Hawkz

Fórumozó
 • Hozzászólások

  92
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

28 Kezdő

Hawkz felhasználóról

 • Rang
  Lelkes újonc
 • Születésnap 1997-02-14

Egyéb

 • Steam
  adamhawkz
 • Játékos név
  Adam Hawk
 • Skype
  horvath7adam
 • Titulus
  "If you have nothing to say, say nothing."
 1. Mármint úgy érted, hogy "megvenni" :) Driver Boosterrel okosan kell bánni, nekem egyszer rossz hangdrivert telepített és emiatt recsegett olykor a hang. De igen, jó ötlet az is.
 2. Én tolnék egy Windows Update-t (vagy ha már volt, lehet hogy sikertelen lett, nézd meg), hátha azzal telepít fel hiányzó fájlokat, és utánna telepítenék még valami frissebb vc_redist-et.
 3. Jujj, akkor többet is kérnék.
 4. Lesz egy csokigyár? :O
 5. Jön a BandoszDM v2 ?! Csak viccűtem, heha. Végre valami jó hír. Sok sikert akkor mán az (újra)elkezdéshez!
 6. Nem.
 7. Ahogyan nekem se. Internet Explorer, Windows 7 Úgy megoldom magamnak, hogy jobb klikk az oldalra, és Forrás megtekintése. Ott meg megkeresem a Spoiler-t. Valószínűleg elég a beállításoknál babrálni valamit, de annyira engem nem érdekel.
 8. Sok helyen "(, )"-t használsz a "{, }" vagy "[, ]" helyett, ez a legnagyobb probléma.
 9. Remélem innen már nem lépsz ki :) Egyébként teccetős. Csak aztán ne maradjon abba. Lehet ebből még valami...
 10. Az első 100 sort a kódból.
 11. ========================= Hackers látsz ((/report)) parancsal jelentsed GoldLife RPG ========================= A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu ========================= Rendben, ÖN férfi! Rendben, TE Amerikai vagy! ========================= menny és hozd el ========================= GoldLifeRPG: beinditottad a motort ========================= GL <MakeLeader> John rendőnek lett állítva GoldLifeRPG: Rendőr lettél! ========================= Álltalános parancsok: /giverank /rendorkirug ========================= SERVER: Unknown Command ========================= Szerelő parancsok: /repair /szerelo ========================= GL<Bankbetét> GL<Carbuy> =========================
 12. Szerintem tök érthetően leír mindent, hogy hol talált hibát... Ha ezt a kódrészt bemásolnád, úgy még segíteni is tudnánk, mert anélkül nem hiszem, hogy megértenéd.
 13. Rendben, talán egyszer még jól jöhet a segítsége... :thumbsup:
 14. Azzal én tisztában vagyok, hogy pocséklás, meg használhatnék akár strval-t, de az írás pillanatában éppen így találtam ki, me' mé' ne. Az lehet, és nem is az volt a célom, hogy valami hiper-szuper-ultra-mega-giga-uber-badass-optimized kódot írjak, és ezt fel is tüntettem. U.I.: De működik : D