BlackSy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  571
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

181 Elfogadott

BlackSy felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Április 27

Egyéb

 • Játékos név
  Mark Revolv
 • Skype
  xxglichxx
 • Titulus
  Designer

Utolsó profil megtekintők

2.522 profil megtekintés
 1. Ha nagyon szeretnél.
 2. Ha olyan fejem lenne mint neked fel raknam a buszra inteketnek neki

  1. BlackSy

   BlackSy

   Aztán honnan tudod milyen fejem van???? Hívod a familiát aztán megversz? He?

 3. Ne akkor tüntesd el amikor beszáll. Próbáld meg Event nélkül és a source helyett root.
 4. A halál részén gondolkoztam már én is. Az a gond, hogy a mostani játékosok nem elég rugalmasak. Nem szeretnének bukni semmit, lusták. Azért játszanak még a szarabb szervereken is (Lásd: FineMTA), mert ott van értékük, és nem képesek elengedni.
 5. Én arra tudok csak gondolni, hogy a Timer miatt. Render alá van rakva, mindig létrehozza a timer-t. Ha nem ez, akkor nem tudom. Ránézésre nem látok benne olyan nagy hibát.
 6. Igazatok van. Viszont a szürke rész, nem egy kőrvonal, hanem az oroszlán "bundája". De megnézem majd több megoldással. Köszi. :D
 7. Sziasztok. Elkezdtem ismét egy Logó-t. Ez még nincs befejezve, mivel ötlethiányban szenvedek. :D A szürke részt majd cserélem, illetve kap majd az egész egy körvonalat. Viszont ezen kívűl hogy tudnám feldobni? Valakinek ötlet? :D
 8. És Timer-t nem szerencsés Render-be rakni. .D
 9. Így ránézésre nem tűnik rossznak. Ír valami hibát?
 10. Igazán nincs mit. Infó órám volt, és nem tudtam mit csinálni. :D
 11. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; using System.Threading.Tasks; namespace ConsoleApplication3 { class Program { static void Main(string[] args) { getName(); } static void getName() { string[] array = new string[4]; for (int i=1;i<array.Length;i++) { Console.WriteLine("{0} név: ",i); string name = Convert.ToString(Console.ReadLine()); array[i] += name; } string greet = ""; Random ran = new Random(); for (int i = 1; i < array.Length; i++) { string[] greetingArray = { "Szia", "Minden jót", "Viszlát" }; greet = greetingArray[ran.Next(0, greetingArray.Length)]; Console.WriteLine("{0} {1}",greet,array[i]); } } } } Nem a legelegánsabb megoldás, de működik.
 12. roleplay

  Ismerősek voltak a leírtak. :D Bár ennél a szervernél a Design nem a legszebb, és hát 2014-es, de az ötlet nagyszerű, és egyedi. Anno elkezdtem ezt én is, csak szebb design-al, és ott minden dolog külön oldalon volt. Talán megvan még valahol. Ha megtalálom küldök képet. :D
 13. Én is elkezdtem egy Cops 'n Robbers szervert, pár hónapja, viszont kereslet nem nagyon volt rá. Hiába jó egy szerver, a mai játékosok csak az RP-re mennek, hogy legyen fullos autó, meg PP, hogy a szarrá tuningolhassák a kocsikat. Meg hát azt sem egyszer láttam, hogy a 12-13 évesek RP szervereken kurváznak, mert hogy az milyen menő.
 14. Milyen mod-ba kell? Fogod a mod chat-system-ét, lekérdezed, hogy ha admin az illető, akkor pirosan írja, ha nem admin, akkor fehéren.
 15. Meta.xml helyesen van megadva? Indításkor egy refresh-el sem érzékeli?