darell.

Fórumozó
 • Hozzászólások

  98
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

23 Újonc

darell. felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 2001-03-14

Egyéb

 • Játékos név
  Martín Hernandez
 • Weboldal
  https://forum.lsc-rp.hu/
 • Titulus
  El Nino

Utolsó profil megtekintők

666 profil megtekintés
 1. Kár hogy az MTA SOHA! nem lesz jó az RP-re. Nem is arra lett kitalálva. Ha nem a Magyarország lenne, még érdekes is lenne ez a dinamikus változó áras cuccos. (De amúgy, hogy oldjátok meg hogy fluktuáljon az ár? Infláció alapján, vagy csak egy randEnum--mal?)
 2. nme sgitek nked
 3. worldwar

  melyik köcsög lopkodja a nevemet
 4. worldwar

  Én az "asdasd" jelszót szoktam eldobandó karakterekre használni.
 5. worldwar

  T-Mac Changer.
 6. worldwar

  Anti-VPN + IP ban. A legtöbb cheatert kiszűri.
 7. worldwar

  Ja, mert nem tudok DM-elni.
 8. Ez tényleg nosztalgikus, de nem a jó oldalról. Ez az egész mód, leírás alapján az a régi EQ/LP-s módnak tűnik See-s elemekkel. Mellesleg.. hogyan oldottátok meg azt hogy 2 fajta pénznem van? és miért? Hogy szopassátok a fejlesztőt? Fogadjunk a pénz részénel fekete alapon kék színűek a számok. Mint előttem leírták, a facebookotokon, egy hetes projekt. Ma nyílt, 5 nap múlva már nem lesz belőle semmi.
 9. worldwar

  lmfao. akkor most mi van?
 10. worldwar

  én meg a Deus Vulthoz. Kaphatok-e bant ha kifejezem a xenofóbiámat a szerveren?
 11. Szia! A Social-Security számod három utolsó számjegyének összegéből kell gyököt vonnod majd, a Mastercardos ATM-nél üsd be a kapott számjegyeket. Ezután találkozni fogsz egy papnővel aki elvezet egy olyan számítógépre ahol le kell töltened egy keyloggert és várnod kell 22 estét és 22 napot. Ezután a keyloggerből szedd elő a jelszavakat és tetováld a leghosszabbat a felső alkarod alatti zsírrétegre. Miután ezt megtetted, rájössz hogy egy faszságot olvastad legalább 2 percen keresztül. Alternatív megoldás: Darude - Sandstorm
 12. aszexuális nemzőképességet?
 13. -

  A (drive-by) teljesen, egyértelműen egy GF szabály. Az hogy a kocsit valakinek a testére ráparkolunk az más tészta, az a játék fizikájának kihasználása. RL is naponta történnek elütések, egyértelműen kis részük halálos csak, a legtöbbször az ember csak felkenődik a kocsira és ezután is.. tántorognak, nem az embert húzkodják ki a kocsiból (ami szintén törvénysértés) Persze, nem a FayRPG-t védem, csak ha ilyen mélyre teszed a sztandardodat hogy ilyen szerveren játszol, akkor ne is csodáld hogyha GF elemekkel találkozol. Szomorú amúgy hogy a Globális Moderátorok ilyen semmitmondó, undorító, szar témát hagynak, hogy a "felhasználók" hírdessék az ugyanolyan semmitérő, undorító, szar szervert. Értem hogy sokan játszanak rajta, de hova tűnt az az idő amikor prefixet kellett haszálni? (GF/RPG/Stunt/DM/Fun) Vagy amikor 24 órát kaptak az illetők hogy a témájukon javítsanak? Ez konkrétan semmi. A Rasheed témáját meg persze lezártátok mert "SeeRPG" edit. (ami igényes is volt, szép is) (lmfao amúgy)
 14. https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=135023 literally 2 seconds.
 15. Szeretem a trucking szervereket :D 0.3DL? Mert akkor felnézek.