Zsemle1975

Fórumozó
 • Hozzászólások

  34
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

7 Újonc

1 követő

Zsemle1975 felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap November 2

Egyéb

 • Steam
  MrZsemle
 • Játékos név
  Zsemle1975 ; MrZsemle

Utolsó profil megtekintők

323 profil megtekintés
 1. @impreZZa Hmm általában az emberek az outputChatBoxot ismerik meg először, nem hogy ezzel kezdenek :'D. Csodálatos, és kidolgozott munka, gratulálok! Nem tudom ebbe mi Low Budget :D
 2. Nekem is nagyon tetszik az ötlet, biztosan kipróbálom majd. :-)
 3. @cappsy jó én értem hogy ennek a résznek nem ez a lényege, de a Magyar szerverek fele External moddal fut, de ha ezt nem szabad, többet nem csinálom.
 4. Helló! Egyszer voltam fent ezen a szerveren, nagyon jól megcsináltátok, annyit nem játszok ilyen versenyzős játékokkal, de szépen sikerült kivitelezni MTA-ba. Gratulálok hozzá, további sok sikert!
 5. Helló! Ebből kivéve nem egyezik meg az include verziója a plugin verziójával, tehát nem kompatibilisek egymással. A Friss include-al kell újra kiexportálni a plugint.
 6. Az "ÉrdekesLifeMTA"? :D Ha az akkor az csak egy példa volt, de könyörgöm ne nyiss Externallal szervert, felesleges, csinálj saját modot, vagy scripteket.
 7. Helló! Nálam ugyan ez van (120GB SSD --> Rendszer + 500GB HDD --> Egyéb) és sajnos valóban programfüggő. Sokszor rátelepül olyan aminek nem oda kéne, itt sajnos csak a másolgatás megoldása van, vagy ha lehetséges az adott programban beállíthatod hogy hova mentse. Ha még bármi kérésed lenne, írj nyugodtan! :-)
 8. De jó újabb "ÉrdekesLifeMTA - 900 milliárd $ - 900 milliárd pp -". Mindenki externallal akar szervert nyitni? Minek? Na mindegy.. @thegergo02 megoldását ajánlom a legjobban ! :P
 9. Helló! Nem tűnik rossznak a szerver, de szerintem az érdeklődők nevében mondhatom, hogy képeket is látnánk szívesen, ha ez megoldható. Egyébként majd lehet hogy felnézek rá, sok sikert hozzá! :-)
 10. Lehet hogy én vagyok hülye, de ez nekem a Real Life = Roleplay. Mindegy, minden esetre engem különösebben nem érdekel, csak kicsit érdekes.
 11. Nah sok sikert hozzá! Ha kell még bármiben segítség nyugodtan írj PM-et!
 12. @Power12 A te neved, de igazából teljesen lényegtelen mit írsz bele, nem ez a script legfontosabb része.
 13. @Power12 A nevedet, vagy a script készítőjének nevét.
 14. Már bocs, de ezt nem tartom túl rpsnek :D
 15. Jaj de hülye vagyok, kösz hogy szóltál, reggel nem figyeltem :D Szerkesztve!