BlackSy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  652
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

196 Elfogadott

BlackSy felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Április 27

Egyéb

 • Játékos név
  Mark Revolv
 • Skype
  xxglichxx
 • Titulus
  Designer

Utolsó profil megtekintők

4.675 profil megtekintés
 1. end, jailTimer 1000, 1 end, jailTimer 1000, 1 Nem kell a jailTimer oda. end, 1000, 1
 2. A chat() egy custom függvény? illetve az az end 1000 mi? Csak mert nem látok Timer-t.
 3. Az király, mert nem kaptam semmit. xd
 4. Hol? Nem látom. :D
 5. Felejtsd el az utalást. Nem szükséges. Írj privátban, és megcsináljuk ezt a script-et.
 6. Minden autónál le szeretnéd szedni ami euros, nem? Mert több is lehet belőle. Akkor az kell amit én írtam.
 7. Nincs 1-es id-jű autó, illetve mi az a theVehicle? Nem úgy lenne értelmes, hogy a ciklus végig megy a kocsikon, és HA a vehicle modellje egyezik azzal amit te akarsz, akkor a vehicle-t adod meg a setVehicleComponentVisible-be? Nem igazán értem mit szeretnél, de ha minden kocsinak le szeretnéd szedni a "farzone"-ját, akkor úgy kéne. for _, vehicle in ipairs(getElementsByType("vehicle")) do if getElementModel(vehicle) == 1 then setVehicleComponentVisible(vehicle, "farzone" , false) end end Illetve mi az a "farzone"? Keresgélem, de nem találok róla semmit.
 8. Ben, én imádlak... Fel is iratkozok, nehogy lemaradjak az új videókról.
 9. Jaaa. Hát tényleg nem értettem akkor. :D Akkor nincs ötletem. A GTA-d eredeti?
 10. Miért szeretnéd ezek nélkül elindítani? Ezek mind hasznos dolgok, sok mindennek kell. Megbízhatsz a linkekben, a Microsoft eredeti oldaláról vannak.
 11. Akkor szükséged lesz ezekre: c++ .NET DirectX
 12. Ez esetleg?
 13. Külön resource-ba szokás. Ebben a resource-ban van a script, meta-ba beleírod a function export-ját, így bármelyik script-ből eléred. Hozzáadhatod handler-t itt is, ha csak tesztelni szeretnéd,akkor nincs vele baj, de célszerű másikba írni. Írd a funkció után.
 14. Kliens oldalon nem tudod leállítani a szervert. addCommandHandler ( "shutdown", function ( player, command, reason ) if ( hasObjectPermissionTo ( player, "function.shutdown" ) ) then local sec = 5 setTimer(function() outputChatBox("[Shutdown]: A szerver le fog állni "..sec.." másodperc múlva!", 231,217,176, false) sec=sec-1 if sec==0 then shutdown(reason or "") end end, 1000*sec, 0) end end ) Ezt szerver oldalra.
 15. local screenWidth,screenHeight = guiGetScreenSize() function renderDisplay ( ) local seconds = getTickCount() / 1000 local angle = math.sin(seconds) * 80 players = getElementsByType ( "player" ) for k,v in ipairs(players) do local accountname = "" if (isGuestAccount(getPlayerAccount(v)) == false) then accountname = getAccountName (getPlayerAccount(v)) if isObjectInACLGroup ( "user." .. accountname, aclGetGroup ( "admin" ) ) then dxDrawImage ( screenWidth/2 - 50, 0, 100, 240, 'arrow.png', angle, 0, -120 ) end end end end addEventHandler("onClientRender", root, renderDisplay) Elvileg ez működőképes. Bár nem nagyon szórakoztam még ACL-el. Viszont így nem lesz a fejük felett a logo. Arra figyelj.