ILuvCoffe

Fórumozó
 • Hozzászólások

  33
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

ILuvCoffe felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Utolsó profil megtekintők

285 profil megtekintés
 1. 16 gigás iphonet venni = suicide
 2. Rendben, szia!
 3. Sulc Martin csak ennyit mondok.
 4. Chris először is faszán levágtad a mondanivalómat. Csak annyi maradt meg, hogy minecraft. Elég nagy probléma ez. Másodszor fasza ügyfélszolgálatos lehet. Nem szívesen írnék akkor az ügy. szolgálatnak ha tudom, hogy Sulc van ott. Vevő: Hello, laggol a szeró mi a probléma? Sulc: Húzz vissza anyádba csinálj jobbat!
 5. Fekete élet RPG. Miért? 1019.-ik magyar Defensives szerver.
 6. Egy nyominger. :D Mit kell ezen ecsetelni? Régen is volt egy "hostingja" de nem is értem miért nevezem hostingnak mert a pöcs húzogatáson kívül szerintem máshoz nem is ért. Ott is kapta a kritikákat, ahelyett, hogy megfogadta volna vagy csak leszaromba odaírta volna, hogy "oké megfogadom" inkább elküldte vissza az embereket a jó édes anyjukba. :D Remélem a jó isten megfogja engedni, hogy találkozzak vele. Bár szerintem ha elmennék ilyen hulladék playIT-re és a Minecraft részlegnél keresném elég hamar megtalálnám. Egy cseléd, nincs mit mondani. Társaságba nem alkalmas ember. Más amikor az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
 7. Sulc Martin, meg társai vannak ennél a hostingnál. Köszönöm, előbb veszek a józsefvárosin bármit. :D
 8. " utcai bandát alakítottunk, a Grove területeit és skin-jeit használtuk " A WRP nem SF-be játszódott? :D
 9. Hajrá! :D Azért nem segítek mert teljesen felesleges ezzel a moddal akár 2 percet is foglalkoznod. A mysql-es része is bugos, (csali, horgászbot etc) illetve ucpd sincs hozzá. A V-s rendszer bugos. Próbálgattam én is kezdeni valamit a moddal de beláttam, hogy teljesen felesleges foglalkozni vele.
 10. wlsmta

  hellószia
 11. wlsmta

  Ne kedvesezzél már itt baz+ nem valami idősek otthona fórumán vagy. Egy szar az egész WLS úgy ahogy van. Miért? Mert ugyanolyan tömegmod fut a szerveren mint a többin. Tiszta bug az egész. Nem lehet fél órát normálisan dolgozni mert vagy a jármű bugol el vagy a szerver nem reagál egy adott parancsra. Valljuk be erre gyúrni kell. A community rettenet (értem itt a 70%-ára) épp az adminnal beszéltem, hogy nem tudom beinditani a munkajárművemet és odajön egy gyerek floodolni, hogy "agyatok egy munkakocsit pls" persze erről nem a WLS tehet, hogy valaki visszmaradott :D design ügyileg is nagyon kula a szerver. Csináljak jobbat? NEM TUDOK :D de legalább ha nem tudok valamit nem kezdek bele mint a 90 %-a a magyar SAMP/MTA-soknak ,hogy szervert nyitnak közben amúgy meg a pöcsük húzogatásához sem értenek.
 12. wlsmta

  Yesyesyes jártam.
 13. wlsmta

  egyedixd
 14. Továbbra sem jó. Bárhol le tudom adni :D Picsu elküldtem pm-ben az egész pizzás kódot!
 15. Nem jó! Ugyanúgy akárhol vagyok odaadja a pénzt! :/ else if(egyezik(param[1],"lead") || egyezik(param[1],"lead")) { if(Dolgozik[playerid] != MUNKA_PIZZAFUTAR) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "[Munka - Pizzafutár]: Nem vettél fel megrendelést!"); if(IsPlayerInAnyVehicle(playerid)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "[Munka - Pizzafutár]: Járműből nem adhatod le!"); new cp, Float:x, Float:y, Float:z; if(IsPlayerInRangeOfPoint(playerid,4.0,x,y,z)) return SendClientMessage(playerid, COLOR_RED, "[Munka - Pizzafutár]: Nem ide szól a megrendelés!"); { cp = random(sizeof(PizzafutarCheckpointok)); x = PizzafutarCheckpointok[cp][0]; y = PizzafutarCheckpointok[cp][1]; z = PizzafutarCheckpointok[cp][2]; new penz = Rand(7,18); format(string, sizeof(string), "~g~Jutalmad: $%d", penz); GameTextForPlayer(playerid, string, 2500, 4); SendClientMessage(playerid, COLOR_YELLOW, "[Munka - Pizzafutár]: Átadtad a pizzát a megrendelőnek!"); PlayerPlaySound(playerid,1057,0.0,0.0,0.0); AdPenz(playerid,penz); SetPlayerCheckpoint(playerid, x,y,z, 5); return 1 } } return 1; }