Property

Fórumozó
 • Hozzászólások

  63
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

12 Újonc

Property felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1-01-01

Egyéb

 • Titulus
  Pawno|Lua|HTML|php|css
 1. DayZ modba van "létrehozva" és nem textúra csere volt hanem modell, de mondtam hogy ott a hiba, hogy modellt cseréltek.
 2. 1. google találat mysql https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-mysql-on-ubuntu-16-04 phpmyadmin https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-install-and-secure-phpmyadmin-on-ubuntu-16-04
 3. Szép hogy kiraktad csak ez hiányzott már, hogy mindenki vc mappal csináljon szervert..
 4. ez a cef elég érdekes és még nem is hallottam róla a png-ket meg már próbáltam csak hát annyi kép:D
 5. Hali olyan kérdésem lenne, hogy a videóban látott logó animációt ki hogyan oldaná meg? Videó: Válaszokat köszi!
 6. igen probatam ugy is meg most csokkentettben es sajnos semmi
 7. mivel win10-em van nem nagyon tudok. csokkentett modot Inditani viszont ez a bill xp-nel volt hasznalva es most azzal sem megy
 8. Hali, egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy egy ps/2-es billt szeretnék átalakítani usb-re. Nos, néztem neten hogyan kéne össze kötögetni a kábeleket és hát kisebb nagyobb sikerrel ment.. bill színek: piros, szürke, barna, citrom usb színek: piros, zöld, fehér, fekete Ezeket ilyen sorrendben kötöttem össze: piros - piros fekete - citrom zöld - barna fehér - szürke Ha másképp kötöm össze semmi nem történik, így viszont kiírja hogy nem ismeri fel a rendszer. Köszi a segítséget.
 9. Nem hinném hogy tőled szedte az ötletet.. Hiszem see-n is így van megoldva! :)
 10. Xenius, amit küldtél az kellett nekem! :) Köszi!
 11. Hali! Hogyan lehet kikapcsolni ezt az alap mta lövéshangot?
 12. Mint feljebb írtam, minden maxon van és nincs hiba a rendereléssel, sima szervereken meg házin nem jó, ahol tudok ingame állítani látóhatárt ott tökéletes sajnos..
 13. Ez csak egy példa de miért nem csinálod így? -- Én így tanultam meg a képek elhelyezését: local kepS = {guiGetScreenSize()} local neveS= {400, 200} -- Hosszúság, Szélesség(te adod meg a kívánt méretet!) local neveP= {(kepS[1] / 2) - (neveS[1] / 2), (kepS[2] / 2) - (neveS[2] / 2)} -- Ugye ezzel tudod majd ellenőrizni, hogy a cursor ott helyezkedik e el ahhol az értéket megadtad function dobozbaVan(dX, dY, dSZ, dM, eX, eY) if(eX >= dX and eX <= dX+dSZ and eY >= dY and eY <= dY+dM) then return true else return false end end -- A kép: dxDrawImage(neveP[1]--[[itt tudsz kivonni és hozzá adni]],neveP[2]--[[itt tudsz kivonni és hozzá adni]], neveP[1], neveP[2], 'teszt.png', 0, 0, 0) -- Itt pedig jön a kattintásos rész stb -- Az "if"-nek pedig így kell kinézni az én módszerem szerint local egerX, egerY = getCursorPosition() if dobozbaVan(neveP[1]--[[amit fentebb kivontál/hozzáadtál azt itt is tedd meg]], neveP[2]--[[amit fentebb kivontál/hozzáadtál azt itt is tedd meg]], neveP[1]--[[amit fentebb kivontál/hozzáadtál azt itt is tedd meg]],neveP[2]--[[amit fentebb kivontál/hozzáadtál azt itt is tedd meg]], egerX*neveP[1], egerY*neveP[2]) then Mondjuk ez a kérdés érdeke, de megpróbáltam segíteni! :)
 14. Hali! Most nem scriptbeli gond bukkant elő hanem egy igen furcsa.. nem régiben egy olyan hibát vettem észre ami számomra már idegesítő és szerintem az lenne másoknak is. Felléptem egy DM szerverre és arra lettem figyelmes, hogy nem látom át a mappot.. ezzel még nem is volt gond mert tűrhető viszont később egyre kevesebb lett a látóhatárom (meglepődtem mivel minden maxon volt!), mostanra viszont ha nem olyan szerveren vagyok ahol lehet állítani script segítségével a látóhatárt akkor szinte alig látok kemény 10 métert.. Amiket eddig csináltam: resource mappa törlése, játék újratelepítése alap GTA-val együtt. Változás nincs.. Válaszokat köszönöm!
 15. Nah hát ezt nem tudom mivel még ilyennel nem találkoztam