bences

Fórumozó
 • Hozzászólások

  62
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

15 Újonc

bences felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1915-12-09

Egyéb

 • Játékos név
  Kelvontae Stockdale
 • Titulus
  Veterán
 1. Kell még szrkipter? :D

 2. A cím elárul mindent. Tapasztalt, megbízható és nem levegőbe beszélő, ambiciózus embert keresünk aki tud csapatban dolgozni. Új projekt - egy nem tömeg errpé szerver.
 3. felveszem veled a kapcsolatot, öreg cimborám.
 4. szea szea mindenki

 5. Ajánlom figyelmetekbe eme videót, mely a szerver két gyöngyének viselkedését mutatja be. Tegyük hozzá, hogy az ATM rablás után gyárhoz vortika új kijáratot rakott le amit kitörölt amikor rákérdeztünk, majd diplomata jelvényekkel kijöttek a gyárból a redneckek. Ez a lövöldözés után a cruiserekbe carbomb is került, begyújtáskor pár SASD tag felrobbant. :))
 6. Azt ne felejtsd el, hogy ha MTA-ról beszélünk, akkor nagyjából az errpé nyolcvan százalékát azt teszi ki, hogy kocsikkal kereskednek az emberek. "helo mit tud naon tetcik" "szia naon jo gep 8 venom varians izzo felni lsd alyto egyedi rend szam minden hu iranyara 50 misi"
 7. Nem találja az MTA mappáját, ott írja. ;)
 8. Lenne rá pénzem, de az a gond vele, hogy most fogok felköltözni Pestre, mivel ott fogok középsuliba járni ( 200km-re lakom ) és nem igazán merek azonnal drága telót venni. Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]2015. augusztus 17. 20:48:35[/time] ) Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, előtte az A3 tetszett, de rájöttem, hogy a fémház nem ér 20 ezret. :-\ Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1439837599[/time] ) Ja, egyébként meg a Gorilla Glass sem ütésálló, csak karcálló.
 9. A 4G le van szarva, az semmit sem er. Az a gond, hogy gorilla glass egyik hasonlohoz sincs. Lenovo nem kell, rakas szemet.
 10. 10k alatt, nem 15k alatt. Ha kicsit utánajársz, akkor kb. 5-6 ezer forint jön ki.
 11. Ha nem tudsz értelmes árat írni ne is írj semmit mert ezzel nem sokat segítettél. Te sem néztél utána szerintem Minek nézzek egy ilyennek utána ? Egy rakás szemét.
 12. Vélemények, tapasztalatok? Elméletileg a legjobb középkategóriás!
 13. 3k
 14. Faszántos, e hónapban esedékes a nyitás?
 15. Nem rossz, igazándiból én soha sem szerettem a túlságosan modolt szervereket, de mindenféleképpen fel fogok nézni rá! U.I: Remélem nem lesz lag, mint a többi modolt szerveren. :)