Jason

Fórumozó
 • Hozzászólások

  30
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

1 követő

Jason felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  Jason Leach
 1. Amikor, mondjuk az admin rendszerben outputChatBox helyett infoboxot írtál, azt a sort másold már be kérlek.
 2. outputChatBox("[SHUTDOWN]: A szerver 5 perc múlva le fog állni",231,217,176, false) outputChatBox("[Shutdown]: "..reason, 231,217,176, false) A többiben nem igazán tudok segíteni, bocsi..
 3. Meta fájl meg van írva ??
 4. Sziasztok! Modellezést vállalok bármilyen szerverre! Nincs sok referenciám, de kérésre szívesen csinálok :) Illetve még annyi, hogy nagyon óriási modelleket nem tudok még csinálni, de rajta vagyok, hogy fejlődjek :) Ezek tudatában írj! A minőségért bocsánat, telefonnal csináltam őket! Bármilyen kérdésed van, nyugodtan írj!
 5. Olyan módtól ne is várj csodát, amit úgy tettek fel, hogy elcseszték előtte :D
 6. Sikerült?
 7. setElementInterior(jobPed[index], 3) setElementDimension(jobPed[index], 1783) Illetve miért van a ped létrehozásánál ez: createPed(value[1], value[2], value[3], value[4], value[6], value[7]), amikor a táblában csak 5 érték van? createPed(value[1], value[2], value[3], value[4]) Valamint addEventHandler("onClientResourceStart", getResourceRootElement(getThisResource()), createPeds) createPeds() Ez a kettő együtt felesleges. Ha elindul a resource, akkor a createPeds() is létre hozza az NPC-t :)
 8. setElementData-val adj meg egy értéket a frakció id-vel akkor, amikor sql-be is beszúrod az értéket és akkor azt az id-t utána le tudod kérdezni getElementData-val.
 9. Ha valaki frakcióba lép, akkor hogy állítod be neki azt?
 10. Sziasztok! 1-2 hete kezdtem hozzá a modellezéshez és úgy érzem, hogy ha nem is profi szinten, de egy alap szinten már megy a modellezés. Textúrát nem kell nézni rajta, csak azért tettem különböző színű és mintájú textúrákat, hogy látszódjon minden része az épületeknek. A véleményetekre lennék kíváncsi, jöhet hideg-meleg, de azért a kultúra határain belül :) Íme a kép: http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=284mta_screen_2019_01_04_.png
 11. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/GuiGetScreenSize
 12. Szia! Szerintem a legegyszerűbb megoldás, ha "oldalakat" csinálsz. Ha az első oldalon van, akkor mi legyen, ha a másodikon, akkor mi..és mondjuk nyilakhoz kötöd az egészet. Ha jobbra lép, akkor megy a második oldalra. És így tovább :D Remélem jó ötletet adtam :) Jason
 13. Hali, ha még nem sikerült megoldani, akkor íme egy lehetőség...írd bele, hogy adjon egy kulcs itemet azzal az értékkel, ami a munka kocsinak az ID-je is.
 14. mysql

  Nem is tudom mit gondoltam..egy fórumon segíteni úgy ,hogy a hiba felét írják csak le ?! Ezekkel tisztában vagyok, de mivel a kódodból ez nem derült ki, ezért véltem azt feltételezni úgy, hogy véleményed szerint nem tartozom az "értelmesebbik része"-hez, hogy az lehet a problémája
 15. Rájöttem a megoldásra. Zárható!