darell.

Fórumozó
 • Hozzászólások

  56
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

8 Újonc

darell. felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 2001-03-14

Egyéb

 • Játékos név
  Darell Cross
 • Weboldal
  http://forum.ls-rp.hu/index.php
 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

296 profil megtekintés
 1. "JF" van odaírva, ami sok mindent jelenthet. Sajnálatos módon, te nem határozhatod meg ezt. :)
 2. ezt próbálnám én is elmagyarázni Andrey_RogotnyevJátékfejlesztő Offline Arnold_GrayJátékfejlesztő Offline Brandon_GrahamJátékfejlesztő Offline Daisuke_KitashiJátékfejlesztő Offline David_CrawfordJátékfejlesztő Offline Thomas_R_GreenbergJátékfejlesztő Offline Ahogy elnézem van 6 db "játékfejlesztő" (lmao amúgy) is, gondolom hogy mennyire konzisztens a mód.
 3. Miért kéne ahhoz alátámasztás hogy leszóljam? Elég volt az amit láttam. 2.) Most te is az AdamB 2 éves munkáját szólod le, jogtalanul, alátámasztás nélkül. (Mivel nekem közöm sincsen se a módfejlesztéshez, se a fórumhoz. LOL) Ezért könyveltem el hogy szarok vagytok. Mondja az aki szar török SMF editeket használ a fórumján.
 4. Ki mondta hogy ezt a nevet használod IG? Itt ezt használod, ennyit tudok rólad. Amúgy is, csak poénkodtam. (De látom te ezt nem veszed, na mindegy.) 1.) Én nem töltök be semmilyen pozíciót ott, a fórumon azért van rám rakva mert teszterként a Moderátorokhoz írom a buggokat amiket találok. 2.) Hogy lehetsz ennyire gyökér, hogy ezt vágod le az egészből? 3.) (Csak azért mert megtehetem) A fórumod és a szervered is úgy néz ki mint egy kihányt szardarab. Körülbelül annyit is ér. (Ha nem kevesebbet) 100%-ban merem állítani hogy már a következő hónapban le se fogod szarni ezt. :) Geci szimpatikusnak tűnsz, mit ne mondjak.
 5. Tesó, engem aztán nem bosszant. Érdekelt hogy miért. Az hogy lehet hogy te nem tartod "konkurenciának" magatokat az oké, de attól függetlenül még azok vagytok. Nagyon kevés ember van már a SA:MP közösségben (Magyar) tehát ha már 10 ember a te szervereden játszik, akkor már a másikon 50. Tom Denem az Lord Voldemort Magyar neve. Ezért orratlan.
 6. Én csak azt nem értem hogy miért akartok szervert nyitni, nem mintha így is a mostani LSRP ismét kihalófélben lenne, a konkurencia pedig már a nyitásra készülődik (LSCRP) Amúgy is, orratlan emberekben nem bízom.
 7. webtiryaki az nem egy SMF témakészítő, hanem egy weboldal ahol ingyenes SMF témákat lehet leszedni De legalább kreditáltatok valakit.
 8. Thank you very much.
 9. áttudnád írni "darell."-ra? Köszi.
 10. MÁV, nem is csodálkozunk.
 11. rpg

  Már nagyon várom a V4-t. Amúgy, bezárt. :(
 12. Van egy két ismerősöm aki hasonlót hallgat, tehát nem lepne meg.
 13. Olyat nem basztam még hogy valaki tűzhelyen "sütötte" meg a rakott burgonyát, de olyat se hogy fazékban.
 14. Sziszka szádba veri a faszát.
 15. Kemény ízlésed van tesó.