REPTA

Fórumozó
 • Hozzászólások

  16
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

3 Újonc

REPTA felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Steam
  http://steamcommunity.com/prof
 • Játékos név
  Repta

Utolsó profil megtekintők

136 profil megtekintés
 1. Sziasztok! Teljesen egyedi játékmód írást vállalok pawno-ban. Bármilyen rendszert megvalósítok ami SA-MP keretein belül megvalósítható. Referenciát kérésre tudok mutatni természetesen. Ha felkeltettem az érdeklődésedet akkor írj egy privát üzenetet itt fórumon.
 2. Szerintem meg nincs szükséged rá.
 3. #include a_mysql bevan irva a módba, csak nem találja... szedd le a megfelelő verziót, de ajánlom nézd át a tutorialokat, látom még kezdő vagy tesó.
 4. ezen mit nem lehet megcsinálni?.. Nézz tutorialokat vagy valami de felesleges ilyen kérdéseket feltenni, azt se tudjuk hogy van a script csak ki írsz egy ilyet.... De tuti holiday, vagy defensive abba van /am parancs.
 5. Ahogy olvasom te még az alapokat se tudod. A html-t azt érted legalább?. Ha igen akkor csak php + html keveréke az egész, de jó oda figyelni a kis résekre. Illetve elég nehéz összerakni egy komplett jó ucp panel-t rengeteg idő főleg ha egyedül csinálod, 0 tudással.
 6. Átteni mysql-be? Felesleges idő pocsékolás. Ennyi erővel inkább kezdj valami újba, semmi értelme átteni mysql-be, nem érsz el vele sokat. :) Pár év alatt összelehet hozni egy jó játékmódot, csak addigra a samp már a föld alatt lesz.
 7. if(vehicleid == 1 || vehicleid > 200) { dini_FloatSet( vehicleFile(vehicleid), "FUTOTTKM", vInfo[vehicleid][FUTOTTKM] ); } Viszont, nem ajánlom én a holiday módok szerkesztgetését úgy rossz ahogy van. Főleg ez a kocsi rendszer
 8. Itt kérdezhettek BÁRMIT ami nem a SA:MP játékkal kapcsolatos. Remélem most már jól látható!
 9. Nem a legjobb ötlet abba írni. Mivel úgy tudom maximum 15 darab lehetséges. Ajánlom a moduláris szerkezetet, bár gondolom ez neked még új lenne. Tehát mindenféleképpen a gamemode-ba csináld.
 10. Végignéztem Narutot, Naruto Shippuden-t. Most a Borutot nézem, és néha a Bleach-et.
 11. Muszáj 1 nap 1000 darab kérdést feltenni?
 12. Code Tag-et nem ismered?
 13. Mit akarsz a sapphire móddal ha nem szervert nyitni, érdektelen lesz. Add fel és írj 0-ról írt játékmódot.
 14. Helló. Valószínűleg a pluginokkal lesznek a gondok.Streamert betölti? Ha nem akkor azt javaslom hogy szedd le a legújabbat és compilerezd le majd rakd fel.És azt is vedd figyelembe hogy min fut a host, ha linux akkor .so végződésű ha windows, akkor .dll
 15. /me /do /ty mentsen?? Ezt hogy értetted