Musix46

Fórumozó
 • Hozzászólások

  18
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

2 Újonc

1 követő

Musix46 felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap 1998-10-11
 1. Kezdem elveszteni a reményt.. Egyszerűen semmi jel nincsen, minden alap, de nem működik.. Pedig 1x már újrarakták, de akkor írok nekik szerintem
 2. Sziasztok! Van egy szerverem, amikor elindítom netről (az oldaláról), akkor a státusza aktív lesz. Amint felmegyek MTA-ra, és megpróbálok rákereseni, nem lehet megtalálni, ha kapcsolódni szeretnék nem tud (Timed Out), azaz elérhetetlen a szerver, pedig azt jelzi, hogy "Active". A .log fájlokban nem jelzi az indulást, hibákat, csak a tavalyi utolsó leállítását a szervernek, onnantól nem működött. Hol érdemes keresni a hibát / Mi a teendő ilyenkor? Ui.: Az összes resource-öt letöröltem róla, csak az alap dolgok vannak. Szerintem a mtaconfig-ba van valami, de nem 100%, azért kérdezem.. Aki tud segíteni annak nagyon szépen köszönöm! :D
 3. Sziasztok, mi lehet a gond? Nem veszi le a pénzt, nem ír ki semmit. Ha kitörlöm a " if ( getPlayerMoney(thePlayer) < 5000000 ) "-t leszívja, csak mínuszba lesz a pénz. Másik kérdés: Ha így írtam be ahogy van, akkor minden playertől leszívja, vagy csak attól aki rámegy arra a gombra? Köszönöm a segítséget! Client: function hunterfunction (thePlayer) local px, py, pz = getElementPosition ( getLocalPlayer ( ) ) local hunter = createVehicle (425, px, py, pz) setVehicleLocked(hunter, false) triggerServerEvent("onGreeting", resourceRoot) toggleVehicleRespawn ( source, true ) end Server: function hunter1(thePlayer) thePlayer = getRootElement() if ( getPlayerMoney(thePlayer) < 5000000 ) then takePlayerMoney(thePlayer, 5000000 ) else outputChatBox("Nincs eleg penzed!",thePlayer, 255, 0, 0) end end addEvent("onGreeting", true) addEventHandler("onGreeting",resourceRoot, hunter1)
 4. Bad argument @ 'getPlayerMoney' [Expected player at argument 1, got root] ERROR: attempt to compare number with boolean ? function hunter1(thePlayer) thePlayer = getRootElement() if ( getPlayerMoney(thePlayer) < 5000000 ) then takePlayerMoney(thePlayer, 5000000 ) else outputChatBox("Nincs eleg penzed!",thePlayer, 255, 0, 0) end end addEvent("onGreeting", true) addEventHandler("onGreeting",resourceRoot, hunter1)
 5. Sziasztok, mi lehet a baj? Nem veszi le a pénzt. function hunter1() if ( getPlayerMoney( source ) < 5000000 ) then takePlayerMoney( source, 5000000 ) else outputChatBox("Nincs eleg penzed!", 255, 0, 0) end end addEvent("onGreeting", true) addEventHandler("onGreeting",resourceRoot, hunter1)
 6. Sziasztok, rég csináltam munkát. Egy fuvarozós scriptről van szó, és elakadtam hogy hogy tudom eltűntetni a Markert, ha belemegy a player:D Ez a próbálkozásom, de elfelejtettem hogy mi-hogy van.. Alapból az össz. marker "0"-ás méretű, tehát ha belemész az elsőbe a 2. "3"-as lesz, és az első "0"-ás. valahogy így akarnám..:D Köszönöm a segítségeket! Amiben most állsz eltűnik, az új megjelenik (checkStart, check1)
 7. Up
 8. Adtam hozzá spoiler-be:)
 9. Holnap megpróbálom összedobni ;)
 10. Sziasztok. Egy tipikus "checkpointos fuvarozós" scripten dolgozok. Elakadtam az egyik résznél. Tehát először is a script ellenőrzi, hogy a "fuvarozó" teamba vagy-e, illetve hogy a fuvarozós skin van-e rajtad. Ott akadtam el, hogy csak az adott járműnél tűntesse el a checkpointot. Tehát 2verziót próbáltam: Az egyik ellenőrzi a jármű ID-jét (itt a 499) és csak akkor enged tovább, vagy azt hogy a telepen lerakott vehicle1,2,3,4-gyel működjön. Hiba: Vagy nem tűnik el a checkpoint, akármivel belemész, vagy eltűnik és nem adja meg a pénzt és a köv. Checkpointot. (A pénz meg a többi dolog meg van írva, csak ennél akadtam el, hogy ne "buggoltassák", csak a fuvarkocsikkal működjön). Nem mondom, hogy nem értek hozzá, csak egyszerűen nem tudom megfejteni ezt a dolgot. Aki foglalkozott ilyennel, vagy érti ezt, kérem a segítségét!:) köszönöm minden hozzászólónak.
 11. Le tudnád kicsit pontosabban írni? Mikor kell választani? Hány csapatot? Miket? Stb. Csak pár elképzelést.
 12. <img src="http://kepfeltoltes.hu/151011/gyerek_iroasztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg">
 13. Vegyél nokiát, full jó oprenszer, olcsóbban. Ha a drága kell "menőzni", akkor jó rá, főleg a kamerája miatt.
 14. Amikor megkaptam a szervert voltak kissebb nehézségek, DE, a szerver hibátlanul működik, semmi laggot nem tapasztaltam. Nagyon szépen köszönöm, ingyen ilyen lehetőség, ilyen minőségben nem fordul elő olyan sokszor:D Tehát, laggmentes,gyors,semmi hiba nincs.
 15. Sikerült valahogy kiszenvedni 1 nap után a szerver elindítását. Köszönöm az ingyen szervert, remélem jól fog működni.!