LaszloR1

Fórumozó
 • Hozzászólások

  22
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

7 Újonc

LaszloR1 felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap Január 1

Egyéb

 • Skype
  LaszloR1
 • Weboldal
  http://ls-tk.com
 1. Megjelenés: Március 14 11:00 (CET) Tartalom(Az árak, képek nem megerősítettek, viszont megbízható forrásból származnak): Progen GP1 1 260 000$ http://media.rockstargames.com/rockstargames-newsite/uploads/79c134d2db79a1e8b27ca35be0b47210f9a96501.jpg Infernus Classic 900 000$ https://pbs.twimg.com/media/C6zpft1WoAUyK7H.jpg Turismo Classic 700 000$ https://pbs.twimg.com/media/C6zpfIWXAAIGbvZ.jpg Hijak Ruston 400 000$ https://pbs.twimg.com/media/C6zpgHfWsAAsjpx.jpg 20 új stunt verseny. Forrás: Yan2295 twittere, Rockstar newswire Edit: Ezt a youtubert meghívták a Rockstar Games irodájába, hogy kipróbáljon párat az új versenyek közül:
 2. Karaktermásolás csak PS3/X360-ról PS4/XB1/PC-re volt lehetséges, de már nincs rá opció március 6-tól. A másikban nem tudok segíteni, nem steamen vettem meg.
 3. Szerintem is szükség lenne egy Grand Theft Auto 5 fórumra, ahol a lenne szintén segítségkérés, szerverek bemutatása (GTAorange, GTAnetwork), scriptek megosztása, stb. A SA-MP FB oldalakról csak annyi a véleményem, hogy a szerverüket nem merik itt meghirdetni, mivel itt nem tudják cenzúrázni az emberek véleményét, láttam pár szervert, ahová leírtam a véleményemet és kaptam is a bant, mert a PG az bizony hősködés. Jelenleg rendelkezem én is egy facebook oldallal, ahol a szerveremet hirdetem, osztok meg híreket a fejlesztésekről, én azért nem szeretném ide kirakni, mivel még nem elég fejlett, karakteres a szerver, ezért úgy gondolom, hogy logikusabb lenne, majd később kirakni ide, hiszen még a fejlesztés korai fázisaiban vagyunk. A terveink megvannak, de nem szeretnénk tenni üres ígéreteket , mivel még sok minden változhat.
 4. @Flash Érdekes, az ember azt hinné, ha egy komplex objectet ki tud jelezni, akkor egy textúra fehér négyszögre való helyezése nem oldana problémát. @impreZZa Próbálkoztam vele, sajnos csak nagyon alacson felbontásoknál tudtam működésre bírni. Most azon gondolkozom, hogy a TD négyszögen belül lehet állítani az object helyzetét? Ezzel a móddal meg lehetne (szerintem) oldani, hogy kitöltse a négyszöget, amelybe kéne a textúra. Edit: @Flash Igen, használtam már, inkább passzolom az IMG2TD megoldást.
 5. Király lett, valamint gratulálok a 7. évhez. Nem tudom elképzelni mennyi idő mehet el ezeknek a spotoknak a megtalálásával, tökéletes kivitelezésével. Csak így tovább!
 6. Textúrát hogyan lehet TDként megjeleníteni? Azzal tisztában vagyok, hogy modelleket meg lehet jeleníteni, ezért gondolom a textúrák is játszanak, viszont nem jöttem rá hogyan. Kifejezett textúra, amelyet meg akarok jeleníteni: "8432 shop06_lvs ws_Transfender_dirty"
 7. Ez lopott: No komment: Nem mond hülyeséget:
 8. Ennek nem volt 2. része?
 9. Nekem is még várni kell, valakinek elfogadták már azóta? Finally, applications are taking longer to be approved because of the sheer number of people wanting to play. As a roleplay server wanting quality, we have to ensure this process is done correctly.
 10. A lenyíló menüben a beállítások fül folyamatosan aktív, ezért nem lehet használni.
 11. Hát ez nagyon gyenge, ha már csinálod csináld jól, amelyhez elengedhetetlen egy kis stílusérzék, illetve egy nagyon minimális pawn tudás. Ez az épület még akkor is rossz lesz, ha ObjectMaterialozod, már a struktúrája is silány, unrealisztikus. [irony]Egyébként nagyon sokat érsz a pozitív kritikával, de tényleg..[/irony] A negatív kritika az amit nem szabad elutasítanod, mert nem lesz miből építkezned tovább. A sok pozitív kritika csak azt fogja elérni, hogy az egód egekben legyen.
 12. AlexSwamp
 13. Example
 14. Ha az új processzor mellett döntesz, akkor egy új alaplap is kell, amely támogatja az új processzort és a DDR4-es ramot.
 15. Itt van: Szerintem nem olyan nagy dolog, hogy megjelent máshol is ez az ötlet, elég nehéz egyedid alkotni, én is észrevettem, hogy pár egyedinek hitt rendszer már régebben is meg lett valósítva, ez nem feltétlen plagizálásra mutat.