Anderson

Fórumozó
 • Hozzászólások

  32
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

4 Újonc

Anderson felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap Április 6

Egyéb

 • Játékos név
  Anderson D Cortez
 • Weboldal
  www.sa-community.com
 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

439 profil megtekintés
 1. Rendben, értesíts majd privátban.
 2. Amennyiben tudod ki volt az, vagy a jövőben látsz olyan embert aki ilyet csinálna, szólj.
 3. Ha esetleg végig tudnád gondolni... 1. A szerver még eleve nem indult el, nem írhatna róla véleményt mert még nem láthatta senki. 2. A 127.0.0.1 az a localhost - címe, megint bukott az ügy (minden helyi kiszolgáló, pl: saját géped). 3. Ha esetleg valami jövőbeli játékos, jelenleg érdeklődő hirdet egy másik szerveren, sajnos sok mindent nem tudunk vele kezdeni. Amennyiben kiderül ki is ő valójában, az illető tiltásra kerül, volt már rá példa. Ez a személy aki nálatok vagy tudja a fene miféle fun szerveren hirdetett, feltehetőleg egy a fent leírt személyek közül vagy csak szimplán egy idióta. Amennyiben tudjátok kiről van szó vagy a jövőben találkoztok ilyesmivel, szóljatok és azonnal kitiltjuk! Mielőtt valaki rágalmazni kezdene, próbáljon meg beszélni velünk...
 4. Olvasd el mit írtunk a szerverről...(SA - Community) 😉
 5. Az SA - Community Az LSA:RP testvérszervere! A két szerver egy csapat kezében van! Testvérszerverünk az SA - Community megnyitotta kapuit. Amennyiben kikapcsolódni vágysz, kicsit elrugaszkodva játszanál a RolePlay szigorú szabályaitól a barátaiddal, csatlakozz. Tutorial videó a kezdéshez: Szerver IP: 37.221.210.36:7753 Weboldal: www.sa-community.com Fórum: www.sac.lsarp.hu
 6. SA - Community v1.0 | Trailer Napokon belül megnyitjuk a testvérszerverünk! A szerver neve: SA - Community. Kategória: CNR | Cops | Robbers | Civilians Weboldal: www.sa-community.com Fórum: www.sac.lsarp.hu (teljes fórum - regisztráció köteles). (A szerver már egyszer be lett mutatva ezen a fórumon)
 7. Új rendszer: Tankolás rendszer. Telepîtett traffipax rendszer:
 8. Új frissítések / rendszerek MDC - A design cserélve lesz. A videóban látható mdc rendszer több funkcióval lett kiegészítve! - új funkció: Böngészés ( böngészés a körözött személyek / járművek adatai között) - A böngésző panel a ‘keresés’ gombra kattintva elérhető (amennyiben a felső beviteli mező üres). A gombra kattintva a kiválasztott adattípustól függőn tudunk a személyek / járművek adatai között böngészni ( ‘<‘ és ‘>’ gombok segítségével a panel felső részén). Hamarosan bővebb információ az MDC fejlesztéseiről. - A keresési eredmények mostantól az MDC panelen berül kerülnek kilistázásra (nem dialógus többé). Videó [Ez még csak a beta]. A videóban az RBS rendszer is bemutatásra kerül. Új rendszer: Blackjack rendszer (A design szintén cserélve lesz). Új rendszer: Csekk / Büntetés rendszer. // Anderson - Fejlesztő
 9. RBS (Road - Block) rendszer: A videóban a rendszer beta verziója látható! Több object közül lehet választani. Az editrb és delrb parancsokat a 'szerkeszt' és a 'töröl' gombok fogják leváltani (/rb parancs a lerakott object közelében). Hamarosan a most készülő MDC (Mobile Data Computer) rendszerről is kaptok videót MDC - Panel: - Körözés kiadása egy adott rendszámra / személyre (sofőr, rendszám, jármű típusa, intézkedő rendőr, vádak, dátum stb...) Szolgálattal kapcsolatos: Egységszám megadása, Egység állapota (üldözés, szolgálat, járőr stb...). Később videó és bővebb információ. RBS rendszer (beta) videó:
 10. Sziasztok. Az áruszállító munkáról készült videóm publikálva lett.
 11. Örülök, hogy tetszett a videó, köszönöm! A többi fejlesztés is hasonlóan színvonalas lesz.
 12. Sziasztok! Az LSA:RP fejlesztője vagyok. Jelenleg a munka rendszeren dolgozom, ebből linkelek nektek egy videót. A videóban a szállítmányozó munka kerül bemutatásra. A munka rendszeren kívül még sok más fejlesztéssel is készülök, természetesen szintén közölve lesznek itt is információ / videó formájában. A következő videó az áruszállító munka bemutatását fogja tartalmazni. jó szórakozást!
 13. A téma zárható! A szerver később lesz publikálva, mint nemzetközi szerver. A munkálatok már folynak. Köszönöm a visszajelzéseket.
 14. Akkor én értettem félre ne haragudj:) Hamarosan teszek ki videókat ide a rendszerekről, hogy nagyobb betekintést lehessen nyerni a működésükről.
 15. Köszönöm az elismerést:) Igazából nem kellett kitartani, szeretem ezt csinálni:) bár azt nem értem, hogy "nem olyan mint régen". A szerver tegnap óta fut először!:)