ZSEMLE

Fórumozó
 • Hozzászólások

  16
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

ZSEMLE felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  MrZsemle; Luciano_Mottea
 1. Helló. Azóta újraindítottad a szervert, vagy beírtad a reloadacl-t konzolba?
 2. Sziasztok! setCameraMatrix-al megadtam egy bizonyos helyet. Amikor visszaállítanám a játékosra a setCameraTarget-et, sikerül is, de a kamera mozgása "érdekes". Nem lehet fel, le nézni, a gyorsasága is katasztófa. Hogy lehetne ezt megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat!
 3. Rossz helyre nyitottam, megnyitom máshova! Ez törölhető!
 4. Sziasztok! setCameraMatrix-al megadtam egy bizonyos helyet. Amikor visszaállítanám a játékosra a setCameraTarget-et, sikerül is, de a kamera mozgása "érdekes". Nem lehet fel, le nézni, a gyorsasága is katasztófa. Hogy lehetne ezt megoldani? Előre is köszönöm a válaszokat!
 5. Új szervert kezdtem, már nem aktuális, áthelyezhető archívumba.
 6. MTA - Zsemle Szervere - IP: 37.17.172.39 Sziasztok, üdvözlök mindenkit! Egy ideje már fogalkozok LUA erőforráskészítéssel. A következő MTA szerveren megismerhetitek legújabb munkáimat. Szerveremet először tanulásra használtam, de sokak tanácsára nyitottam belőle egy működő játékszervert. Szerverem egy szórakozószerver, melyen nem köt 800 szabálypont. Fontos megjegyeznem, hogy szerverem egyelőre BETA módban fut. Természetesen található a szerveren néhány community-s script, de játékmódom nem egy szétlopkodott mix. Legfontosabb scriptjeim a szerveren: - Déli étterem kirablása Ez is máshogy működik nálam, mint máshol. Kezdetben teleportáljunk a délihez, menjünk be, majd kezdjük el feltörni a kasszát. A kassza feltöréséhez egy nagyon egyszerű matematikai feladatot kell megoldani. Ha ezzel megvagyunk, megkapjuk a pénzösszeget, melyet le kell szállítanunk LV-be. Ez a rablás akár csoportosan is végezhető. Pénzszállítás közben egy blip jelenik meg rajtunk. Ha valaki megöl pénzszállítás közben, akkor megkapja az általunk rabolt pénzösszeget. Ilyenkor ugyan eltűnik a blip rólunk, de a pénzösszeg is elúszik. Amennyiben sikerült leszállítanunk a pénzt, meg is kapjuk azt. Ezután nem kapunk kőrözést, és a blip is eltűnik rólunk. - Munkalehetőség (Folyamatosan írom a munkákat, egyelőre még csak egyet találsz, de hamarosan jön a következő.) - Repülős munka (Youtube videóért kattints ide!) Menjünk a San Fierroi reptérre, majd kérjünk egy munkajárművet. A Munkajárműbe ülve megjelenik egy panel, melyen látjuk a célpontot, és a jármű állapotát is. A Térképen folyamatosan látszódik 3 blip, LS, LV, és az Elhagyatott reptér. Meg kell keresnünk hogy hol kell leadnunk a szállítmányt. Ha elérkeztünk a kiválasztott célponthoz, a blip felett a rendszer írja a repülőtér nevét. Álljunk bele munkajárművünkkel a blipbe, és megkapjuk a pénzt. Ha esetleg ketten ültök a járműben, az sem gond, a repülő vezetője kapja majd meg a pénzt. - Egyedi duda szerelése a járművedbe Ezt nem kell kifejtenem, jelenleg 26 egyedi duda szerelhető be járművünkbe teljesen ingyen. Parancs: /duda Pár kiegészítés: - Szerveren nem az átlag superman repülés van, hanem noclip fly. Ezt a /noclip paranccsal éred el. - Alapvetően a szerveren Freeroam fut, viszont kicsit átalakítottuk. - Ha tetszenek folyamatosan frissülő munkáim, tudod támogatni szerveremet Prémium rang megvásárlásával. További infó a szerveren, /ppvesz parancs. - A teleportok /teleportok paranccsal elérhető. - "N" betű megnyomásával elérheted shader panelünket - "O" betű megnyomásával animációcsomagot válthatsz. Köszönöm hogy végigolvastad ezt, ha esetleg hibát találnál, vagy ötleted van a szerveremmel kapcsolatban, esetleg építő kritikát alkotnál meg róla, akkor írj a téma alá! Ha ránézel szerveremre, akkor jó szórakozást kívánok! IP: 37.17.172.39
 7. megoldva.
 8. Nagyon kemény hogy ezt ki tudod hozni SAMP-ból. Gratulálok hozzá!
 9. Sziasztok! Van egy ház amelynek boxból vannak a falai. Cam's max scripttel kiexportáltam, de néhány fal egyik oldalról látszik, másik oldalról láthatatlan. Mi a teendő? Előre is köszönöm, fontos lenne.
 10. Sziasztok! Látom ez már régebbi téma, de ha valakit mégegyszerűbben érdekelne Linuxos mta szerver készítés, akkor ajánlom ezt: https://linuxgsm.com/lgsm/mtaserver/
 11. Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy kiexportáltam egy modellt 3dsmaxból. A falak vékony boxokból vannak, mert ez ilyen modern ház, és néhány fal előről látszik, de hátulról láthatatlan, és ez a ColEditorban is így látszik. Szerintetek mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!
 12. textura

  Megoldva, zárható
 13. Sziasztok! Csináltam egy kocka modellt, csak hogy leteszteljem a textúrát, de az nem töltődött be. Mindent úgy csináltam ahogy mindenhol leírják, a txd, dff fájlokban található képek egyeznek. Továbbá kipróbáltam a TXD Workshopot, és a G-Txd-t is. Screenshotok: #1 #2 Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm mindenki válaszát!
 14. Köszönöm szépen! Meg is van akkor minden.