Darell.M

Fórumozó
 • Hozzászólások

  30
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

6 Újonc

Darell.M felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 2001-03-14

Egyéb

 • Játékos név
  Darell Cross
 • Weboldal
  http://forum.ls-rp.hu/index.php
 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

153 profil megtekintés
 1. Senki sem fog felmenni a szar szerveredre.
 2. Még azt mondom ha dolgoztatok volna a móddal, de csak egy szaro EQ-LP mód D: Cntrl F: Keresés XYRPG Helyettesítés SuperLifeRPG.
 3. See módos szerver hírdetése tilos.
 4. Hehe, ma visszanéztem volna megint, de sajnos leakelve lett az egész. :( https://classrpg.net/
 5. Eddig is szar volt :X
 6. Faszság, a ClassRPG mindig is azoknak a helye volt akiket máshol nem tűrtek meg az undorító játékuk miatt. :D A pG aZ hŐSköDéS tE éSzLéNy
 7. Megihletett a poszt, hát visszamentem RP-zni. :) Halálos volt, mindenkinek ajánlom, csak úgy kapkodtam a fejemmel. Találkoztam az Arc-Nemesisemmel. Állok délin, beszélgetek adminnal, kérdezem miért hogy mi van a bolttal. Választ akkor még nem kaptam, csak annyit "Az hogy lehet?" Beköptem a rendőröknek, azok először nem akartak nekem hinni. Azt hazudtam hogy van nála drog, meg hogy azt akart nekem eladni. Rendőrök megmotozták, de sajnálatos módon nem találtak semmit nála. Admin felajánlott nekem cuccvisszaadást, más szerverről. Ezzel sajna nem éltem, bár már kicsit sajnálom. Társait rádión értesítette, hogy helyzet van. Úgy látszik minden kis niggerre rászállnak a csúnya latinók. :( Városházán beültem egy random kocsiba ÉS BEINDULT. Elmentem vele déliig, és azután már kiszállítatott, gondolom frakciójármű. Azt viszont nem tudom hogy tudtam VH-n beindítani. Sajna a többiről nem tudtam képet készíteni, így a szavamat kell elhinnetek. Tetőtől talpig fegyverben egyszer csak megjelent a Surenos féleség, amire én csak IC megijedtem és elkezdtem futni a másik irányba. A kis biciklimmel ezután elhajtottam a rendőrségre ahol feljelentettem a nőt, aki fegyverbe volt, akit aztán a rendőrökkel együtt meg is találtunk, viszont a nőt éppen kirabolta egy harmadik személy, ezért a rendőrök a HARMADIK személyt kezdték el követni, letarolva közben LS lámpapóznáit. (Mellesleg a nő még mindig fel volt fegyverkezve, fegyvert is rántott a rendőrkocsira) Délin "lesokkolták" a kocsiját (Nemtudom mennyire reális, nem is érdekel) a csávó meg elkezdett futni a másik irányba. Amikor a rendőrök elkapták /b-ben "Én nem is ott lettem volna IC". Esküszöm ilyen FUN élményem nekem még soha nem volt.
 8. Felakartam menni, de megbuktam a játék tesztjén. IC ezen a szerveren TILOS magázódni.
 9. [15:33:29] [1] Kydo_Creed - /pm 22 adj mán segédet he more ,há elfogyott a time [15:38:09] [1] Kydo_Creed - /pm 22 hát de more :D segitséget kértek tõlem és elvileg még volt adminsegédem azért irtam [16:20:45] [34] Kydo_Creed - /pm 22 Örök adminsegédhez mi kell?[16:34:52] [34] Kydo_Creed - /pm 38 mi kell örök AS-hez?[17:06:48] [34] Kydo_Creed - /pm 26 mi kell egy Örök AS-hez?[17:06:55] [34] Kydo_Creed - /pm 28 mi kell egy Örök AS-hez?[17:07:55] [34] Kydo_Creed - /pm 28 nem ajánlasz be?:D[17:53:18] [34] Kydo_Creed - /pm 24 mi kell egy örök adminsegédhez A logok között nagyjából fél óra különbség van, ez mit akar bizonyítani? Ha ilyenért örök bannolsz valakit, akkor igen is te vagy a seggfej. Főleg ha még válaszolni sem tudsz neki. Amúgy az én kérdésem még mindig áll, de látom itt sem válaszolnak nekem, csak ha kritika érik őket. :( Nem mintha különösebben érdekelne, csak mutatja azt hogy valamennyire igaza van a gyereknek.
 10. Igazából ha nincs karaktered ami legalább fél éves akkor tökre tojnak a fejedre. Nem mintha érdekelne, a Class mindig is szar volt/van/lesz. "A boltok üresek" < tehát még ha akarnék ezek a romhalmazon játszani, akkor se tudnák. Adminok telibe szarnak mikor report channelre írok, de azért hogy én vagyok-e a Darell azért megtud TV-zni a Jim Moriarty. 6 év alatt semmit nem változott az UCP teszt se, mondanom sem kell agyhalott válaszok vannak még mindig. De még a karakterregisztráció menete is egy kuka, mert annyira non-intuitív amennyire csak lehet. Sehol nem mondja hogy tesztet kell kitöltenem, csak azért tudtam mert ismerem az UCP-t. Én 20 percet voltam ezen a förmedvényen, de legalább jót nevettem amikor VH-n lelőttek valakit és nem tudták felsegíteni, mert ugye a boltok üresek és nincs kötszer. De hé, legalább 9 éve futunk és van egy szar mottónk :D (Magyarország legclassabb szervere)
 11. samp

  A vírusirtók megelőzésre jók, arra már nem nagyon ha az beépült. Ez pedig a Sys32 mappádba épült be, tehát úgy csinál mintha Windows fájl lenne. Te tudod mit csinálsz, nem az én gépem. Én a teljes HDD tisztítást javaslom. (Vírusirtóból is csak NOD32-t használtam(ok) de tudnod kell hogy mit töltesz le.)
 12. samp

  Benyeltél egy malware-t testvér. Telepítsd újra a gépedet és törölj minden partíciót. (Vagy víruskereső, de általában - legalább is nálam - csak az újratelepítés szokott segíteni) edit: Olyan 70% hogy ez spyware, szóval siess azzal az újratelepítéssel.
 13. garázs

  r/choosingbeggars
 14. Teljesen IC dolog az hogy felszólít-e a rendőr, persze ha csak lelő arra ottvan a DM szabálya. Teljesen IC dolog az hogy az illegál mit kezd a rendőrautóval. Igen gyorsan lebuknának, de IC dolog akkor is. Teljesen IC dolog az is ha egy rendőr a saját akarata alapján cselekszik. Teljesen IC dolog az hogy mit csinál egy adott személy illegálban. Az oké hogy ezeket te megakarod szabni, de ezek IC dolgok. Ezeket maximum IC a rendőrkadétoknak kell elmondanod. De amúgy mondtam hogy csináld csak, nem mintha nekem sok múltam lenne GTA V RP-vel, nem mintha én tudnám hogy mi megy másfele.
 15. "Hadd csinálják, szerintem tökmindegy" Az hogy amit a képek alapján láttam nem egy "RP" szerver, hanem egy Cops and Robbers. Mert az. Tudom, én is hogy többfajta RP létezik, de ti a reális RP-re hajtatok, nem? Legalább is ezt szűrőm le. Amúgy ezekre a szabályokra mondtam hogy nincs helyük RP Szerveren. " Tizenharmadik: Ha egy illegál feltörte és elvitte a rendőrautót, azt szabad, de azután azzal nem szabad a városban hülyéskedni, csak elvinni lehet eladni azt. Szóval nincs Fake Police Harmadik: Aki éppen rendőrös üldözésben van, a rendőrnek nem szabad először lőnie. Ő, csak leszoríthatja a járművet. Ha a menekülő kezd lőni a rendőr felé, akkor szabad visszalőni, de addig, csak leszorítással, esetleg sokkolóval a gumikat.(módosítva Hetedik: Ha a rendőr nem szólítja fel, hogy kezeket fel, vagy álljon meg, akkor az egész non-rp-vé megy át, mivel felszólítás minden esetben kötelező.(módosítva Tizedik: Aki van bármilyen illegális frakcióba, annak azokat az utasításokat kell követnie, amit a főnöke adott. Ha kiderül, hogy kicsit nagyobb feltűnést keltenek, esetleges kirúgás várható. "