REPTA

Segítõkész
 • Hozzászólások

  78
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

16 Újonc

REPTA felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc

Egyéb

 • Steam
  ablemor
 • Játékos név
  ablemor
 • Titulus
  Programozó egyénke. :)

Utolsó profil megtekintők

5.291 profil megtekintés
 1. Rossz látni hogy időt, energiát öltök bele egy samp mód elkészítésébe. A samp már régen meghalt. 5-10 játékosért ezt komolyan megteszitek? Semmit se fogtok kapni a munkátokért. Én azt mondom 2019-ben, lassan 2020-ban ez felejtős. samp már csak nosztalgiázni jó. De most már ne maradjon abba a project, mert annak se lenne értelme. Sok sikert, bár hogy is döntötök.
 2. Csak ajánlani tudom őket!: :) Sokan bérelnek tőletek szervert.
 3. Jónak tűnik, csak a SA-MP nagyon alulfejlett az MTA-hoz képest. MTA-n lenne ez a dolog, akkor nagyobb érdeklődés lenne rá. Persze, megértem a pawn nyelv könnyebb mint a lua,meg design-el se kell nagyon foglalkozni stb.
 4. Na nézzük. Leírok pár dolgot. R41-t használok.(használtam,már nem igazán scriptelek. ) 1. A gamemode-ban legyenek definiálva a járművek számai: #undef MAX_VEHICLES #define MAX_VEHICLES 2000 2. Létrehozod a szükséges változókat. enum VEHICLE_DATA { JarmuID, JarmuTipus }; new vInfo[MAX_VEHICLES][VEHICLE_DATA]; 3. OnGameModeinit alá betöltöd. mysql_tquery(SQL, "SELECT * FROM szerverjarmuvek ", "JarmuBetoltes", ""); 4. Megcsinálod a betöltés/lekérés részt, ahol ugye lekéri az adatbázisból az értékeket és betölti a helyi szerveri változókba az értékeket. forward JarmuBetoltes(); public JarmuBetoltes() { Mindent nem csinálhatok meg helyetted. :/ } 5. Jármű mentés OnGameModeExit-hez for( new vid; vid < MAX_VEHICLES; vid++ ) { if(IsValidVehicle(vid)) { JarmuMentes(vid); } } 6. Elmentés mysql. Egyszerű, query, UPDATE-t kell használnod. Nem hiszem hogy olyan nehéz. Jármű létrehozás, törlés stb-vel óvatosan, de majd kitapasztalod.Ha ezek nem mennek akkor gyakorolgasd a pawn script nyelvet még + keress fórumokon dinamikus jármű rendszert majd beimportálod a módodba és átalakítod bár nem ajánlom.
 5. Szia, hol akadsz el?
 6. Háát persze hogy felnéznék! A nosztalgia, hangulat miatt legfőképp. Régen nagyon éltem a falusi szervereket, ma már alig találni.
 7. Ha most kezdted az egészet akkor leírom neked nagyon amatőr módon hogy regisztrálnod kell a szerveren miután felcsatlakoztál ( SAMP/MTA ), vagy esetleg UCP-n kell regisztrálnod majd a szerveren belépned. Az UCP egy karakter kezelő felület. User Control Panel. Ha lezárt szerverre akarsz felmenni akkor vagy utána kérdezel hogy mi a jelszó, vagy várod míg leveszik a jelszót róla. Unatkoztam.
 8. Tök jó látni a régi falusi szervereket. Elkap a nosztalgia. :D Régen sokat játszottam ilyen szervereken.
 9. -
 10. Sok sikert hozzá. Szeretem az ilyen dolgokat. :)
 11. Nem mutatsz semmi logot, a módot honnan kéne ismerjük? Bár név alapján defensive lesz. .Nem mi fogjuk kitalálni helyetted
 12. Egy olyan MTA szerverre gondol ami nagyon alap az mta újításait semmibe veszi, kb mint egy samp szervert kell elképzelni csak mta-n. Jóra gondolok?
 13. szép bump, na de Bennük van az a kényszer hogy tulajdonosi rang, admin vagyok én írányítom az embereket stb. Emlékszek régen nagyon régen én is mennyire akartam admin lenni egy szerveren. 300 ft / hó körül van kibérelni egy szervert nem is olyan drága. Azthiszem defensive módra épül az egész, amit azért nem értek mert pl: samp-mta-deven rengeteg mód található ami sokkalta jobb mint egy alap defensive. A szervert nem mindegy hogy állítjuk le hisz az OnGameModeExit nem minden esetben futhat le. A dini mint "adatbázis" már nagyon elavult. Látszik hogy akarnak/akartak valamit de mivel nem megy nekik ezért abba is hagyják. De senki se várjon tőlük komoly dolgokat hisz még csak gyerekek akik próbálkoznak egy halott játékkal. Ha valaki nagyon RP-zni akar az vagy MTA-ra megy, vagy sampon belül fayrpg, esetleg külföldi szerverek.
 14. multi theft auto

  Az ilyen hostingokban sose bíztam amik ilyen gta-s csoportokban/oldalakon hírdetik magukat. Mellesleg a web téma ingyenesen letölthető. + Jó lenne tudni ki üzemelteti ezt a hostingot. http://tajtihost.space/
 15. Szia, a szerver hiányol 1 visszatérési értéket. Egyébként 2019-ben ne ilyen régi elavult cuccot használj. Használd ezt: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=475838