bences

Fórumozó
 • Hozzászólások

  62
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

15 Újonc

bences felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1915-12-09

Egyéb

 • Játékos név
  Kelvontae Stockdale
 • Titulus
  Veterán
 1. Kell még szrkipter? :D

 2. A cím elárul mindent. Tapasztalt, megbízható és nem levegőbe beszélő, ambiciózus embert keresünk aki tud csapatban dolgozni. Új projekt - egy nem tömeg errpé szerver.
 3. szea szea mindenki

 4. Ajánlom figyelmetekbe eme videót, mely a szerver két gyöngyének viselkedését mutatja be. Tegyük hozzá, hogy az ATM rablás után gyárhoz vortika új kijáratot rakott le amit kitörölt amikor rákérdeztünk, majd diplomata jelvényekkel kijöttek a gyárból a redneckek. Ez a lövöldözés után a cruiserekbe carbomb is került, begyújtáskor pár SASD tag felrobbant. :))
 5. Azt ne felejtsd el, hogy ha MTA-ról beszélünk, akkor nagyjából az errpé nyolcvan százalékát azt teszi ki, hogy kocsikkal kereskednek az emberek. "helo mit tud naon tetcik" "szia naon jo gep 8 venom varians izzo felni lsd alyto egyedi rend szam minden hu iranyara 50 misi"
 6. Nem találja az MTA mappáját, ott írja. ;)
 7. Lenne rá pénzem, de az a gond vele, hogy most fogok felköltözni Pestre, mivel ott fogok középsuliba járni ( 200km-re lakom ) és nem igazán merek azonnal drága telót venni. Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]2015. augusztus 17. 20:48:35[/time] ) Sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni, előtte az A3 tetszett, de rájöttem, hogy a fémház nem ér 20 ezret. :-\ Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1439837599[/time] ) Ja, egyébként meg a Gorilla Glass sem ütésálló, csak karcálló.
 8. A 4G le van szarva, az semmit sem er. Az a gond, hogy gorilla glass egyik hasonlohoz sincs. Lenovo nem kell, rakas szemet.
 9. 10k alatt, nem 15k alatt. Ha kicsit utánajársz, akkor kb. 5-6 ezer forint jön ki.
 10. Ha nem tudsz értelmes árat írni ne is írj semmit mert ezzel nem sokat segítettél. Te sem néztél utána szerintem Minek nézzek egy ilyennek utána ? Egy rakás szemét.
 11. Vélemények, tapasztalatok? Elméletileg a legjobb középkategóriás!
 12. 3k
 13. Faszántos, e hónapban esedékes a nyitás?
 14. Nem rossz, igazándiból én soha sem szerettem a túlságosan modolt szervereket, de mindenféleképpen fel fogok nézni rá! U.I: Remélem nem lesz lag, mint a többi modolt szerveren. :)
 15. ;) :laugh: Dupla hozzászólás automatikusan összefûzve. ( [time]1439555592[/time] ) A könyv csak az elméletre tanít meg. Utána az oktató megtanítja hogy hogyan kell vezetni. Nem megtanít, csak levizsgáztat ami nem ugyan az, de nem várom el tőled, hogy ilyen borzasztóan összetett dolgokat megérts!