BlackSy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  618
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

192 Elfogadott

BlackSy felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Április 27

Egyéb

 • Játékos név
  Mark Revolv
 • Skype
  xxglichxx
 • Titulus
  Designer

Utolsó profil megtekintők

3.871 profil megtekintés
 1. Szerintem is felesleges ennyi hash, de ha nem lassítja a rendszereket, és a lekérést, akkor csak nyugodtan. :D
 2. Szia! Az első kérdésre a válasz: Annak a kliensnek hozza létre a változót, akinek lefut a kód. Szóval jó az első megoldás, nem kell a második. 2.) Player változó ha jól tudom csak szerver oldalon van, az is "Funkció változó" (Fogalmam sincs mi a normális neve), tehát function functionName(player) Általában a player-t akkor a meghívásából kapja. (Pl: AddEventHandler, AddCommandHandler) 3.) Erre a legkézenfekvőbb megoldás az ElementData. Létezik a getElementData, illetve a setElementData. (A 2.)-ben nem vagyok biztos, jobban is el lehetne magyarázni. :D)
 3. https://wiki.multitheftauto.com/wiki/SetPlayerHudComponentVisible
 4. mysql

  Úgy őszintén. Honnan tudta volna, hogy hol van megadva az elérés? Segíteni próbált. Az más, hogy nem tudott. Most ez olyan, hogy megkérlek, hogy segíts, hogy kijussak az űrbe. Ha nem sikerül, akkor egész MO. nem képes nekem segíteni, igaz?
 5. A qh után nem kell pont.
 6. Adtál értéket az ElementData-nak? local fizu = 0 Ez nem adja meg az elementData-nak a 0-t. Mit szeretnél elérni? A ciklusban csak lekérni akarod az elementData értékét, vagy értéket beállítani neki? Mert működik ez, csak nem a local fizu-val. Ha setElementData-val beállítasz neki egy értéket, akkor jó lesz. De ha kell segítség, írj Facebook-on. :D local money = 200 for k, v in ipairs(getElementsByType("player")) do for i = 1, 15 do setElementData(v,"rank_" .. i .. "_pay", money) fizu = getElementData(v,"rank_" .. i .. "_pay") or 0 outputChatBox(fizu) end end
 7. Van egy viszály köztük, ami nem a fórumon kezdődött. Csak itt írja le Jesse a véleményét. :D
 8. @Wraith Jó baszki, én totál kész vagyok. xD Baszki ez a srác... xDDD
 9. @Wraith Értem mit mondasz. DE. A próbálkozásokkal sosincs baj, én is rengeteg mindent elkezdek. 4x kezdtem el MTA szervert írni, 4x abbahagytam. Mert elment a kedvem. Most viszont megint lenne kedvem egy kicsit script-elgetni, szóval lehet kezdek valamit. Persze nem szervert készíteni, főleg nem edit-et. (Régen sem ez volt a célom, akkor is egyedit szerettem volna, és mindig project-ben gondolkodtam, nem ígérgettem semmit.) De volt amikor Metin2 szervert akartam. Az viszont nekem nem tetszett. (A folyamatos konvertálás egy karakter módosítása esetén is. Egy rémálom) Persze, kell egy fix terv, és nem szervert csinálni egyből, de próbálkozni lehet. :D
 10. Több a feszültség itt, mint egy aggregátorban, baszki. Szegény srác, csak segíteni akart. Bár titeket is megértelek, MTA terén is azt mondta, hogy ne csináljanak External modos szervert, ő azért csinált. (Mint Almási. Szídta a See design-os, edit szervereket, és megteremtette az External-t. Ami edit+See design. [WUT?]) Ja és, @Jesse azért hozta fel a SeeMTA-t, mert a See fejlesztő neve is Jesse.
 11. Ped

  No de kliens oldalon Ped-et létrehozni? Szerver oldalon jobb lenne, legalább mindenki látja kit baszogat az NPC. xd
 12. local reasons = { {"ok1","valami"}, {"ok2","valami"}, {"ok3","valami"}, } function panels() for k,v in pairs(reasons) do dxDrawRectangle(x,y*k,w,h) dxDrawText(v[2]) end end Talán így. Bár lehet kicsit laggoltatna.
 13. Felesleges ennyi funkció. Elágazásokkal szebb, és könnyebb, illetve rövidebb is lesz a kód.
 14. createObject, destroyElement, attachElements, detachElements
 15. Csak tárhely kell? EZIT.hu nem tűnik rossznak. Kattints ide, a link-ért.