.gta-multiplayer.cz/en/ Csak szimpla kérdés mert rajtad és rajtuk kívül sehol nem láttam még ilyen SA:MP & Single Player cuccos megoldásokat.
 7. textura

  Tudtommal az MTA map editorban néhány objectet nem lehet törölni, többek között azokat a fekete kábeleket. Töltsd le ezt: http://files.2al.ru/apps/editor.rar (forrás: hivatalos samp fórum), majd itt töröld azokat az objecteket amik nem kellenek neked. A RemoveBuildingForPlayer kódokat meg kimásolod és készen is vagy.