Lezlike

Fórumozó
 • Hozzászólások

  44
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

0 Újonc

1 követő

Lezlike felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1999-12-20

Egyéb

 • Játékos név
  Lesley Bellic
 • Titulus
  [MTA] Fejlesztő

Utolsó profil megtekintők

1.177 profil megtekintés
 1. Sziasztok! Ezt hogyan lehetne megcsinálni MTA-ban is hogy igy lehessen mozgatni dolgokat ?
 2. megcsináltam ezt, de mégsem akar működni...
 3. Szia! Ha azokra a nagy billboardokra gondolsz amiket a hirdetés van akkor megkeresed a textúra nevét és úgy tudod őket módosítani akár egy .png képet is tehetsz a helyére, de dxCreateTexture val szinte bárhová tudsz tenni akármilyen képet
 4. Sziasztok! Hogyan lehetne megoldani hogy a objektek,playerek,járművek körvonalát ki tudjam rajzolni ? https://imgur.com/Jcmj2UV mint ezen a képen, a neten találtam hasonló dolgokat de nekem nem működtek. https://forum.mtasa.com/topic/102608-element-silhouette-outline-shader/?tab=comments#comment-893744 Aki tudna segíteni előre is köszönöm neki. :)
 5. Úgy nem jó mert nekem úgy kell a tábla hogy ki van törölve belőle az az üzenet amit megnéztek
 6. Köszi közben megoldottam, de ha "nil"-t tettem akkor is ugyan ez volt a helyzet
 7. Sziasztok!Az lenne a gondom hogy van egy script ami egy üzenetküldést valósít meg. belerakom a cuccokat így egy táblába pl.: messages[id] = {} messages[id]["name"]=name messages[id]["tema"]=tema messages[id]["text"]=text messages[id]["player"]=player ez meg is van és utana leküldöm minden kliensnek , mert ez szerver oldalon van. A kliens oldaloon aztán for k,v in ipairs(messages) do ciklussal megjeleníttetem dxDrawText es hasonlók segístégével az üzenetet. Ez eddig meg minden oké, te van olyan hogy törlés és amikor pl.: van 6 üzenet egymás alatt és a 4-et kitörlöm így.: --------SZERVER OLDAL------- for k,v in ipairs(messages) do if v["name"]==message["name"] and v["tema"]==message["tema"] and v["text"]==message["text"] then --itt megvizsgálom table.remove(messages,k)--ezzel törlöm triggerClientEvent(root, "serveruzitoclients", root,messages)---leküldöm megint a modosított táblát a kliens oldalon nem mutatja a többi üzenetet csak a első hármat ugye mert a negyediket töröltem és az utánnavalókat sem mutatja és ha a táblába megint valaki ír pl a 7 üzit mar az sem látszik. Előre is köszi a válaszokat
 8. Sziasztok.... Azt szeretném megtudni hogyan tudom azt megcsinálni, hogy az admin parancsokat ne lehessen bindelni? itt azt értem, hogy ha pl valaki beírja azt : /bind num_1 fixveh 15 akkor ez ne működjön neki, vagy ha be is bindelte ne tudja használni azt a bindet ami admin parancsot is tartalmaz.
 9. Magamról: Sziasztok.Lezlike vagyok(Nagy László) decemberben leszek 18 éves. Már több mint másfél éve foglalkozom MTA fejlesztéssel, és eközben suliban is programozást illetve hálózati konfigurálást tanulok... Már dolgoztam több szervernél is, de valahogyan ez nekem nem annyira jött be ezért saját csapatom van, de közülük csak én scriptelek a többiek pedig mappolnal illetve besegítenek kisebb dolgokban. Mivel a sulim mesze van ezért kollégiumban lakom, és csak hétvégente vagyok otthon, és ekkor van időm scriptelni is. Amiket tudnotok kell: --Kérésre scriptek/meglévő rendszerekhez kezelőfelület-- --Fontos nem csinálok egész modot, csakis scripteket-- --Saját időre dolgozom tehát ne sürgess "amikor kész van szólók" alapon-- --Cserébe sokmindent elfogadok (munka előtt megegyezünk)-- Referenciamunkák: A csatornán még találtok videókat,ezeken kívül sok kisebb scriptet is csináltam... Ha kérdésed van illetve érdekel valamelyik script bátran írj privátban. Köszi, hogy elolvastad.
 10. Köszi már megvan!
 11. értem köszi a válaszokat
 12. Sziasztok! Milyen programmal/hogyan lehet csinálni paintjobokat autóra/fegyverekre ? A válaszokat előre is köszönöm!
 13. Sziasztok! Hogyan lehetne azt megoldani hogy a Cj skin fehér és fekete is lehessen ? Ha ezt nem lehet megoldani akkor azt hogyan h a Cj skin csak fehér legyen ? Próbáltam .txd tenni a 0-ás skinre de nem engedi.
 14. Sziasztok! Embereket keresek egy úgynevezett "DreamBig" projekt befejezéséhez. Posztok: ---Modellező: Bugmentes modelleket tudjon készíteni,életkor nem érdekel Határidő-nincs megszabva,amikor kész akkor adod át Amikre szükségem van-városháza,benzinkút(nem épület csak a töltőállomás és a tőltöpisztoj modell),esetleg ház,fekvőrendőr,gyalogos átkelőhely,interior és garázs ---Mapper: Bugmentes mappolás Légy kreatív,életkőr nem érdekel Határidő-nincs megszabva,amikor kész akkor adod át Amire szükségem van-szigetek,falvak,szépítés ---Fejlesztő: Legyenek referenciamunkáid,életkor nem érdekel,csak 0 ról írt script érdekel Határidő-nincs megszabva,amikor kész akkor adod át Amire szükségem van-item,tuning rendszer, akár account és interior is érdekel ------------------------------------------------------ Elérhetőségek: Facebook , és itt is írhatsz.
 15. local sx,sy = guiGetScreenSize() local cx,cy = getCursorPosition () local cx,cy = cx*sx,cy*sy if cx > --[kezdeti X kordi]-- and cy > --[kezdeti Y kordi]-- and cx < --[vége X kordi]-- and cy < --[vége Y kordi]-- then --bennevan else --nincs benne próbáld meg ezt