deshawnb

Fórumozó
 • Hozzászólások

  82
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

9 Újonc

deshawnb felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Játékos név
  Deshawn Brickstone
 1. esztergáljam ketté az ánuszod
 2. csapd ki a dildod jogyerekk
 3. na ak mincraft
 4. itt lehet frakciót pályázni flymtara?
 5. mfr

  "Vége", akkor miért bumpolod?
 6. nemtudom, én nemtudom mit támogat az MTA szal ja, csak próbáltam segíteni
 7. Töltsd le a TXD Workshoppot, majd töltsd be vele a .txd fájlod, aztán meg exportáld ki a textúrát, amin a logó van, törlöd róla, aztán pedig beimportálod ugyanarra a textúrára, nem nehéz. De ha nem .txd -s, akkor nemtudom.
 8. Photoshoppal könnyen megoldható, még painttel is. De ha "dombornyomásos", akkor kicsit ügyeskedni is kell vele 3dsmaxban, vagy másban, ami támogatja a fájlformátumot.
 9. cső tc patkány tesám :)
 10. @[sdc]skyline http://forum.rw-mp.net/
 11. Majd a következő SA:MP verziókra várhatunk megint 2 éveket. Amúgy készül egy új kliens is (talán a SA:MP 0.2.5 -ből), RenderWare a neve, ha érdekel valakit.
 12. Ez a szerver egy szenny, egy pali skineket csinál IG pénzért és van témája is hozzá, nagyon gáz. Ráadásul a skinek nagyon szarak, pofátlan mocskok.
 13. szerintem jó kép lett
 14. Kezdetleges az egész. A szinkronizációk pedig közel sem olyan jók, ahogy fel vannak tüntetve. A kocsikkal nincs baj, viszont a repülőgépek szinkronizációját is eléggé jónak mondják, és az egyik fun szerveren egy magyar sráccal Hydrával 1v1-eztünk, nem tudtuk egymást megölni, mert dobálta őt előre-hátra, néha fel és le is. Játszható, de érdemes várni. Szombaton nyílt egy stunt szerver is, igazából csak pár órára, az eléggé jó volt.
 15. Patent lesz. :)