TrentonG

Fórumozó
 • Hozzászólások

  122
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

14 Újonc

TrentonG felhasználóról

 • Rang
  Teljes tag
 • Születésnap 1-01-01
 1. Jobban örültem volna, ha mégis a magyar sampot próbálnátok kicsit megmozgatni, de remélem, hogy ha ténylegesen MTA lesz, nem lesz benne ezeregy mód, és egy 2 magossal is simán vinni fogja.
 2. Várós, PDSS-en vettem én is szintén részt egy ilyen xmas party-s cuccon, emlékszem, csomagolópapír volt a megfejtés. Jó volt, még akkor volt bőven magyar játékos.
 3. Ez nem a seeedites szerver, vagy ez már másik?
 4. hát ja kb le lesz töltve
 5. A Google-nek van egy olyan app-ja telefonra, hogy letudod róla követni egy IMEI azonosító segítségével, aminek rajta kéne lennie a telefon dobozán, nézzétek meg. Ha sikerül, akkor öccáz péz lesz.
 6. Hát kb., a pali nem bír egy rendes képet kirakni, ha már segítséget kér.
 7. Sokat látni a 5x5-ös képből, frissíts streamert, vagy látótávot állítsd be a streamernél.
 8. Nagy mákod volt, visszaadta?
 9. https://www.five-multiplayer.net/ Ebben még lehet valami, a többi csak egy szétlopott citizenfx szarság..
 10. mert gondolom falusi modot editelsz, és ott úgy van megadva, a goudlynéban hogy pl 140-150 közötti kocsi id-k az úttisztítók, és ha hozzáadsz 1 kocsit, elcsúszik az egész, újra kell írnod az id-ket a pawnoban.
 11. Nem, azzal egyszerűbb futtatni, szerintem ez volt a hiba hogy nem használod. Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1475508073[/time] ) Az Apachet kell startolni meg a mysql-t a xamppban asszem, rég használtam már : P
 12. XAMPPot használj ha nem használod jelenleg
 13. Oké megcsináltam a betűk meghallgatása opcióval de attól még javíthatja, küldtem a képet neki.
 14. Elárulná valaki hogy hogy kell beregisztrálni a fórumra? Hisz a regisztrációnál be kell írnom a képen látható betűket, de nekem nincs ott kép, be sem tölt.
 15. Nincs odamappolva véletlen?