skyLine

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  2.173
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

361 Kedvelt

1 követő

skyLine felhasználóról

 • Rang
  Vaterán
 • Születésnap 1997-10-10

Egyéb

 • Steam
  id/skylinehun
 • Játékos név
  {instert your name here}
 • Weboldal
  hungaming.ga
 • Titulus
  Üdv, eladó?

Utolsó profil megtekintők

1.263 profil megtekintés
 1. Szomorú, hogy még 2019-ben is képesek vagytok összeveszni. Össze kellene inkább fogni, segíteni a másikat és valami életet kicsikarni egyes szerverekből. 2019-ben elég cringe, hogy ottmaradtunk 2014-ben. A témát zárom.
 2. dxDrawImage
 3. Így igaz. Ki is hirdethetjük a 2019-es győztest.
 4. mta

  Üdv, maga See Game Helpdesk?
 5. CT shield, vagy valami hasonló.
 6. Szerintem, ha így haladunk idén nem is lesz már. Tényleg felesleges. 2018-ban megpróbáltuk.
 7. Úgy kell elképzelni, mint egy szövegdobozt. A 2, 3, 4, 5 argumens ugye a koordináta. x,y,szelesseg, magassag. Ha szeretnéd, hogy középre legyen igazítva mindig akkor x,y,x+szelesseg,y+magassag módon kell használnod.
 8. üdv
 9. Zártam.
 10. Sehogy. Az MTA serialod nem tudod megváltoztatni.
 11. Figyelj arra, hogy legközelebb ne az Archivumba nyisd! Egyebkent mindketto hibas lehet. Externalban a tuning minuszba allitja a handlingot, mert egyes ertekek nagyon nulla kozeliek. Erdemes uj handlinget csinalni, vagy uj tuningot, mert alapbol mind a ketto bugos.
 12. local penz = table.random(money) player:setData("char:money", player:getData("char:money") + penz) outputChatBox(" ", player, 255, 255, 255, true) outputChatBox(cbms .. "Sikeresen teljesítetted a fuvart. A fizetséged #7cc576" ..penz.. "$#ffffff.", player, 255, 255, 255, true)
 13. Zárom.
 14. - Az év SA-MP szerverei WestRPG, SAPPHIRE RolePlay, PDSS , MaXXiMuM FreeRoam - Az év MTA szervere SeeMTA - Az év fórumozója @Kovacs_Richard - Az év hozzászólása - Az év legsegítőkészebb tagjai @Ben, @Fl0rian, @Kovacs_Richard - Az év staff tagjai @skyLine, @ZyZu - Az év MTA scriptere @Xenius - Az év SAMP scripterei @Rasheedka, @Fl0rian - Különdíjasok @krisk, @EnterR - Az év legjobb pubja: Szikla Pub - Az év legrosszabb barátja: @krisk - Az év leghosszabb pucuja: @EnterR Gratulálunk! Boldog Új Évet Kíván a GTAKözösség.hu csapata!
 15. Nem túl aktív a téma, de jöhetnek a jelölések az alábbi kategóriákban. - Az év SA-MP szervere - Az év MTA szervere - Az év fórumozója - Az év hozzászólása - Az év legsegítőkészebb tagja - Az év staff tagja - Az év MTA scriptere - Az év SAMP scriptere Hozzászólásba másoljuk be a kategóriát és jelöljük be mellé az általunk választott személyt/hozzászólást. Egy embert lehet több kategóriába is jelölni, viszont egy kategóriában maximum egy embert jelölhettek meg!