TyFun

Fórumozó
 • Hozzászólások

  5
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

TyFun felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  TyFun
 1. Nos nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan kéne elmenteni egy táblát mondjuk accountdata-ba úgy hogy vissza lehessen tölteni a szerver ujraindulása után is. A tábla elemi az algoritmus során változnak, illetve kapnak értéket hogyan toJSON-al megpróbáltam. Itt az outputChatBox(toJSON(pickt)) a "[ [ ] ]" stringet adja vissza amikor a tábla első elemének adok értéket... Tehát ha van valami ötleted hogy hogyan lehet elmenteni táblát úgy hogy az a szerver újraindulása után is használható legyen kérlek írd le! (SQL-t nem akarok használni)
 2. Nos nekem lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan kéne elmenteni egy táblát mondjuk accountdata-ba úgy hogy vissza lehessen tölteni a szerver ujraindulása után is. A tábla elemi az algoritmus során változnak, illetve kapnak értéket hogyan toJSON-al megpróbáltam. Itt az outputChatBox(toJSON(pickt)) a "[ [ ] ]" stringet adja vissza amikor a tábla első elemének adok értéket... Tehát ha van valami ötleted hogy hogyan lehet elmenteni táblát úgy hogy az a szerver újraindulása után is használható legyen kérlek írd le! (SQL-t nem akarok használni)
 3. Sziasztok én egy olyan szkripteet szeretnék csinálni amiben van egy "turn_180" és egy "walk_civi" animáció, ezt kettőt úgy szzeretném összekapcsolni, hogy a turn_180 után közvetlenül legyen a walk_civi na de ugye a turn_180 csak látszatban fordítja meg a karaktert, de nekem konkrétan megkéne fordulni, ezt hogyan tudom megtenni?
 4. Köszi, ezzel megoldódott a probléma. Végre ki tudom játszani!
 5. Helló, crashelek állandóan MTA-n és sima GTA-n is miért van MTA Crash ezt a reportot írja: Mi erre a megoldás?
 6. Helló... én Blenderből, szeretnék átexportálni 3ds max-ba egy modet de nem jól teszi be instant az objectet a 3ds max-ba Meg még az is prbéma hogy leexportálom Benderben Obj formátumban importálom 3ds maxba leexportálom a megadott módon DFF COL fájlt beteszem és nem akkora amekkorára én akarom át lehet rajta menni miért van ez?