1ST_Chr

Fórumozó
 • Hozzászólások

  731
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

213 Elfogadott

1 követő

1ST_Chr felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Játékos név
  Vektor
 • Weboldal
  http://ufs.codeshock.hu
 • Titulus
  Az ébredő erő

Utolsó profil megtekintők

569 profil megtekintés
 1. Biztonsági frissítések stb. Teszt verzió amúgy. A PlayerPlaySound mostmár egy csomó olyan hangot tud lejátszani ami eddig nem volt engedélyezve. Videó: http://forum.sa-mp.com/files/testing/psTest1a.mp4 Megtalált hangok listája: http://wiki.sa-mp.com/wiki/Sound_IDs Sokan régóta akarták ezeket pl: 176 SA intro music 182 mission passed theme / property bought 183 Mission passed Letöltés: http://forum.sa-mp.com/files/testing/sa-mp-0.3.7-R2-install.exe
 2. Persze. Én se mondtam, hogy jól döntött volna és én is örülnék ha visszakerülne a rendes internet tab. És annak is örülnék ha lecserélné a szaros 90-es évekből visszamaradt delphi szerver keresőjét.
 3. Azt mondta, miután kiadta a 0.3.7-et, egy RP modot is elkezdett írni, de abbahagyta mivel nem tudta párhuzamosan a sampal fejleszteni. Azt is mondta, hogy az internet tab nagy része fake szerverekből állt ezért szűntette meg. Az official tab is szóba került, arról meg az a véleménye, hogy túl sok hatalmat ad annak akinek a szervere felkerül rá, pedig meg se érdemelné.
 4. Üdv! Ígéretes szerver, egy hasonlón kezdtem el dolgozni nemrég. Ha nem baj szeretnék pár tanácsot adni. 1. A texdrawok csúnyák és feleslegesen foglalnak le a sávszélességből, ha folyamatosan el van küldve a tartalma. (lásd: fegyver töltény) Sajnos ez nem MTA, ott szép dolgokat lehet alkotni dx funkciókkal. Az nem azt jelenti, hogy texdrawok segítségével nem lehet szépet alkotni, de elég nehéz. Az, hogy az alap hudot egy nagy fekete négyzet kitakarja és rá van baszva pár csík meg szöveg az nem szép. 2. Minden 4 percnél több jail idegesíti és türelmetlenné teszi a játékosokat. Volt már egy cnr szerverem ahol annyi perc börtönt kapott a játékos ahány körözési szintje volt. 6 csillagnál már kikészül az ember ha játszani akar de nincs megengedve neki. 3. Balansz. A cseh/szlovák Vojna Gangov szerveren is ilyen volt a rendőrösdi. A rendőr lesokkolta a játékost aki ugye persze lefagyott ettől, majd elrakta 6 percekre jailba. Ez is nagyon idegesítő volt és semmi értelme, hiába néz ki jól papíron. Én úgy döntöttem, hogy ha a rendőr megöli a bűnözőt, akkor az börtönbe spawnol automatikusan. Így van lehetősége elfutni ha túlerő van akkor is. 4. A checkpoint követős munkák unalmasak. Már ezerszer ki lett beszélve roleplayes és egyéb témákban. 5. MTA-ba sokkal nagyobb karriert futhatnátok be. A magyar samp kb halott. Ha nem is MTA akkor inkább nemzetközi szervernek lenne értelme. Ezen kívül mindenképp ki szeretném majd próbálni.
 5. kaptál felmentést idegen nyelvből anno?
 6. Please note that the original R2-2 server download was withdrawn and replaced with R2-2-1. - The close proximity of clients sending 'c' and 'r' packets meant Rules List packets were being flood controlled improperly. Update 0.3.7 R2-2-1 (testing): - Changes the query flood control to deal with different query types independently. - Connection cookie logging is disabled by default. Downloads (testing): SA-MP 0.3.7 R2-2 Linux Server: http://files.sa-mp.com/samp037svr_R2-2-1.tar.gz SA-MP 0.3.7 R2-2 Windows Server: http://files.sa-mp.com/samp037_svr_R2-2-1_win32.zip Kalcor visszatért.
 7. Sima samp szerverekre nem lehet felmenni vele. Elvileg csak SACM szereverekre enged.
 8. Sziasztok! Mivel a magyarok nagyon el vannak korlátolva a rendes samp világától és kb félévente nyílik egy téma arról, hogy így kihal meg úgy kihal, szeretnék tisztázni pár dolgot. Magyarországon valószínűleg tényleg haldoklik/kihalt, viszont külföldön egyáltalán nem. Igen ráfoghatjuk, hogy az oroszok átvették a hatalmat, belőlük van a legtöbb és ők futtatják a legsikeresebb szervereket, de a számok azok számok akkor is. http://mauzen.org/samp/ A fenti linken látható, hogy nem haldoklik, sőt ez az egyik legsikeresebb időszak. (botokról nincs információm) A samp jövőjéről, fejlesztésekről nincs hivatalos információ. Lassan 2 éve, hogy Kalcor utoljára életjelet adott a fórumon. Élni él, mivel a game-mp.com-al szokott foglalkozni, volt valami incidens, hogy refundot kért valaki és akkor kalcor helyből kitiltotta a srácot ez miatt. (1,5 hónapja) Az oldalakon lévő whois guard előfizetése 2018 végén jár le (szerintem a domain előfizetésekkel együtt) utána vagy vége a samp támogatásának vagy pedig újra kifizeti. A samp forráskódjáról: A 0.2.5 hiányos forráskódja már évek óta elérhető, a teljes 0.2x viszont nem olyan rég óta van a nyilvánosságra hozva ahhoz képest. Az oroszok elvileg megkapták a 0.3b forráskódját, hogy GTA United-re portolják a klienst, ezt megkapta pár ember és van aki 0.3.7-re fel is frissítette. De ahelyett, hogy sok ezer embernek örömet okozna, inkább megtartották maguknak és a hülye criminal russia modra adták ki inkább. Vannak olyanok akik elővették a 0.2.5 forráskódot és befejezték a 0.2x segítségével, tehát saját multiplayert hoztak létre (SA:CM). Az egyik srác aki velük dolgozik az meg portolta a sampot androidra, sajnos nekem nem indult el a huawei telómon, de csomóan írják, hogy működik, videók is vannak róla. (nem kell rootolni, hogy menjen) https://vk.com/android.samp https://vk.com/samp04fix (nyílt forráskódú projectek) Teljes 0.2x forráskód githubon: https://github.com/andreev3344/samp Összegezve: Nem egy fényes jövő elé néz a samp, én max 5 évet adok neki, utána kihal. Ezért akartam volna, hogy ha már GTA Közösség a fórum, akkor foglalkozzon is a GTA V-el, hiszen van egy csomó multiplayer kezdeményezés. Dehát nem hallgat meg senki, a tulajdonosok pedig nagyon tehetségesek abban, hogy kell leszarni másokat. Biztos van olyan magyar aki jobban tud ezekről a dolgokról (pl. P3ti) úgyhogy ha valamit rosszul tudok, nyugodtan kijavíthatnak.
 9. Ez már sokkal jobb. Viszont ettől nem fog fellendülni a látogatók száma. Miután a "változásra van szükség" című témádat sikeresen ignoráltad, visszajössz 4 hónap után ennyivel? Semmi reakció, semmi helyzetjelentés nem jött az emberek véleményeire. Gondolom megint nem látunk kb fél évig.
 10. Mik az elvárásaid? Ha a lua tetszik és szeretnél beta lenni, nyugodtan jelentkezhetsz orange-nél beta-nak. (csak akkor ha fejlesztgetsz is és tudsz felmutatni dolgokat kb heti szinten)
 11. egyikkel sem
 12. Orange-be már tökéletes.
 13. GTA:MP is c# alapú volt?
 14. Nem vágom a teljes sztorit, de ez az egyik amiben a gtmp és gtan is egyetért.
 15. A GTA Networknek sajnos nincs semmije amit a RageMP átvehetne (program szempontjából). Ez csak egy próbálkozás, hogy újra felkeltsék a játékosok érdeklődését ez iránt. Adam egy béna programozó és nem igazán bírja guad nélkül (hiszen guadmaz építette ezt az egészet nulláról, adam csak átvette és fél év alatt semmi érdemlegeset nem tudott felmutatni). Tehát ha a ragemp profitálni akar ebből, akkor nyilván csak annyit engednek a GTAN embereinek, hogy a C# apit megírják. A ragemp-re aztmondják érdemes odafigyelni, de sajnos nekem az összes multi közül ez az egyetlen ami egyből kifagy. Orange, hát, talán év végére meg lesz az első open beta. GTMP->A cef még mindig szar, de ez nem a gtan vagy a gtmp hibája, hanem a c# változatával az egésznek. Olyan hibák vannak benne ami egy c++ változatnál nincs és nem is volt soha. Így bírtam összeszedni a gondolataimat bocs ha valami nem tiszta E: ja és a ragemp fejlesztő kijelentette, hogy mind a kettő project megmarad csak valami közös baromságot is csinálnak.