kissbence070398

Fórumozó
 • Hozzászólások

  24
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

kissbence070398 felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Utolsó profil megtekintők

272 profil megtekintés
 1. Egyébként lehet rég megoldódott volna a problémád ha a google-ben a képen látható hibaüzenetre hivatkozol. https://www.google.com/search?q=error+downloading+requested+files+mta&oq=Error+downl&aqs=chrome.1.69i57j0l5.4031j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 tessék. Egészen biztos vagyok benne, hogy itt megtalálod a megoldást. Még tudom ajánlani, hogy youtube videókat is nézz erről hátha valamelyik bejön.
 2. Örök hálám üldözzön téged mindaddig míg élsz! zárom! E: nem zárom nem tudom , hogy kell :D
 3. Helloka mindenkinek! Egy olyan problémával küszködök, hogy a RemoveBuildingForPlayer-t nem ismeri fel (nyilván régi streamer verzió) kicserélem a legújabbra, ugyanúgy nem ismeri fel a drága de még hozzám dob egy ilyet is: error 017: undefined symbol "OBJECT_MATERIAL_SIZE_256x128 Valaki valami idea? Előre is köszönöm!
 4. 2017

  Nyem-nyem.
 5. 2017

  Veled mi van semmi? :D Egyáltalán nem rosszból írtam az első üzenetemet meg nem tudom, hogy te milyen alapon ítélsz el bárkit is. Mindegy, betudjuk ezt annak, hogy "nehéz napok" :)
 6. 2017

  Milyen szeren élsz?
 7. 2017

  fasza! de akkor ez már hosszútávra szóljon.
 8. @DrAkE Nem, ezt semmiképp sem állítottam.
 9. Ez a szerver is csak a párnapos aranykorát fogja élni, elég csak rá nézni az FB oldalra.
 10. Rendben ment a pm!
 11. Eddig én is eljutottam. De azt, hogy pontosan ezt FTP-n hova, melyik mappába tegyem azt már nem tudom.
 12. Sziasztok! Nekem az volna a kérdésem, hogy hogyan tudnék e107 alapú weboldalra SMF motort rakni? Sehogy se sikerül.. igazából nagyon leírás sincs róla szóval ha valaki leírná ide nekem, hogy hogyan is megy ez a folyamat annak nagyon örülnék. Előre is köszönöm!
 13. Sikerült megoldani. Hihetetlen, hogy pont azután miután kiírtam. Ha egy moderátor törölné megköszönném, mert feleslegesen nyitottam meg.
 14. Sziasztok, szép napot mindenkinek. Újabb hibával küszködök amit akárhogy is próbálok helyrehozni nem sikerül ezért fordulok a tapasztaltabb scripterek felé. Nos vázolom a problémát. A regisztráció 2. kérdésénél születési dátumot kér melyet ilyen formában kell megadnom Év/Hónap/Nap. Nos beírok egy születési dátumot pl 1971/03/07 de újra felteszi nekem a kérdést. Kód: Ha ebből kiszűrhetó valami számotokra akkor jó lenne ha tudna valaki segíteni. Köszönöm szépen előre is.
 15. Nos igen a figyelmetlenségem ugyanis olyan indítási módszer volt a modban, hogy random eséllyel indítot. Vagy sikerül beindítani vagy nem (nem is értem :D) és a felesleges kapcsos zárójeleket nem vettem ki. Köszönöm a segítséged és ne haragudj, hogy kora reggel ezzel kellett foglalkoznod.