LaszloR1

Fórumozó
 • Hozzászólások

  25
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

9 Újonc

LaszloR1 felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap Január 1

Egyéb

 • Skype
  LaszloR1
 • Weboldal
  http://ls-tk.com
 1. Kezdetben csak szerver oldalon lesz open.mp, amely kompatibilis lesz a mostani SA-MP kliensekkel. Később jön egy kliens is, viszont ehhez szükség lesz arra, hogy elkészítsék újra a sampos modelleket (nem akarnak semmit se felhasználni semmilyen leakelt verzióból). Ugyan úgy lehet majd pawn nyelvben írni scripteket és nem kell azokat módosítani, hogy áthozd open.mp-re.
 2. Mindenképpen meg éri átállni az open.mp-re, hiszen minden script kompatibilis lesz, lesz C api, amit már sokan vártak, illetve nem is kell hozzá más kliens, működni fog a meglévő SA-MP verziókkal. Igaz későbbiekben terveznek új klienst is készíteni. Y_Less mondanivalója: https://www.burgershot.gg/showthread.php?tid=54 TommyB végül kapott UB-t.
 3. Örülök, hogy végre szem elé került a GTA V-ös scene is, igaz még nagyon sok helyen gyerekcipőben jár ez az egész dolog, viszont már eléggé komoly mennyiségű játékossal jelentkeznek a kliensek. Nem lenne rossz szerintem egy FiveM részleg sem, igaz jelenleg per szerver csak 60 játékos a max, de nemrég volt, hogy 40 000 játékos volt fenn egyidejűleg az összes szerveren.
 4. Megjelenés: Március 14 11:00 (CET) Tartalom(Az árak, képek nem megerősítettek, viszont megbízható forrásból származnak): Progen GP1 1 260 000$ http://media.rockstargames.com/rockstargames-newsite/uploads/79c134d2db79a1e8b27ca35be0b47210f9a96501.jpg Infernus Classic 900 000$ https://pbs.twimg.com/media/C6zpft1WoAUyK7H.jpg Turismo Classic 700 000$ https://pbs.twimg.com/media/C6zpfIWXAAIGbvZ.jpg Hijak Ruston 400 000$ https://pbs.twimg.com/media/C6zpgHfWsAAsjpx.jpg 20 új stunt verseny. Forrás: Yan2295 twittere, Rockstar newswire Edit: Ezt a youtubert meghívták a Rockstar Games irodájába, hogy kipróbáljon párat az új versenyek közül:
 5. Karaktermásolás csak PS3/X360-ról PS4/XB1/PC-re volt lehetséges, de már nincs rá opció március 6-tól. A másikban nem tudok segíteni, nem steamen vettem meg.
 6. Szerintem is szükség lenne egy Grand Theft Auto 5 fórumra, ahol a lenne szintén segítségkérés, szerverek bemutatása (GTAorange, GTAnetwork), scriptek megosztása, stb. A SA-MP FB oldalakról csak annyi a véleményem, hogy a szerverüket nem merik itt meghirdetni, mivel itt nem tudják cenzúrázni az emberek véleményét, láttam pár szervert, ahová leírtam a véleményemet és kaptam is a bant, mert a PG az bizony hősködés. Jelenleg rendelkezem én is egy facebook oldallal, ahol a szerveremet hirdetem, osztok meg híreket a fejlesztésekről, én azért nem szeretném ide kirakni, mivel még nem elég fejlett, karakteres a szerver, ezért úgy gondolom, hogy logikusabb lenne, majd később kirakni ide, hiszen még a fejlesztés korai fázisaiban vagyunk. A terveink megvannak, de nem szeretnénk tenni üres ígéreteket , mivel még sok minden változhat.
 7. @Flash Érdekes, az ember azt hinné, ha egy komplex objectet ki tud jelezni, akkor egy textúra fehér négyszögre való helyezése nem oldana problémát. @impreZZa Próbálkoztam vele, sajnos csak nagyon alacson felbontásoknál tudtam működésre bírni. Most azon gondolkozom, hogy a TD négyszögen belül lehet állítani az object helyzetét? Ezzel a móddal meg lehetne (szerintem) oldani, hogy kitöltse a négyszöget, amelybe kéne a textúra. Edit: @Flash Igen, használtam már, inkább passzolom az IMG2TD megoldást.
 8. Király lett, valamint gratulálok a 7. évhez. Nem tudom elképzelni mennyi idő mehet el ezeknek a spotoknak a megtalálásával, tökéletes kivitelezésével. Csak így tovább!
 9. Textúrát hogyan lehet TDként megjeleníteni? Azzal tisztában vagyok, hogy modelleket meg lehet jeleníteni, ezért gondolom a textúrák is játszanak, viszont nem jöttem rá hogyan. Kifejezett textúra, amelyet meg akarok jeleníteni: "8432 shop06_lvs ws_Transfender_dirty"
 10. Ez lopott: No komment: Nem mond hülyeséget:
 11. Ennek nem volt 2. része?
 12. Nekem is még várni kell, valakinek elfogadták már azóta? Finally, applications are taking longer to be approved because of the sheer number of people wanting to play. As a roleplay server wanting quality, we have to ensure this process is done correctly.
 13. A lenyíló menüben a beállítások fül folyamatosan aktív, ezért nem lehet használni.
 14. Hát ez nagyon gyenge, ha már csinálod csináld jól, amelyhez elengedhetetlen egy kis stílusérzék, illetve egy nagyon minimális pawn tudás. Ez az épület még akkor is rossz lesz, ha ObjectMaterialozod, már a struktúrája is silány, unrealisztikus. [irony]Egyébként nagyon sokat érsz a pozitív kritikával, de tényleg..[/irony] A negatív kritika az amit nem szabad elutasítanod, mert nem lesz miből építkezned tovább. A sok pozitív kritika csak azt fogja elérni, hogy az egód egekben legyen.
 15. AlexSwamp