Jesse

Fórumozó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1 Újonc

Jesse felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  Jesse

Utolsó profil megtekintők

174 profil megtekintés
 1. Richard mondhatsz amit akarsz. Tisztellek meg minden mert évekkel ezelőtt is figyeltem az itteni tevékenységedet a fórumon de nem fogom magam rosszul vagy esetleg hibásnak érezni magam azért mert nem hagyom, hogy egy taknyos szarházi kölyök aki az apja faszából épp, hogy ki jött ugasson. Nem érzem magam ettől primitívnek, sem semmi másnak. Nyilván más a megnyilvánulásod az esetről mint mondtad oktatási hivatalban melózol. NINCS ezzel az égvilágon semmi probléma hozzátenném. De ettől függetlenül ne érezd magad a megtestesült istennek vagy ne úgy beszélj a pedagógusokról mintha valami magasabb értékrendű emberek lennének. Ismerek rengeteg seggfej tanárt akik a hétköznapi embereket konkrétan lenézi mert neki nem figyel ott a diploma a polcán. Itt nem rád céloztam ne érts félre csak figyeld azt is, hogy nem egy oktatási hivatal weboldalán vagy. :D Nyilván nem helyén való a viselkedés részemről se és más részéről sem ebben a topicban de azért se enyém lesz az utolsó szó egy 13 éves kis szarházival szemben.
 2. Kicsit ideges vagy már ahogy elnézem. Nem is értem miért ránk figyelsz ahelyett, hogy írnád a jobbnál jobb "rendszereket" :D
 3. "Jelölj be facebookon és majd megbeszéljük." Engem meg letiltottál Facebookról te szarházi hontalan. :D Mit akarsz te mással megbeszélni? Esetleg elküldenéd az anyjába? Vedd már észre magadat vagy eressz egy golyót a fejedbe te kisgyerek.
 4. Megint geci.xDDDDDD Mondanak kritikát és egyből kontrázik. Ezt a gyereket úgy földhöz kéne csapni.
 5. Te 13 évesen kinek tesózol? :D Vegyél már vissza az arcodból légyszíves. Szüleid elhanyagolnak, hogy nem kaptál rendes nevelést?
 6. CIA, FBI, SWAT, Katonaság ilyen kis putri falvakba. GG:D
 7. 21 éve élek ezen a retkes bolygón de ekkora adag szart mint te nem láttam még. Ez vagy te. Felszopó, kétszínű nulla.
 8. "Ki volt a gyerekes a csoportban?" TE! :D TE kis anyám. Minden héten más projekt, más szerver és ha bárki mert negatív kritikát írni annak dögöljön meg az anyja. Ennyit rólad.
 9. Nem akarom én semmitől sem elvenni a kedvedet csupán nem lehet veled civilizált módon beszélgetni mert egy öntelt, hataloméhes kis gyerek vagy aki nem bírja a negatív kritikát és azt egyből támadásnak is veszed. Ez többször is bebizonyosodott különböző Facebook csoportokban velem és másokkal szemben is. Valamit nagyon elhiszel magadról csak nem tudom, hogy mit. Nem tudsz te scriptelni csak elhiszed magadról. Nincs ezzel probléma csak akkor ne verd magad az ilyen fos basic scriptekre hanem ülj le a seggedre és gyakorolj. Ne az első scripteted osztogasd meg másokkal ami több sebből is vérzik már. Lassan észhez kéne térned 13 évesen, hogy mindig és mindenhol fogsz valakitől negatív kritikát kapni akár verbálisan is. Ha ezt nem tanulod meg kezelni garantálom neked, hogy sokszor lesz lila folt a szemed körül. Szerk: Nem, nem lehet veled már szépen beszélni mert kihozod az emberből azt amit.
 10. @BlackSy Tehát akkor a Jesse már egy jogvédett név? Életembe nem néztem fel SeeMTA-ra és nem is tervezek. De akkor ezentúl egy szar szemét vagyok aki nevet copyz? Ezért a gyerekért feleslegesen szenvedett az anyja anno amikor megszülte.
 11. Szeretnék 1 hónapot kocsikázni ugyanazokon a checkpointokon, hogy aztán 10 mp alatt elköltsem a pénzemet és kezdődhet újra az egész. Kecsegtető ajánlat. :) Ebből se lett semmi mert egy kutya 13 éves vagy aki semmihez nem ért.
 12. Öcsém most kajak itt tageled a modikat / adminokat? Hát tessék. @anGeL és a többiek. Nyugodtan kitehettek a fórumról megspórolom Sulc martin munkáját azzal, hogy itt tageljen titeket. Szánalmas kis görcs 13 éves vagy. Nagy a pofád aztán ha lebuksz már csak menekülsz. :D Remélem beledőlsz a konyhakésbe. U.I: Miért tiltottál le fb-ről? Ja hát persze. Én nyertem. Igazam van és ezt te is tudod. Letiltasz mert már a saját pofád ég miattad. :) Szar lehet így élni, hogy ekkora purgyé vagy.
 13. @Wraith Ha a jó isten megengedné, hogy egyetlen egy ütést adhatnék ennek a gyereknek úgy, hogy nem lenne semmilyen következménye nekem belőle akkor úgy orrba nyomnám, hogy az orrnyerge az agyáig felhatolna. De hát így nem éri meg. Szánalmas ez a gyerek. Egy hataloméhes 13 éves tipikus.
 14. Leszarom itt azt, hogy tageled az adminokat kurvára ugyanúgy alszok ha innen kitiltanak. Én arra vagyok kíváncsi, hogyan jön ide a SeeMTA?
 15. Hogy jön ide a SeeMTA?