BlackSy

Fórumozó
 • Hozzászólások

  608
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

192 Elfogadott

BlackSy felhasználóról

 • Rang
  Hős tag
 • Születésnap Április 27

Egyéb

 • Játékos név
  Mark Revolv
 • Skype
  xxglichxx
 • Titulus
  Designer

Utolsó profil megtekintők

3.514 profil megtekintés
 1. Ped

  No de kliens oldalon Ped-et létrehozni? Szerver oldalon jobb lenne, legalább mindenki látja kit baszogat az NPC. xd
 2. local reasons = { {"ok1","valami"}, {"ok2","valami"}, {"ok3","valami"}, } function panels() for k,v in pairs(reasons) do dxDrawRectangle(x,y*k,w,h) dxDrawText(v[2]) end end Talán így. Bár lehet kicsit laggoltatna.
 3. Felesleges ennyi funkció. Elágazásokkal szebb, és könnyebb, illetve rövidebb is lesz a kód.
 4. createObject, destroyElement, attachElements, detachElements
 5. Csak tárhely kell? EZIT.hu nem tűnik rossznak. Kattints ide, a link-ért.
 6. Ha jól gondolom, akkor nem a script-el lesz baj, hanem az Import-export-ért felelős plugin a 3dsMax-ban. Azt hiszem a Kam's plugin-nak volt ilyen hibája. Velem is megesett, csak nekem a textúra full fehér volt, nem fekete. Keress egy másik plugin-t.
 7. mta

  Többi remélem meglesz.
 8. Csak engem akasztott ki ez a sok "szerver" szó? 13-szor szerepel a "szerveren" szó, és 5-ször a "szerver" :D
 9. Ebben is van igazság. De akinek nincs erős szervergépe, annak javasoltabb inkább kliens oldalra írni. Jobb az, hogy pár embernek szaggat a szerver, minthogy mindenkinek. :D
 10. Úgy hallottam, hogy a legtöbb dolgot amit tudsz, érdemesebb kliens oldalra írni, hogy ne a szervert terhelje. Nem tudom Job system alatt mit értesz, magát a munka felvételt, vagy a munkákat. De nézzünk csak egy alap CP-s melót. Ha kocsival mész, szerver oldalon lehívsz egy autót. Kliens oldalon lerakod a CP-ket, hogy csak az lássa, aki éppen a munkát végzi. Tulajdonképp szerver oldalon ilyen esetben csak a spawn-olásokat, a destroy-okat, és a mentéseket érdemes.
 11. Marci? :D Tulajdonképp szerver oldalra azt szokás írni, ami mindenkinek lefut, amit minden kliens lát, és befolyásolja a szervert, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam. Kliens oldalra meg azt, ami a klienseknek/játékosoknak jelenik meg. Használni tudom, magyarázni nem, szóval ha nem érthető, bocsi. :D
 12. Bizton állíthatom @#ωᴇʙsᴛᴇʀ barátom, hogy a HL az egyik legnormálisabb publikált mod. Az igaz, hogy nem tökéletes, és nem is kéne más módját használni, de ha tényleg lopott modos szervert akar, had csináljon. Legalább nem External-t használ.
 13. duty

  HL pl. Esetleg még Sanyi modjai. Social/Existence. Bár az utóbbiak kicsit körülményesebb telepítéssel rendelkeznek.
 14. duty

  Haver, ne erőltesd az External-t. Ha annyira modot akarsz lopni, inkább valami minőségit. Egyáltalán nem megsérteni akarlak, csak arra akarlak rávilágítani, és minden embert, aki azzal akar szervert nyitni/azokra jár, hogy hulladék mod. Nem unalmas, hogy mára minden második szerver External, úgy, hogy a navet átírják, de az External logot meg bent hagyják valahol? Kezdünk átmenni Metin2-re. Ott is az a divat. Fognak egy szerverfájlt, és megnyitják ugyan azokat a szervereket, más néven.
 15. A bánya sarkait kell megadnod, pozícióba, így lesz 9db számod minimum. Ebben a 9-ben bent van 3 sarok, a 4-edik sarok már opcionális, nem kötelező megadni,viszont ha nem adod meg, egy háromszöget fogsz kapni eredményül. A 4-edikkel már 12 szám lenne. water = createWater ( 1866, -1444, 10, 1968, -1442, 10, 1866, -1372, 10, 1968, -1370, 10 ) x1, y1, z1 x2, y2, z2 x3, y3, z3 Opcionális: x4, y4, z4