Zalán20

Fórumozó
 • Hozzászólások

  14
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

Zalán20 felhasználóról

 • Rang
  Újonc

Egyéb

 • Játékos név
  Lamar Rodriguez
 1. ?
 2. Meg mi kell még hozzá honnan töltsem le stb
 3. Jó de hogy hova nem nagyon csináltam még ilyet még csak tanulgatom...
 4. Esetleg konkrét példát ide?
 5. Sziasztok szeretném valakinek a segítségét kérni a JSON-ba. pl.: Hogy lehet elmenteni egy változóba lévő számot. Segítséget elöre is köszönöm!
 6. Most néztem fel egy kis ideje újra ide és láttom van egy csomó válasz. Még csak kezdő vagyok ezért nem nagyon tudom mi az a json, de majd utánanézek. Azt hogy hogy lehet adatott menteni xml-be azt valaki elmondaná vagy linket tudna mellékelni? Válaszokat elöre is köszönöm!
 7. Nekem most a legegyszerübb kéne ha az a mysql akkor az (de remélem nem az) szerk: Igazából van egy clans.hu szerverem hozzá webtárhely és ezt otthoni szerveren is tudom használni csak a összekötést és ilyesmit nem tudom annyira
 8. Házi a szerver MySQL biztos nem a JSON az nem tudom hogy mi ugyhogy szerintem XML
 9. Sziasztok! Egy olyan kérdésel fordulok hozzátok hogy egy bizonyos értéket elmentve szerver restart után is megmaradjon! pl.:hány kocsi robbant fel eddig mondjuk felrobbant 5 kocsi. Szerver restart után ha felrobban mégegy akkor 6 legyen ne pedig 1 Válaszokat elöre is köszönöm szerk:Elküldöm az alap scriptet a felrobbanásról local Blow.cars = 0 addEventHandler("onVehicleExplode", getRootElement(), function () Blow.cars = Blow.cars + 1 outputChatBox("Felrobbant járművek száma: " .. Blow.cars, getRootElement(), 255, 255, 255) end )
 10. Köszönöm szépen a segitséget!
 11. Figyelmeztetés: több részes!!! https://www.youtube.com/watch?v=dxEps1b4Ai8
 12. Figyelmeztetés: több részes!!! https://www.youtube.com/watch?v=dxEps1b4Ai8
 13. Nem tudom elég kezdő vagyok valszeg egy az egyben szar lesz de ez még csak gyakorlás/próba volt szo mind1... function autok() autokamikfelrobbantak = 0 local felrobbantautok = 0 if isVehicleBlown then autokamikfelrobbantak = felrobbantautok + 1 outputChatBox("Autók száma amenyi felrobbant:"..autokamikfelrobbantak.." :)",thePlayer) end end addEventHandler("onVehicleExplode", getRootElement(), autok)
 14. Sziasztok! Most kezdtem el komolyabban foglalkozni a scriptelésel (most tanulgatom) szóval az lenne a helyzet hogy van egy script ami ugye kiírja ha egy jármű felrobban. Ez a script fent van mta dev wikin, de én ezt tovább szeretném fejleszteni. Azt gondoltam hogy elöször csak anyit csinálok vele hogy egy változoba eltárolom hogy hány jármű robbant fell eddig és ezt kiírom akkor ha egy jármű felrobban. Azt az egyett nem tudom hogy milyen feltételt kéne irni ahhoz hogy odaírja mert addig már eljuttotam hogy kb mi kell csak a feltételre nem sikerül rájönnöm. Pls help :D A probléma időközben megoldodott, de új probléma lett helyette. Az új probléma az az amikor kiírja hogy hány autó robbant fel akkor mindig 1 ír ki...