deshawnb

Fórumozó
 • Hozzászólások

  86
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

9 Újonc

1 követő

deshawnb felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Játékos név
  Deshawn Brickstone

Utolsó profil megtekintők

272 profil megtekintés
 1. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet már tört játékkal RAGE:MP - zni. :(
 2. A textúrák méreteit állítsd át. (64x64, 128x128, 256x256, 512x512, ...)
 3. jó pénzért megkaphatod :)
 4. esztergáljam ketté az ánuszod
 5. csapd ki a dildod jogyerekk
 6. mfr

  "Vége", akkor miért bumpolod?
 7. nemtudom, én nemtudom mit támogat az MTA szal ja, csak próbáltam segíteni
 8. Töltsd le a TXD Workshoppot, majd töltsd be vele a .txd fájlod, aztán meg exportáld ki a textúrát, amin a logó van, törlöd róla, aztán pedig beimportálod ugyanarra a textúrára, nem nehéz. De ha nem .txd -s, akkor nemtudom.
 9. Photoshoppal könnyen megoldható, még painttel is. De ha "dombornyomásos", akkor kicsit ügyeskedni is kell vele 3dsmaxban, vagy másban, ami támogatja a fájlformátumot.
 10. cső tc patkány tesám :)
 11. @[sdc]skyline http://forum.rw-mp.net/
 12. Majd a következő SA:MP verziókra várhatunk megint 2 éveket. Amúgy készül egy új kliens is (talán a SA:MP 0.2.5 -ből), RenderWare a neve, ha érdekel valakit.
 13. Ez a szerver egy szenny, egy pali skineket csinál IG pénzért és van témája is hozzá, nagyon gáz. Ráadásul a skinek nagyon szarak, pofátlan mocskok.
 14. szerintem jó kép lett
 15. Kezdetleges az egész. A szinkronizációk pedig közel sem olyan jók, ahogy fel vannak tüntetve. A kocsikkal nincs baj, viszont a repülőgépek szinkronizációját is eléggé jónak mondják, és az egyik fun szerveren egy magyar sráccal Hydrával 1v1-eztünk, nem tudtuk egymást megölni, mert dobálta őt előre-hátra, néha fel és le is. Játszható, de érdemes várni. Szombaton nyílt egy stunt szerver is, igazából csak pár órára, az eléggé jó volt.