Tom Denem

Fórumozó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

4 Újonc

1 követő

Tom Denem felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  TRG
 • Weboldal
  www.scrpg.hu

Utolsó profil megtekintők

217 profil megtekintés
 1. Mire gondolsz? Nem mondunk konkrét időpontot a nyitásra. :)
 2. Engem is meghurcoltak az SCRP miatt. Kitartást nektek, tanuljatok bele a pawnoba. Gondolom úgy vagytok mint mi és élvezettel tölt el a scriptelés, akár mint egy hobbi. Felnőttként úgysem fogtok erre emlékezni szóval jó szórakozást! Egyébként néztem darell-t és nem láttam pozitív kommentet tőle szóval ne magadra vedd ezeket hiszen ő haragszik az egész világra, emberiségre és magára. Gondolj bele ha mindenki pozitív lenne akkor nem lenne ez a társadalmunk. Sok pozitív dolog van ezért kellenek olyanok akikből omlik a negatívitás és így harmónikus. TÉMÁRA rátéve (mert már kezdett másfelé változni) Voltam fent a szerveren és vannak ötletes dolgok, viszont tényleg van még hová fejlődni. Azt mondom, hogy semmiképp se adjátok fel 6emberrel is már nagyon jól lehet RPzni. Nem a létszám a fontos szerintem hanem a minőség.
 3. Köszönöm darell !!
 4. Felvan tűntetve! Sosem vonunk meg crediteket, bármi is legyen az.
 5. Alakítottunk a weben, remélem így már sokkal tetszetősebb. Köszönjük a sok visszajelzést ez ügyben! ( WEB )
 6. Igen, még ezen a nyáron megnyitunk!
 7. Legalább megvitattunk pár dolgot. Egyébként nem ő tartja magát ,,profi"nak. Azt, hogy elfogultságból mondom-e úgyis kiderül nyitáskor. Hála az eddigi válaszaidért. Köszönjük az első építő jellegű kritikát.
 8. Rossz látni, hogy ennyire amatőröknek néztek. Azt pedig nagyon jó látni, hogy vannak értelmes megnyilvánulások itt. A mód és a fejlesztője is profi. A kitartás részünkről adott. Igyekszünk a jelenlegi benyomásainkat javítani. Köszönöm, hogy vetted a fáradtságot és leírtad a véleményed.
 9. Köszönöm Whadez! Ilyen hozzáállást mindig szívesen látok. Ezt próbáltam darellnek is kifejteni. Ott vannak az LSRP-k, WestRPG, FayRPG de Red County üres, pedig rengeteg lehetőség van benne. Biztos sok embert érdekelne ez a régió. A fórum javításán dolgozunk. Egy kis időre lezárjuk a regisztrációt.
 10. Rögtön az adminok fölé ki van írva már rég óta, hogy a szerver nyitási szakaszáig mindenki játékfejlesztő. Ezt is bemásolhattad volna. Ez a tesztelés miatt hasznos. Ha megkérhetlek többet ne szólj hozzá ehhez a témához. Előre is köszönöm!
 11. Köszönjük szépen a visszajelzésed! Sajnálom ha nem sikerült elnyerni a tetszésed.
 12. Természetesen nem ezt a nevet használom IG. LSCRP moderátora vagy, így már értelek.
 13. Kedves darell ! Ne haragudj ha próbálkozásunk felbosszantott téged. Nem tudom befogadni a konkurencia szót. Konkurencia? Tényleg boldogak vagyunk az LSRP és LSCRP sikerének, sőt ajánlom figyelmedbe SeeRPG-t is. Had kérdezzem meg. Elolvastad ezt a bejegyzést amit írtam? Nem egy maffia csapat vagyunk akik elakarják rabolni az embereket. Egy közösség, mind MAGYAROK vagyunk nem konkurencia. Azért nyitunk mert a fejlesztőnk bármit kitud hozni a módból és minek hagynánk egy nagyszerű multiplayer játékot kihalni? Egy mai szerver sem játszódik RC-ben, akit érdekel az úgyis kipróbálja ha nem tetszik neki akkor tudjuk, hogy még fejlesztésre szorolunk. Mivel te is írtál a gtakozosseg.hu -ra ezért a Magyar közösségnek te is aktív tagja vagy. Ezzel a hozzáállásal néhány embert lelombozol, néhányat feltüzelsz. Nem tudom miért vagyunk ,,orratlanok". Soha semmilyen creditet nem tagadtunk, tagadunk meg. Valós személységünket pedig nyíltan felvállaljuk. Viszont megértelek, a bizalmat el kell nyerni!
 14. Miután szólt már rögtön javítottuk is.
 15. Igazad van! Köszönjük szépen a visszajelzést. Mindenképpen módosítjuk.