Anderson

Fórumozó
 • Hozzászólások

  20
 • Csatlakozott

 • Utoljára aktív

Közösségi hírnév

4 Újonc

Anderson felhasználóról

 • Rang
  Újonc
 • Születésnap Április 6

Egyéb

 • Játékos név
  Anderson D Cortez
 • Weboldal
  www.sa-community.com
 • Titulus
  Fórumozó

Utolsó profil megtekintők

49 profil megtekintés
 1. A téma zárható! A szerver később lesz publikálva, mint nemzetközi szerver. A munkálatok már folynak. Köszönöm a visszajelzéseket.
 2. Akkor én értettem félre ne haragudj:) Hamarosan teszek ki videókat ide a rendszerekről, hogy nagyobb betekintést lehessen nyerni a működésükről.
 3. Köszönöm az elismerést:) Igazából nem kellett kitartani, szeretem ezt csinálni:) bár azt nem értem, hogy "nem olyan mint régen". A szerver tegnap óta fut először!:)
 4. Nekem is csak egy sort kellett átírnom, nem nagy munka:) Igen...Sajnos csak pár account lett regisztrálva tegnap óta, meglátjuk mi lesz a szerver sorsa. Minden esetre amit akartam (bemutatni) az megtörtént, visszajelzéseket kaptam. Későbbiekben, hogy hogyan lesz tovább, meglátjuk:)
 5. Módosítva, mostantól 3 karakterből álló felhasználónevek is engedélyezve.
 6. Hát ez így lett beállítva, módosítom. Mostantól majd a 3 karakteres neveket is engedélyezi a rendszer. Pár napot, esetleg hetet még szentelek a dolognak, de sajnos be kell látni (számítottam erre), hogy nem lesz túl nagy jövő a SA:MP szerverek számára, meglátjuk. Minden esetre a szerver még pár napig nyitva lesz.
 7. Elkészült az új videó. Kis betekintést lehet nyerni a szerver egyes rendszereinek működésébe. Hamarosan a munkákról kerül ki egy újabb videó.
 8. A teszt időszak elkezdődött! A szerver nyitva lesz pár napig. Szerver IP: 37.221.210.36:7750
 9. A teszt időszak elkezdődött! A szerver nyitva lesz pár napig. Szerver IP: 37.221.210.36:7750
 10. Hamarosan nyílt tesztelésre kerül sor, az első "nagyobb" eseményre a szerver életében. A teszt időszak kezdete: 2017.09.11 (Hétfő) 18:00. Szerver IP: 37.221.210.36:7750 Az időszak pár napig fog tartani. Az időszak alatt regisztrált account - ok a teszt időszak végén törlődnek. A regisztrációt követően minden játékosnak jóváír a szerver 200 ezer dollárt, hogy mindent ki lehessen próbálni (jármű vásárlás, klán létrehozás stb...). Vegyétek figyelembe, hogy nem minden rendszer lesz bent a szerveren az időszak alatt és a bent lévő rendszerek némelyike is teszt fázisban lesz. A szerveren lejátszott egyedi hangokhoz kliens oldali audio plugin - ra van szükség (telepítése 3 másodpercet vesz igénybe) Plugin letöltése: https://github.com/samp-incognito/samp-audio-client-plugin/releases Kérdésekkel bátran forduljatok hozzám. A visszajelzéseket, ötleteket és észrevételeket is szívesen fogadom.
 11. Hát ennek örülök. Másképp nem is tudnék ehhez hozzáállni, ez egyfajta szenvedélye marad az embernek ha egyszer belemerül :)
 12. Ez esetben hamarosan közzéteszek itt egy időpontot a teszt kezdetéről! :)
 13. Persze. Aki szeretne mindenki jöhet. Azért szeretném, hogy aki szeretne részt venni a tesztelésen az írjon egy üzenetet, hogy a mindenki számára megfelelő időpontot tudjam kitűzni. Természetesen bárki részt vehet a tesztelésen.
 14. Sziasztok. Hamarosan nyílt tesztelésre kerül sor, az első "nagyobb" eseményre a szerver életében. A teszt időszak kezdete: 2017.09.11 (Hétfő) 18:00. Szerver IP: 37.221.210.36:7750 Az időszak pár napig fog tartani. Az időszak alatt regisztrált account - ok a teszt időszak végén törlődnek. A regisztrációt követően minden játékosnak jóváír a szerver 200 ezer dollárt, hogy mindent ki lehessen próbálni (jármű vásárlás, klán létrehozás stb...). Vegyétek figyelembe, hogy nem minden rendszer lesz bent a szerveren az időszak alatt és a bent lévő rendszerek némelyike is teszt fázisban lesz. A szerveren lejátszott egyedi hangokhoz kliens oldali audio plugin - ra van szükség (telepítése 3 másodpercet vesz igénybe) Plugin letöltése: https://github.com/samp-incognito/samp-audio-client-plugin/releases Kérdésekkel bátran forduljatok hozzám. A visszajelzéseket, ötleteket és észrevételeket is szívesen fogadom. Aki esetleg nem tudja miről lenne szó, link a szerver leírásához:
 15. A hud átesett egy kisebb fejlesztésen. A szerveren a játékosok 3 stílus közül választhatnak., A hud stílusa a dashboard - on keresztül cserélhető. A 3. stílus az alap játék stílusa (Ez esetben az éhség, szomjúság, pénz és körözési szint a dashboard - on belüli 'Adatok' gombra kattintva tekinthető meg) Az inventory design is lecserélve, működése nem változott.