skyLine

Globális Moderátor
 • Hozzászólások

  2.162
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

358 Kedvelt

1 követő

skyLine felhasználóról

 • Rang
  Vaterán
 • Születésnap 1997-10-10

Egyéb

 • Steam
  id/skylinehun
 • Játékos név
  A te neved
 • Skype
  senki nem használ ilyet
 • Titulus
  Vaterán

Utolsó profil megtekintők

1.153 profil megtekintés
 1. Sehogy. Az MTA serialod nem tudod megváltoztatni.
 2. Figyelj arra, hogy legközelebb ne az Archivumba nyisd! Egyebkent mindketto hibas lehet. Externalban a tuning minuszba allitja a handlingot, mert egyes ertekek nagyon nulla kozeliek. Erdemes uj handlinget csinalni, vagy uj tuningot, mert alapbol mind a ketto bugos.
 3. local penz = table.random(money) player:setData("char:money", player:getData("char:money") + penz) outputChatBox(" ", player, 255, 255, 255, true) outputChatBox(cbms .. "Sikeresen teljesítetted a fuvart. A fizetséged #7cc576" ..penz.. "$#ffffff.", player, 255, 255, 255, true)
 4. Zárom.
 5. - Az év SA-MP szerverei WestRPG, SAPPHIRE RolePlay, PDSS , MaXXiMuM FreeRoam - Az év MTA szervere SeeMTA - Az év fórumozója @Kovacs_Richard - Az év hozzászólása - Az év legsegítőkészebb tagjai @Ben, @Fl0rian, @Kovacs_Richard - Az év staff tagjai @skyLine, @ZyZu - Az év MTA scriptere @Xenius - Az év SAMP scripterei @Rasheedka, @Fl0rian - Különdíjasok @krisk, @EnterR - Az év legjobb pubja: Szikla Pub - Az év legrosszabb barátja: @krisk - Az év leghosszabb pucuja: @EnterR Gratulálunk! Boldog Új Évet Kíván a GTAKözösség.hu csapata!
 6. Nem túl aktív a téma, de jöhetnek a jelölések az alábbi kategóriákban. - Az év SA-MP szervere - Az év MTA szervere - Az év fórumozója - Az év hozzászólása - Az év legsegítőkészebb tagja - Az év staff tagja - Az év MTA scriptere - Az év SAMP scriptere Hozzászólásba másoljuk be a kategóriát és jelöljük be mellé az általunk választott személyt/hozzászólást. Egy embert lehet több kategóriába is jelölni, viszont egy kategóriában maximum egy embert jelölhettek meg!
 7. Sziasztok! Nézzük meg, hogy mi volt a 2018-as évben, gyűjtsük össze azokat a pillanatokat, azokat a felhasználókat akik megérdemlik, hogy egy-egy kategória győztesei lehessenek. Egyértelmű, hogy a legtöbb hozzászólást a spammerek szerezték az éven, így azt a kategóriát be is húzták a botok. Milyen kategóriák legyenek a 2018-as best ofban? Én az alábbiakra gondoltam: - Az év SA-MP szervere - Az év MTA szervere - Az év fórumozója - Az év hozzászólása - Az év legsegítőkészebb tagja
 8. A végén még valaki tényleg komolyan veszi. :(
 9. Köszönjük.
 10. MTA-hoz nyitotta így szerintem nem a Pawn nyelvet kell ismernie. :D A lua-t nézegesd, írj át egyett, gyakorolj. Ez a legkönnyebb módja. Egyébként nem nehéz megírni egyet, csak tapasztalat kérdése.
 11. Nem is jó helyre lett nyitva...
 12. Nem jó helyre lett nyitva.
 13. Lesz még itt valami?
 14. Zárom.