skyLine

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  2.109
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

353 Kedvelt

skyLine felhasználóról

 • Rang
  Vaterán
 • Születésnap 1997-10-10

Egyéb

 • Steam
  id/skylinehun
 • Játékos név
  A te neved
 • Skype
  senki nem használ ilyet
 • Titulus
  Vaterán

Utolsó profil megtekintők

436 profil megtekintés
 1. Ezt én sem értem.
 2. üdv eladó?
 3. Fenn áll még a probléma? Nekem ennyi megoldotta.
 4. dayz gamemode magyar

  A betűszínen állítsunk már kérlek, mert sötét témán semmi nem látszódik belőle. :D
 5. Nem sikerült pontos megfejést találnom. Elég ocsmány módon oldottam meg. Beleírtam az általam kívánt teszt funkciót az almappában lévő client.lua -ba. Elég ocsmány módszer, de legalább működik. :D
 6. Ez volt az első próbálkozás, de így sem működött. :D
 7. Sziasztok! Nem igazán szoktam témát nyitni errefelé, nem is szándékoztam, de már minden lehetőséget kipróbáltam így felétek kell fordulnom. Alapból a meta.xml-ben lehetőség van a funkciók exportálására, de egy problémába ütköztem. Ha egy mappán belül még egy mappában lévő scriptbe szeretnék valahogy exportálni akkor azt miként tehetném meg? Példának: Van egy resource mappa, ami például tesztres néven van. Ezen a mappán belül van egy almappa amin belül egy újabb script található tesztressub/client.lua Ha a tesztres/meta.xml -be ezt írom: <export function="teszt" type="client" /> A funkció a tesztressub/client.lua-ba nem fog lefutni. Erre van valami megoldás? Próbáltam már a tesztressub-ba is meta.xml-t írni, majd <config /> valamint <file />-al a tesztres meta.xml-jében hivatkozni rá, de nem igazán akart semmiképp sem működni. Összefoglalva: tesztres mappa-> client.lua server.lua meta.xml tesztressub mappa-> client.lua server.lua meta.xml (ezt már töröltem, mert próbáltam így is) A tesztres/tesztressub/client.lua -ba szeretnék egy funkciót meghívni. Remélem érthetően írtam le a problémámat.
 8. Zártam, nem törlöm hátha jól jön a jövőben.
 9. Szükséged van még a szerverre?
 10. Nagyszerű, itt sem kaptam választ. Zárom és helyezem.
 11. Nagyon is eltelt az a 24 óra. Zárom és helyezem.
 12. Elég régóta nem érkezett válasz a kérdésemre, így a témát zárom.
 13. Mostantól (2017. 07. 13.) elérhetővé vált a fórum Főoldalán egy szerverlista. Itt az általatok készített szerverek jelenhetnek meg. Ezzel a lehetőséggel több játékost vonzhattok a szerveretekre, hiszen a főoldal fog megjelenni mindenkinek először. Hogy mit kell tenned, hogy a szervered megjelenjen a főoldalon? Nyitnod kell egy kiemelkedően jó leírással rendelkező témát, vagy... ...amennyiben nem szeretnél leírást írni, de legalább 500 like van a szervered Facebook oldalán és ott feltünteted a GTAközösség.hu webcímet, a szervered kikerülhet a főoldalra.
 14. Mostantól (2017. 07. 13.) elérhetővé vált a fórum Főoldalán egy szerverlista. Itt az általatok készített szerverek jelenhetnek meg. Ezzel a lehetőséggel több játékost vonzhattok a szerveretekre, hiszen a főoldal fog megjelenni mindenkinek először. Hogy mit kell tenned, hogy a szervered megjelenjen a főoldalon? Nyitnod kell egy kiemelkedően jó leírással rendelkező témát, vagy... ...amennyiben nem szeretnél leírást írni, de legalább 500 like van a szervered Facebook oldalán és ott feltünteted a GTAközösség.hu webcímet, a szervered kikerülhet a főoldalra.
 15. Gőzöm nincs, hogy mikor volt és, hogy hol, de a régi weboldalamon találtam. :D Ezek meg talán az első szerveremen készültek. Azért a végére megtaláltam az F7-et.