Flash

V.I.P. Member
 • Hozzászólások

  5.752
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

1.371 Híres

4 követő

Flash felhasználóról

 • Rang
  (っ◕‿◕)っ
 • Születésnap 1995-11-09

Egyéb

 • Játékos név
  Steven Smith
 • Skype
  dswflashb
 • Weboldal
  http://forum.lasvenrp.hu/index.php
 • Titulus
  LVRP - Fejlesztő

Utolsó profil megtekintők

1.242 profil megtekintés
 1. Jó az.. igyekszem csak nyaralás meg ilyenek. :D Szóval... Sziasztok! A Fórummal akadtak gondok amik helyre lettek állítva és már gond nélkül lehet használni a Fórumot, hisz ott értesülhettek elsősorban a szerver fejleményeiről! :) Főbb ok a regisztrációnál akadt amit senki sem jelzett felénk, hogy volt egy hibás kérdés amit a regisztrálni kívánt játékosok nagy része nem tudtak megtenni. Ne feledjétek a Fórum 2 témával rendelkezik aminek az alapértelmezett verziója a sötét téma. Világos témára a lap legalján tudsz váltani ha nem tetszenek a sötétebb árnyalatok. Elérés: http://forum.lasvenrp.hu Használjátok egészséggel! :
 2. FUN szervernek tökéletesen megfelel, jó a játék élmény is. Teccik. :3
 3. P9Svnlk.pnghelo

  1. Flash

   Flash

   lebuktam teso. pü-re neh valaszolj :c

  2. impreZZa

   impreZZa

   mijen püre

 4. Streamered van?
 5. https://community.multitheftauto.com/index.php?p=resources&s=details&id=601 Ezt áűtalakítod úgy, hogy ha a víz elérte már a kívánt magasságot akkor nem tűnteted el hanem ugyanugy elkezded a timer-t futtatni csak levonsz a víz szintjéáből és ha elérte azt a szintet akkor killTimer. :)
 6. 2-3 hónap? Ha azt 2 jó szkripter írja még akkor se készül el az 100%
 7. Köszi martin:) pedró még nincs nyitva a szerver az imént írtam!
 8. Értem. Szóval most ki akarsz alakítani egy vitát? Felőlem oké csak akkor ne törölgesd ki ami neked nem tetszik. Jó hogy újra a staffba vagy. :) Hát ha ilyen felfogásuak lennének itt a személyzet én se járnék fel. Nekem ennyi elég is volt ebből a témából. Te se folytasd köszi.
 9. Köszönjük a kedves szavakat. :) Ma egy újabb rendszer készült el amit többen is kértek, ez a Kiegészítő rendszer. Kiegészítőket a ruhaboltokban lehetséges venni illetve a /kiegészítőim paranccsal tudod a megvett holmikat korrigálni. :) Most már tényleg mindjárt nyitás a napokban! :D
 10. #közlemény Szép estét leendő LVRP játékosok! Először is szeretnénk megköszönni a több mint 220 oldalkedvelést amit nélkületek nem értünk volna el. Lassan de biztosan kezd összerázkódni a szerver és készen áll a szerver, hogy megnyissa kapuit és azt az ajtót kitámasztani olyan erősen, hogy az sose záruljon be. :) A szerver a régebbi énjéhez képest mérföldköveket változott, például a kaszinó rendszerrel, és a játék testre szabhatóságával és még rengeteg dologgal próbálunk megtartani benneteket! A szervert a napokban tervezzük megnyitni amiről lesz egy ismertebb youtuber-el egy nyitási LIVE is amiről értesíteni fogunk benneteket és reméljük, hogy a szerver elnyeri a tetszéseteket amit mindennap fejlesztünk és rengeteg energiát beleadunk, hogy meg is tartsunk benneteket valamint hogy egy összetartó közösséget alkossunk veletek az admincsapat rájátszásával. Reméljük már várjátok a szerver nyitását! Pár napon belül jelentkezünk is a további tudnivalókról. :) #LVRP Vezetőség e: Főposzt frissítve!
 11. Nem tudom, hogy lehet megengedni ezt a viselkedést. Fáj az igazság hogy régebben egy ilyen csekély leírást nem fogadtak el most meg írsz két sort a szerveretekről és kiemeled? Látszik, hogy miért lettél megint globális moderátor, bocsi ha nem ez volt az elhatározás de nekem ez jön le. Sok sikert a projekthez. Azért felnézek mennyit változott ettől függetlenül. :)
 12. Ilyen létszámnál felejtős sajnos. Ez az időszak már lejárt szerintem.
 13. Szerintem csak rossz helyre nyitotta, mert nem említette pontosan, hogy ő készítette volna.
 14. A mai társadalomban ezek elengedhetetlen szavakká válltank sajnálatos módon geci.