ILuvCoffe

Fórumozó
 • Hozzászólások

  33
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

ILuvCoffe felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Utolsó profil megtekintők

155 profil megtekintés
 1. 16 gigás iphonet venni = suicide
 2. Rendben, szia!
 3. Sulc Martin csak ennyit mondok.
 4. Chris először is faszán levágtad a mondanivalómat. Csak annyi maradt meg, hogy minecraft. Elég nagy probléma ez. Másodszor fasza ügyfélszolgálatos lehet. Nem szívesen írnék akkor az ügy. szolgálatnak ha tudom, hogy Sulc van ott. Vevő: Hello, laggol a szeró mi a probléma? Sulc: Húzz vissza anyádba csinálj jobbat!
 5. Fekete élet RPG. Miért? 1019.-ik magyar Defensives szerver.
 6. Egy nyominger. :D Mit kell ezen ecsetelni? Régen is volt egy "hostingja" de nem is értem miért nevezem hostingnak mert a pöcs húzogatáson kívül szerintem máshoz nem is ért. Ott is kapta a kritikákat, ahelyett, hogy megfogadta volna vagy csak leszaromba odaírta volna, hogy "oké megfogadom" inkább elküldte vissza az embereket a jó édes anyjukba. :D Remélem a jó isten megfogja engedni, hogy találkozzak vele. Bár szerintem ha elmennék ilyen hulladék playIT-re és a Minecraft részlegnél keresném elég hamar megtalálnám. Egy cseléd, nincs mit mondani. Társaságba nem alkalmas ember. Más amikor az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik.
 7. Sulc Martin, meg társai vannak ennél a hostingnál. Köszönöm, előbb veszek a józsefvárosin bármit. :D
 8. Kicsit túl komolyan veszed ezt az életet. Nem veszed észre, hogy szándékosan írtam úgy mint valami dawnkóros? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD RIP és MILINTE TE SZEMÉÉÉT TIPSZMIKSZŰTÉ? HÉ TIPSZMIKSZ!
 9. én tom hogy kel de most fárat vagyok de holnap segitek neked mindenben viszont akor a szervereden majd szeretnék admin is leni ha ez megoldhato. ird le a skypeodat és felveszlek majd figyelem a forumot és akor segiteni fogok a modelezésben már a seemtanak is modeleztem kocsikat és tecet nekik majd berakták a szervere megkérdezték, hogy akarom e hogy kiirják a nevemet de montam hogy nem kel kirni a nevemet mert en igazabonl ot is adminért csináltam de nem adtak szoval tob modelezest nem valaltam nekik na mindegy nem tudjak mit vesztetek majd ugyis becsodol mert nem lesznek uj kocsik heloszia milinte te szemét ne tipmikszüljél
 10. " utcai bandát alakítottunk, a Grove területeit és skin-jeit használtuk " A WRP nem SF-be játszódott? :D
 11. oké tes mingy irok
 12. Hajrá! :D Azért nem segítek mert teljesen felesleges ezzel a moddal akár 2 percet is foglalkoznod. A mysql-es része is bugos, (csali, horgászbot etc) illetve ucpd sincs hozzá. A V-s rendszer bugos. Próbálgattam én is kezdeni valamit a moddal de beláttam, hogy teljesen felesleges foglalkozni vele.
 13. wlsmta

  hellószia
 14. wlsmta

  Ne kedvesezzél már itt baz+ nem valami idősek otthona fórumán vagy. Egy szar az egész WLS úgy ahogy van. Miért? Mert ugyanolyan tömegmod fut a szerveren mint a többin. Tiszta bug az egész. Nem lehet fél órát normálisan dolgozni mert vagy a jármű bugol el vagy a szerver nem reagál egy adott parancsra. Valljuk be erre gyúrni kell. A community rettenet (értem itt a 70%-ára) épp az adminnal beszéltem, hogy nem tudom beinditani a munkajárművemet és odajön egy gyerek floodolni, hogy "agyatok egy munkakocsit pls" persze erről nem a WLS tehet, hogy valaki visszmaradott :D design ügyileg is nagyon kula a szerver. Csináljak jobbat? NEM TUDOK :D de legalább ha nem tudok valamit nem kezdek bele mint a 90 %-a a magyar SAMP/MTA-soknak ,hogy szervert nyitnak közben amúgy meg a pöcsük húzogatásához sem értenek.
 15. wlsmta

  Yesyesyes jártam.